Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Igen olvastam korábban, de azt is hogy nem mindenkinél és minden felületen egységesen tűnt el direkt azért hagytam benne
Illetve én béta tesztelő vagyok, pont most frissült én csak azt tudom nézni.
A részletek:
A Spotify közösségi fórumán 2023 márciusában közölték, hogy márciusban eltávolítják a „Playlist Radio” lehetőséget a lejátszási lista kontextus-menüjéből.
A „Playlist Radio” funkciót illetően az FAQ-ban is úgy fogalmaznak: „While Playlist Radio has been removed, Song, Artist and Album Radios are still available” („Míg a lejátszási lista alapú rádió eltávolításra került, a dal/előadó/album rádiók továbbra is elérhetők”).
Több felhasználói visszajelzés is arra utal, hogy az opció nincs meg többé, és hiányolják.
Az egyik moderátor válasza szerint: „No, we are only removing Playlist Radio. Track/artist and album radios will still be available.Amit pontosítanék
Nem az egész „rádió” funkció tűnt el, csak a lejátszási listáról indítható rádióváltozat („Playlist Radio”) lett megszűntetve.
A változás nem feltétlenül látható minden felületen és régióban azonnal, de a hivatalos közlés szerint már 2023-ban megtörtént.
Az eltávolítás célja – a Spotify szerint – az volt, hogy újabb funkciókra helyezzenek hangsúlyt, ilyen például az „Enhance” gomb vagy a „Smart Shuffle” funkciók
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Warships
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest