Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
öhöm, itt nem 1-2 hangról van szó ami hasonlít, hanem az összes ugyanaz. ez nekem bántja a fülem, mert szeretnék más hangokat, pl a kutyaugatás is ugyanaz, a járás, a sebződés, a tárazás, az összes fegyver hangja. egyszerűen mindennek ugyanaz a hangja, valószínűleg ezt ki is fogják javítani, mert ha nem akkor elég sokat kell a cs készítőinek fizetni, mert ez lopás.
persze az is megeshet hogy meg lett beszélve h felhasználhatják, vagy szimplán szemfülesek voltak, mert lehet hgoy ezek a hangok nem voltak levédve, ezáltal ők felhasználhatták. én akkor is a teljesben egyéni hangokat akarok, nem olyanokat amiket 3 éve nap mint nap hallok. -
Mosqu!to
addikt
hát szóval.
nagy nehezen leszettem a játékot, tapasztalatok:
az _ÖSSZES_ hang a HL-ből, avagy a CS-ből van lopva!
a grafika gyönyörű, nincs kétségem.
fizika: a létra nem működik, a fegyverek baromi hamisan szórnak, szal oda lőnek ahova ő akarja(tudom, szorniuk kell, de egy CS-hez hasonó szórásuk lehetne aminek valami valóság érzete is van. de ez, hogy 1 golyót kilövök és messze nem oda megy ahova lőttem... szal..) aztán ha véletlen valakit kilősz, megjelenik a társa, aki a pálya másik végéből 3 golyóval már a tavirózsát szagoltatja veled. ebben az alfában én igazából célt nem is láttam, h kéne valamit csinálni, ráadásul ujrakezdeni sem tudtam, mindig kilépek, belépek.
szóval itt a fizikán rengeteget kell még javítani és örülnék ha nem a CS-s hangokat hallanám vissza ebben a játékban, mert nagyon durcás leszek
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest