- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
hogyan lehet beállítani normálisan suse alatt azt, hogy a képernyő valóban 1024x768 méretű legyen? zavaró mert az ablakok kilógnak a monitor ''látómezejéből''.
-
Zsu_
senior tag
válasz
rollingrock #6 üzenetére
köszi, már sikerült megoldanom
-
rollingrock
csendes tag
A SuSe alatt a Yastban keresd meg a megfelelő (értelem szerű) menüpontot. Pontosabbat most nem tudok mert ritkán használok Linuxot, de ott valahol be tudod állítani.
-
Zsu_
senior tag
Van egy WinXP és egy Suse Linux a gépemen.
A Suse csinált egy indítómenüt, hogy melyik oprendszert szeretném.
Alapértelmezettben a Suse indul...
Szeretém a bootprioritást átállítani, hogy alapértelmezettben a win induljon el.
Hogyan tudom ezt megcsinálni? -
Bazsesz
őstag
Bővebben: link
Gondolom játszani akarsz alatta. Az csak olyan játékkal fog menni, amit kiadtak Linuxra (pölö Enemy Territory). EXE-t úgy tudom nem nagyon lehet futtatni alatta, de majd jönnek az okosak, és megmondják. -
Cler
csendes tag
Úgy tudom, hogy régen vlt ilyen topic, de most nem látom úgy hogy csináltam egyet. Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne, mivel én nem használtam még Linuxot soha ezért nem tudok róla semmit. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet az . exe fájlokat elindítani. Mert nekem mindig ilyen applications ablak jöne be. Tudom, hogy nagyon hülye kérdés de én abszolút kezdő vagyok a témában. Létszí segítsetek.A válaszokat előre is köszönöm.(suse linux 8.2-m van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest