Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz szállitó #4883 üzenetére

Jó lesz az, igaz típust nem látok. Nekem 1919s van, überjó:) Most 10 hónapos kb, semmilyen hibája nincs, anno piszok olcsón vettem a mustárban.

Fényerő miatt ne aggódj, eredetileg asszem 100%-on volt neki, este kapcsoltam be először, már villanyt nem is kellett kapcsolni:D Simán bevilágított egy 3x4-es szobát, dinamikus kontrasztja van, ami először azt hittem csak gyenge marketingfogás, aztán kiderült, nagyon jól működő kis ficsőr az LG-től, sw-esen kezeli a kontrasztot, ha szüksége van rá, a feketéből feketét csinál, filmek alatt majd látni fogod, végülis a tied is ugyanaz mint az enyém, csak neked 5ms-es, ami nem oszt nem szoroz, semmilyen negatívumot nem tudok rá mondani, esetleg annyit, hogy a talpat csinálhatták volna kicsit designosabbra:)

szerk: valaki írta, hogy tud biostar és foxconn lapokat szerezni, milyenek vannak, mennyiért? :R

• katt777

félisten

válasz szállitó #4883 üzenetére

Jó az, bár a helyedben megnézném, nincs-e hasonló árban, vagy max. pár ezressel drágábban legalább 4-500 cd/m2 (én mondjuk azt vártam), de nem feltétlenül kell telhetetlennek lenni. :) Ha tudod, mindenképpen nézd meg a képét "ablakon besütő nap" fényviszonyok között (mondjuk vitesd el a kirakatig a boltban, pl.), mert az szépen haza tud vágni bármilyen baró képmegjelenítést, ti. nem látod a baró képet. Bolti, fénycsövekkel megoldott "ragyogás" nem mérvadó.
    A beépített hangszórók meg úgysem érnének semmit. A fényerőt kivéve a többi paraméter elfogadhatónak tűnik. És csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy gondosan nézd meg azt is, nem pixel-hibás-e, még ha original csomagolásban kapod is. Az a dolguk a boltban, hogy a kérésedre a konkrétan megvásárlandó készüléket is kibontsák (eklőtted), és bemutassák. Gondolom, a már bontottat, mások által is kipróbált bemutatókészüléket úgysem vennéd meg. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés