Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz Mr K #7264 üzenetére

Igen olvastam korábban, de azt is hogy nem mindenkinél és minden felületen egységesen tűnt el direkt azért hagytam benne

Illetve én béta tesztelő vagyok, pont most frissült én csak azt tudom nézni.

A részletek:
    A Spotify közösségi fórumán 2023 márciusában közölték, hogy márciusban eltávolítják a „Playlist Radio” lehetőséget a lejátszási lista kontextus-menüjéből.
    A „Playlist Radio” funkciót illetően az FAQ-ban is úgy fogalmaznak: „While Playlist Radio has been removed, Song, Artist and Album Radios are still available” („Míg a lejátszási lista alapú rádió eltávolításra került, a dal/előadó/album rádiók továbbra is elérhetők”).
    Több felhasználói visszajelzés is arra utal, hogy az opció nincs meg többé, és hiányolják.
    Az egyik moderátor válasza szerint: „No, we are only removing Playlist Radio. Track/artist and album radios will still be available.

Amit pontosítanék
    Nem az egész „rádió” funkció tűnt el, csak a lejátszási listáról indítható rádióváltozat („Playlist Radio”) lett megszűntetve.
    A változás nem feltétlenül látható minden felületen és régióban azonnal, de a hivatalos közlés szerint már 2023-ban megtörtént.
    Az eltávolítás célja – a Spotify szerint – az volt, hogy újabb funkciókra helyezzenek hangsúlyt, ilyen például az „Enhance” gomb vagy a „Smart Shuffle” funkciók

Új hozzászólás Aktív témák