Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
szesa
senior tag
Milott kimesz egy jol megmondod neki a frankot, netan meg be is mutatod onvedelmi tamado tudasod nem art valahogy? megbizonyosodni hogy tenyleg a gyerek csinalja -e szandekosan a dolgokat vagy egyeb problemaja van:
Megesett velem, hogy egy osztalytarsan ha foljott netre, en eszrevettem mert port-ccannelt, es mivel fix ip-je volt tudtam, hogy o az illeto. Persze egybol kerdore vontam,irc-n beszeltem vele (onnan is lekurtak mert ott is ment a portscan es hamar felfigyeltek ra), hogy megis miert csinalja ezt, mire o csak hujenek nezett. Erre en meg egyre duhosebb lettem, igyhat szemelyesen is beszeltem vele. Kiderult, hogy nem tudott a scannelasrol, nem is ertette miert kurja le irc-rol: hat volt egy trojai falova...amit egy virusirto szepen detektal es akkor hokkent meg a gyerek hogy fertozott az egesz gepe kb.
Magyarul nem tudott rola, hogy a gepe ilyeneket csinal.
(persze ezt kamazhatja is...hogy mentse a boret, de ezesetben nem igy tortent) -
szesa
senior tag
Ha pl portscan azt tudtommal nem bunteti torveny. Olyan mintha valaki a hazadat figyelne egy tavcsovel, hogy mikor hagyod nyitva az ablakot v ajtot. Amig mast nem csinal nem vonhato felelosegre ha "behatol" onnantol kezdve masik kategoria.
-
szesa
senior tag
Betoresi kiserlet alatt mit ertesz?
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest