Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #8908 üzenetére
Belekavarodtam, pozitívot akartam írni de elméleti dolog, ET55-nél nagyobb ET-s felni elég ritka.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Gub4cs_1
újonc
válasz MasterMark #8908 üzenetére
Jogos!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #8911 üzenetére
Át is javítottam, biztos ami biztos az eredeti postban.
Hankook VP3 (K125), olcsó és jó.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #8913 üzenetére
Hankook a prémium alja, az vállalható. Sport vagy túra abroncs kell? GY F1 nem rossz gumi de jön a tél én már idénre nem vennék nyárit ha nem muszáj.
Vegyél gyári felnit, az még szép is. Nekem legalábbis tetszik, azt vettem volna szívem szerint de nem akartam 17-es felnit. Vagy veszel peremvédős gumit a MAK-odra.
Parci: Hát Bögre megültette a WRX-et (STi ruggancs ment bele) az -1 cm-t ültet rajta, azzal nem volt gond. Klemens az E92 Bimmert ültette meg -3/-4-es szettel, ott viszont a komránymű elkezdett zörögni egy idő után tőle.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #8916 üzenetére
Michelin Primacy 4 vagy a GoodYear is halk és tapad.
De nézhetsz nem csak gyári Lega felnit. Pont most láttam FB-on, hogy árulnak STI felnit 17x7.5J ET53...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #8918 üzenetére
225/45R17 amúgy is olcsóbb méret én váltanék rá mindenképpen. A 245 lovat nem is fogja vissza (az enyémre viszont túl széles lenne már).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #8920 üzenetére
Érdemes lesz majd a friss tesztekre is ránézned vásárlás előtt de a prémium szegmensben nem nagyon vannak meglepetések mondjuk. Continental/Michelin/GoodYear ezek a nyerők.
#nincsbennetarcsi
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #8929 üzenetére
Nekem az első nyeregben már minden ki lett cserélve. Nekem is tiszta rozsda volt már a dugattyú.
Vezető szárra mit értesz? Ha azt, amire gondolok, akkor az csak gyáriban van, de nem egy nagy összeg. EF tart is raktáron, én tőlük vettem.(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #8933 üzenetére
Nem én raktam össze, de a szetthez adnak zsírt is, úgy rémlik. Csak a vezetőből vettem gyárit, a többi Unix kedvességes volt. Viszont a dugattyúval volt valami, legutóbb a Seibikoban mókoltak vele valamit, mikor a fék betétet cserélték.
(ó\_!_/ó)
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9000 üzenetére
Ha van hozzá frissített FW akkor egyikel sem elvileg.
#nincsbennetarcsi
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #9000 üzenetére
Működésben nincs is gond, pozíciót talál, tervez, csak a dátum, idő meghatározás nem megy.
(ó\_!_/ó)
-
gyeniko
őstag
válasz MasterMark #9018 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
HÁZIGAZDA
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #9033 üzenetére
Ha van a kalaptartó műanyag borításán ajtó hozzá, akkor gyerek ülés top tether akasztója lesz.
(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #9036 üzenetére
Benéztem. Igen, akkor valszeg a gyerekülés ülésfűtése lesz.
De nem is értem, mit jelent a tv antenna, hisz nincs tudomásom tv opcióról. A tolatókamera is kivételes extra, csak usa piacon elterjedtebb. Eddig bárkit kérdeztem, senkinek nem volt meg a bemenet a monitor hátulján.
(ó\_!_/ó)
-
nagyúr
válasz MasterMark #9081 üzenetére
Japán sz*r ez is, az is, nem?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9118 üzenetére
Nálam nem kapcsolja le, amíg bírja az akksi addig világít. Viszont kb minden másért sivít.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9133 üzenetére
Látszik, hogy te használod is a gázpedált velem ellentétben.
Ez városi fogyi?
#nincsbennetarcsi
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #9133 üzenetére
Nekem 5-8 dl-t csal, csak a másik irányba. Nézegettem a többiek fogyasztását, máshol is ez a helyzet. A BC nagyon nincs képben, mi a valóság és tiszta 90-es évek, hogy 2 tizedes léptékkel számol. Nem tud páratlan értéket kiírni.
(ó\_!_/ó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9136 üzenetére
Városban nekem is pikk-pakk felszalad 11,3-ig is lazán a fogyi. Szóval a gyári 10,6-os városi érték kb vicc.
#nincsbennetarcsi
-
blasko92
őstag
válasz MasterMark #9136 üzenetére
Nekem majd most fog kiderülni, hogy megéri-e “nagypapás” stílusban vezetni, elváltogatni 2000-nél. Furcsa, mert a szintmutató alapján eddig úgy tűnik mintha nem fogyasztana így kevesebbet. Hétvégén tankolok, aztán ezt is feltöltöm a sprintmonitorba
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9191 üzenetére
A gyári 13,6 vegyes érték azt honnan nézted? Mert az enyémhez kerestem gyári fogyi adatot de nem nagyon találtam.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9193 üzenetére
Igen, a gyári vegyest és azt nézi, hogy ahhoz képest hány %-al térsz el.
mod:
Közben megtaláltam az enyémre a gyári értékeket. Ha jól váltom át akkor:
Város: 11,76
Autópálya: 8,71
Vegyes: 10,69Az autópályás jó érték ne tévesszen meg, ott csak 110-el lehet menni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
outsiders
aktív tag
válasz MasterMark #9197 üzenetére
Parci gépe, facelift OBK asszem 2008as?
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9195 üzenetére
Tök oké, igazából az csak egy támpont neked. Én is az autópályás fogyit adtam meg ott nem a vegyest, mert az a fő felhasználási területem.
#nincsbennetarcsi
-
balage.
tag
válasz MasterMark #9197 üzenetére
2007-es, faceliftes 3.0
[link]
Hol így jött be a kép, hol egyáltalán nem. Ki-be kapcsolt folyamatosan.
60 lábad kis fehér csati volt a ludas, nem jól érintkezett.Parci majd gondolok rád, ha egyszer meg akarok válni tőle
[ Szerkesztve ]
-
balage.
tag
-
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #9242 üzenetére
azt nem írtam, hogy anyázás = 0 pont, konkrétumok = királyság. de közben gyorsan írtál konkrétumot is. megnézzük.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Qru
MODERÁTOR
-
balage.
tag
válasz MasterMark #9249 üzenetére
Ha nem felejtem el meló után lövök róla képet
-
balage.
tag
válasz MasterMark #9249 üzenetére
-
balage.
tag
válasz MasterMark #9257 üzenetére
párban adják
Qru köszi
Jófogáson találtam (lásd #9196) a legolcsóbban, de 2000 Ft a postaköltség attól a vevőtől. -
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9262 üzenetére
Fel kéne próbálnom az enyémre, hogy felmegy-e. Bár max felteszem a Jazz-re.
#nincsbennetarcsi
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #9268 üzenetére
Legutóbb ezt rendeltem: [link] Ebből volt meleg fehér, nekem meg az kellett. Kb januárban tettem be, azóta nem égett ki. Ami előtte volt, kb 3 hónapot bírt.
Rendszám világítás és első helyzetjelzőnek meg ezek vannak bent: [link] Nincs hosszú távú tapasztalat, kb 3 hónapos mind a 4 és még szépen világítanak.Szerk.: Ilyet ne vegyetek, ha számít a vetítési szög!
Outsiders:
De ezek 41 mm-esek, Neked az kell? OBK-be 31 mm fér be.[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #9274 üzenetére
Az a lumenet.hu linkje volt, osram led volt. Nem hiszem, hogy blokkolták, inkább csak én ronthattam. De mindjárt kiderül. [link]
"Az ilyen kínai ledes szaroknál amiket eddig rendeltem azokból úgy tűnik azok a jobbak amiken kevesebb de jó led van. Mint az ami tele van szórva de gagyi ledekkel."
Az, amit én vettem, az milyen? Nekem sok ledesnek tűnik, de 9 hónapja szépen működik.
Amit ez előtt rendeltem, az már nincs, de azon ha jól rémlik 6 pici led volt. Az elég hamar ki is múlt.[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
MasterMark
titán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9298 üzenetére
Jogsit bizos nem, de a forgalmi simán ugorhat ilyen miatt.
#nincsbennetarcsi
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #9298 üzenetére
25k körül volt. Erre az árra mondtam azt, hogy bevállalom, ha nem lesz jó.
Összességében szeretem. Nincs az a brutál nagy fénye, nem sokkal erősebb, mint egy emelt fényerejű izzó, viszont nekem jobban tetszik a színhőmérséklete és szélesebb a vetítési képe, többet látok így vele az út széléből. Mástól már hallottam, hogy az olcsóbb ledeknek az a hibája, hogy elfogy a fénye arra a távolságra, ahol pont kellene, de az Osramnál ilyet nem tapasztaltam.
Eddig senki nem szólt, hogy idegen lenne a fénye. Se rendőr, se szembe jövő nem villantott.(ó\_!_/ó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9301 üzenetére
Igen, azért. Ha nem kapott led-el típusengedélyt, akkor sajnos nem szabályos itthon. Vagy engedélyezteted akkor bekerült a forgalmiba és úgy már legális. Tboldi pl a H&R ültetőszettet beiratta a Jazz forgalmijába, nem is kell félnie a rendőröktől már.
Igaz neki eleve benne volt a német forgalmijában szóval csak át kellett iratnia. Mert egy itthoni engedélyeztetés elég nagy szívás...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9304 üzenetére
Igen, mert olyan a parabolatükör benne ami szórt fény visszaverésére van tervezve nem pontszerűére mint amit a LED bocsát ki.
Ha LED-es lámpatestből találsz E jelest akkor viszont elvileg be lehet papíroztatni.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9306 üzenetére
Igaz az a legegyszerűbb ha gyári megy bele. Azt bontottan is kapsz... Csak kell hozzá ugye automata szintező meg mosó is ahogy írod.
#nincsbennetarcsi
-
Petester
senior tag
válasz MasterMark #9304 üzenetére
Ja igen, befért és még valamennyi hely is maradt, nem kellett ráhajtogatni a kupakot. Meg ennek volt állítható a fej szöge, ugyanis 45fokban meg van döntve a tokban az izzó foglalata.
Xenon nem csak a FL-ben jött be? H6 volt a csúcs, azt hiszem egyféle felszereltséggel és nem volt benne xenon, a japánok meg csomagban adják az extrákat.
Az olcsó kínaiakkal én nem próbálkoztam, nem ismerem, csak egyszer kérdeztem egy ismerőst, aki használt és nem áradozott róla. Röviden annyival zárta, hogy pont oda nem jut fény, ahova kéne.
A refi viszont más vetítéssel játszik, lehet oda még jó lesz.[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9309 üzenetére
Nem tudom a Subaruban milyen van és hol de Kormiban a szintezó hátul van a hátsó tengelynél. Az enyémben van automata szintező de sosem kerestem eddig, hogy hol van. Szóval passzolok.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9312 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi.
Petester: Jó, hogy meglett a 3-as ülés hátra, különben kénytelen lennél ebben senyvedni:
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9315 üzenetére
A TC még nem tudja, de itt a TIR-ben már benne van rég.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9339 üzenetére
Az az ellenérv hogy gyenge és alacsony a villanyos hatótáv. De ez egy hibrid, a HSD-nek is kb fika a hatótávja.
Azt viszont nem értem, hogy a Levorgból az FA16 DIT motort miért kukázták... Az egy (elvileg) korszerű downsize-os motor, amit a többi gyártó is nyom (Korea, Németek, Kínaiak, stb).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #9352 üzenetére
Semmi gáz. Csak fel akartam volna próbálni, hogy az enyémen hátul hogy mutat.
#nincsbennetarcsi
-
balage.
tag
válasz MasterMark #9346 üzenetére
Nincs mit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Projektor topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest