- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
Digital #138701 üzenetére
4K és fullHD anyagoknál én tutira a nagyobbat venném. Ha sok a gyengébb video, akkor azt sajnos látni fogod, de ez ilyen.
Nekem az 55-ös 3m-re volt, a 65-ös meg valamivel 4m-en túl, és egyáltalán nem tűnik nagyobbnak a nagyobb (sőt!), pedig 1m nem sok.
Amúgy a legjobb lenne, ha mindkét tévét megnéznéd (igen, tudom, vírus van) MM-ban pl. Mivel mindegyiken 4K demo anyag megy, így nekem lesz igazam. -
francz'70
senior tag
válasz
Digital #138701 üzenetére
Na, ez a "nézési távolság" egy érdekes dolog! A kanapé nálam is kb. 260 cm, de a fej pozíciója már kb. 300 cm.
Másfél éve 40"-est akartam váltani nagyobbra, úgy gondoltam, hogy az 50"-es bőven elég.
Egy év sem telt el, és 65"-ös volt helyetteAmikor először bekapcsoltam akkor azt éreztem, hogy igen,...ez kell ide!
....de, ..legdurvább az, hogy már a 75"-ös felé kacsingatok
Nem kell félni a nagyobb mérettől, egy-két hét alatt megszokja a szem, cserébe sokkal nagyobb élmény!Természetesen ez csak a saját véleményem, nem vagyunk egyformák!
-
zsocy
őstag
válasz
Digital #138555 üzenetére
Sejtem mire gondolsz, és igen, látszik hogy sötét jelenetnél a felirat bekapcsolja a ledeket, van ahol jobban, van ahol kevésbé. Nem mondom hogy nem tud zavaró lenni, de ez a direct led ára, sajnos itt még elég kevés a zóna.
Én így pár hónap után már nagyjából észre sem veszem, csak ha nagyon durván fekete a jelenet és jön a felirat, akkor. Együtt lehet vele élni, cserébe nincs oldalról felhősödés -
Milka 78
nagyúr
-
Dareiosss
senior tag
-
hardverlog
aktív tag
válasz
Digital #138293 üzenetére
A pozitívumokat majd leírják a Q70 fanok-
Ezek a neten található ismertebb negatívumok (nem az én negatívumaim, mielőtt jönnek a fanok támadásai, tulajok írják ezeket le!):- tükröződő kép
- rossz betekintési szög (nem szemből nézve rohamosan romló színhűség, fakuló kép)
- DTS és Dolby Vision hiánya
- one connect hiánya
- kevés local dimming zóna
- fényereje határeset a HDR-hez
- nincs DisplayPort csatlakozója, így a FreeSync csak Radeon videókártyával működik
- néhány app bizonytalanul fut, illetve nincs a TV-re optimalizálva (hiányzó menüvezérlés)
- Ambient mód még nem kiforrott
- magas fogyasztás (csak B kategória)
- nincs hagyományos fejhallgató-csatlakozó
- tv saját hangja csak elfogadható szint
- tv képe minden tartalomra külön állítandó, nincs egységesen jó beállítás
- Bluetooth-os hangkapcsolatnál sok tulaj késést tapasztal, ezért nem használható
- csatorna szerkesztés körülményes
- gyenge minőségű táv
- egyszerű, nem prémium hatású külső megjelenés -
Dareiosss
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia