Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman3
tag
-
Balduran
tag
Sziasztok!
Nekem 3 óra alatt akar lejönni a Firmware. Nincs valakinek fent valami gyorsabb tárhelyen?
Megköszönnék egy linket.
Samsung Galaxy S7 edge
-
fireman3
tag
Még úgyis az első találat, hogy elgépeltem:
<Xiaomi MI 9>
-
glaci
őstag
Triangle Away nem kel még a végén?
(Én nem romoltam és root is a Framarootal volt, így az én számlálóm még 0 -n áll. Csak "módosított" vagyok. De emlékeim szerint azt is vissza kell nullázni ilyenkor.)
Ha hülyeség, akkor bocsi, nem szóltam!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
félisten
-
Balduran
tag
válasz Plazmacucci #2708 üzenetére
Jön... 102 MB-nál jár. Épp most ugrott 1 et.... de már 6 óra a töltési idő
Samsung Galaxy S7 edge
-
félisten
-
pucz
senior tag
válasz Balduran #2711 üzenetére
Ha valakinek nem annyira sürgős, akkor reggel feltolom Drop-ra. Délután már bírom is linkelni!
Természetesen csak a T-Mobilosat tudom.(#2706) glaci:
Nem használtam, az eszközöm már nem módosított. Így megnyugodtam. Hülye vagyok ehhez a telefonhoz, így azt sem tudom, mit mutat az enyém. hol bírom megnézni?
(#2705) fireman3:
Az én anyámat, hogy nem csak az USB Drivert linkeltem. Tudod, debil vagyok, és nem bírok googlézni. A franc...
Szerintem annyira mindegy, hogy mit szedsz le. Azt a korszakot már nagyon rég elhagytuk, hogy spórolni kell minden fostos 10-20 megán, és nem mellesleg: enni nem kér. Szvsz..
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
-
pucz
senior tag
Hopp. a Custom Binary DL.-nél van egy szép egyesem. Gondolom ezt ha meglátják, gari vesztés azonnal. Triangle jó erre?
Valaki letudná írni, hogy kell használni? Ma már nem fogok bele, mert belaktam a friss rendszert, majd csak holnap. De gondolom akkor a menet megint a CWM, CF-ROOT, Triangle, és ha az megvan, akkor egy Odinozás, hogy a root eltűnjön. Igaz?
(#2719) glaci:
Igen, DL módnál van (Hangerő le+Home+Power). Gyári rendszer, semmi root. Gyári rendszer, root mentesített. Fota működik, nem bukik el az ellenőrzőn. Csak az a gond, hogy a számláló nem nullán áll. Gondolom erre való a Triangle. Most ahhoz kéne segítség.
[ Szerkesztve ]
-
szabakaa
aktív tag
Ééés itt van: https://www.dropbox.com/s/q5odnenxndsxzg4/DBT-I9305XXUEMKC-20131212142433%20%281%29.zip . Ha nem működik a link, írjátok meg.
Szerk: Legyetek szívesek a fórumon kívül nem nagyon terjeszteni ezt a linket, nem akarom hogy a dropboxom belassuljon a rengeteg letöltő miatt. Köszi
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
glaci
őstag
Nem kellett trükközni. Feltelepítettem a Play -ről, 2 kattintás, egy újraindítás és már meg is voltam.
Framaroot a neve. Eddig fenn volt a Play -en, de most nem találom. (Gondolom sértette valakinek az érdekeit és eltávolították. Bár szerintem némi keresés és rá lehet találni.)(#2726) pucz:
Mit szeretnél, mit linkeljek? (A Triangle Away -t, vagy a Framaroot -ot? Bár az előbbihez eddig még nem volt szerencsém.)
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Fent van az XDA -n!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276
Én még az 1.6.0 verziót használtam a 4.1.2 -n. Azóta már kijött néhány új verzió, ha jól néztem most az 1.8.0 -nál jár és van benne új expolit.Ha próbálod fontos, hogy ne a Superuser -t, hanem a SuperSU -t telepítsd! És nekem az utolsó 3. expolit működött!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
lajbi101
tag
Sziasztok.
Van egy ilyen t-mobilos telom.
Érdemes lenne elcserélnem egy gyári független garis Note 2 re és fizetnék rá 10 ezret?
Nekem bejön a nagyobb kijelző! -
pucz
senior tag
Haha, szerintem jót mutat a DL MOD!
ODIN MODE
PRODUCT NAME: GT-I9305
CUSTOM BINARY DOWNLOAD: No
CURRENT BINARY: Samsung Official
SYSTEM STATUS: OfficialNos, szerintem oké. Bár ez a No nem tudom mi, szerintem ott nullának kéne lennie. Na de mindegy, még sem egyet mutat.
Ha valaki megerősíti, hogy így oké-e, akkor írok róla egyet, hogy ha másoknak kéne, ne kelljen keresgélnie. -
bancsi87
tag
Jelentem 2 nap 13 órát bírt az akksim, 4 óra X perc (nem emlékszem) kijelzőidővel, de nem tudtam képernyőmentést csinálni, mert pont lemerült
Bloatware Titanium Backuppal lefagyasztva, más tweak nincs, energiatakarékos mód bekapcsolva a CPU-vezérlésre, és az érintés-visszajelzésre. Éjszakára mobilnet, wifi ki, így merült 2% / 10 óra.
Telefon naponta 10 perc kb, folyamatos wifi, útközben mobilnet, Viber, Gmail szinkronizálás, Torpedó + zene lefekvés előtt. Szóval nem hajtottam meg, de azért használtam. Nem volt semmi random kilépés, vagy fura hiba.
Nekem nagyon bevált az új 4.3, berendezkedem rajta hosszú távra -
bancsi87
tag
A 4.1-gyel pont 2 nap volt, kb. ennyi kijelzőidővel. Szerintem a wifi-használta nagyságrendekben nem meríti annyira készenlétben a telefont, mint előtte. Ja, és a fényerő is alacsonyan volt végig (azért nem kényelmetlenül), este pedig a ScreenDimmerrel amúgy is lentebb vettem.
Nem állítom, hogy legközelebb is sikerül, a BatteryCalibration lefuttatása (+1 teljes lemerítés + feltöltés) után ez volt az első éles használat. Kell pár ciklus, míg beáll, de remélem ha nem is ennyire jó, de egy 2 napos üzemidőt össze lehet majd vele hozni hétköznap. Ha meg itthon játszom rajta hétvégén, akkor nem izgat az energiatakarékosság (Peace Greenpeace)
-
fireman3
tag
<Xiaomi MI 9>
-
félisten
Az új gyári böngészőben megtalálta valaki hogy kell az asztali nézetet alapértelmezésre állítani?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
Én is jelentem, hogy az akku legalább annyit bír, mint a régi 4.1.2-vel!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
félisten
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Plazmacucci #2742 üzenetére
Root kell hozzá, hol van a battery nevű file?
-
félisten
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Plazmacucci #2744 üzenetére
OK.
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan app-ot, ami rögzíti a beszélgetést és ezt tökéletesen teszi? Próbáltam egy-kettőt már, de nem volt az igazi egyik sem!
Köszi
AttilaIntel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
pucz
senior tag
válasz Plazmacucci #2742 üzenetére
Csak placebo, mivel a Battery Stats csak adatokat gyűjt, és itt meg is áll a tudománya. De köze nincs a készenléti időhöz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest