Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JasL

őstag

válasz ceia #29 üzenetére

Én nem csak rollerezek, sok éve drónozok is, LiPo, Liion, mindenféle akkuval. Egyébként nem kell hinni senkinek, elmész szépen a google-ra, megnézel pár tudományos folyóiratot meg szakcikket, aztán levonod a következtetést. Mondhat akárki akármit, a kémia és fizika nem hazudik.

Aktiválás a gyártónak kell, hogy ne legyenek hamisítványok a piacon, hamis szériaszámmal. Te se szívesen gariztatnál olyan rollereket ha te gyártanád őket, amit nem nálad vettek, és ingyen adnád az alkatrészt. Valamint a firmware-ket is így tudják leküldeni, az meg csak neked jó, ha van app és ingyen kapod a frissítéseket.

Akinek gombos a telefonja, az lábhajtású rollert vesz azt kész. Senki nem fog fegyvert a fejedhez, hogy vegyél roller, ha meg mégis veszel, elfogadod, hogy kell hozzá okostelefon azt kész. Egyébként a gyártók szupportjai pont az ilyen kérdéseidet megválaszolják.

U-lakatot úgy tárolom, hogy belerakom a hátizsákba és úgy megyek. Mivel általában nem öncélúan rollerezgetek, hanem valahova megyek vagy valamit elhozok, az úgyis kellene. De amúgy vannak vázra rögzíthető U-lakat tartók is, ha mégis hátizsák mentes akarsz lenni. Vagy nem zárod le, hanem ha mész vkihez, beviszed a lakásba stb. Ha boltba mész, meg úgyis jó a hátizsák.

Egyébként mint a többi sportág is, itt is vannak feltételek meg szokások, amit vagy elfogadsz, vagy nem, nem muszáj csinálni egyáltalán.

Összességében nagyon jó dolog erollerezni, én öreg fejjel is imádom, nagy élmény vele közlekedni! Én mondjuk bohócban csinálom: se sisak, se védőfelszerelés, csak egy táska meg táskában U-lakat azt kész.

Új hozzászólás Aktív témák