Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Iomega
addikt
Nagyon sok ilyen "elvetemült" ember van, a kis hazánkban is, sajnos. Az ilyenekre, szinte drogként hat, bizonyos gyártó terméke. Ez elszomorító, amit leírtál, már-már súrolja az elmebaj kategóriát.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #20653 üzenetére
Továbbra is almalé, az a nyerő.
Az alapanyag adott, lehet készíteni a mix. almalevet.
Na meg akkor már , bio almalé.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #20650 üzenetére
Pedig, közben még sörözhetsz is, elengedett kormánnyal tekerve.
Egyszer próbáltam ki kb. 2 percre egy szobakerékpárt, és nem többször. Én szeretek bringázni. Van is két jó kis bringám. Egy trekking, meg egy Trek mounti.[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz Ricardo #20646 üzenetére
Akkor megyünk!
Ata: Na vigyázni kell az őzekkel, sosem lehet tudni mire képesek. Gondolnak egyet és már tekernek is. Ezek már ilyen szocializálódott vadak.
Ricardo: Akkor sztornó.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #20644 üzenetére
Aztán jól zárd le a bringádat, vagy a motort!
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Jobb Morgent!
-
Iomega
addikt
Na, én is búcsút intek mára.
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #20605 üzenetére
Gyün az minnyán. Csak öszik égy kisaamát.
-
Iomega
addikt
válasz korpicschess #20603 üzenetére
Höhöhöhöhhö
-
Iomega
addikt
válasz korpicschess #20599 üzenetére
Értem, ezt eddig is tudtuk, csak most így hirtelen FAN lettél .
Philo: Helló Kati
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Korpi: Mióta lettél Apple fan?
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz philoxenia #20576 üzenetére
Na, majd csak eltelik az a 3 nap.
Ata: Egy kérdés volt. Igyál egy almalevet inkább !
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz philoxenia #20574 üzenetére
Szervusz Philo! Nem tudod R2D2-t kivenni a sötét zárkából?
-
Iomega
addikt
válasz korpicschess #20564 üzenetére
Biztos a MM-ban.
-
Iomega
addikt
Jó estét kíííívánok!
Mi a helyzet így 21.00 előtt? Éjfélkor lesz tűzijáték?
-
Iomega
addikt
válasz Ricardo #20493 üzenetére
Na ja, kinek mi. Ízlések és pofonok. Nekem nagyon sok féle zenei műfaj tetszik.
Kivétel, az ilyen techno és heavy metal jellegű muzsikák, na meg a lakodalmas zenék.A goa , psychedelic műfaj is egész jó. De akkor már inkább a Jean Michel Jarre.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Na akkor, ezt minden kispadra került topiklakónak ajánlom. Na persze a free usereknek is. Egész jó kis muzsika. Állítsd HD-ba, úgy jobb a hangminőség.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Értettem.
Ettől függetlenül, nyugodtan írj, ha van valami funny, vagy nem funny dolog, amit szívesen megosztanál velünk. Több ember, több poén.Rankesz: HÚúú, ez a zene, nagggyon durva. Nem bejövős nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Értem a gondolatmeneted, de például R2-nak a büntetését, nem lehetne csökkenteni? Hiszen még a büntetés életbelépése előtte kijelentette, hogy ő befejezi az ialma topikban a kommunikálást, rájött büntetés nélkül, hogy nincs is értelme odamenni. Sok az a 3 nap szerintem.
Jó lenne, ha kiérdemelhetné a kegyelmedet.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz R2D20208 #20458 üzenetére
Morgen!
Amit belinkelt Alice Cullen a modkerbe, azért őt fogják banolni, mert felesleges munkát ad a moderátoroknak. Teljesen értelmetlen ez a jelentgetés, úgy látom, ez már ilyen, csak azért is jelentem típusú mutatvány. Teleszemeteli a modkert, gyűjti a hsz-eket.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Joccakát mindenkinek!
Joccakát R2, aztán reggel ébresszen a csipogód!Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
Nem-nem.
Életerő , energia , egészség, ez amit nyújt az Alma(lé)
Alkohol: öl, butít, nyomorba dönt. No persze, ha valaki nem mértékkel fogyasztja. Én nem fogyasztom.[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz philoxenia #20416 üzenetére
Ezzel tolhatod Philo. Csak nehogy kisikkaszd.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz philoxenia #20365 üzenetére
FRG: Én már rég a BC 3-at nyomom.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz korpicschess #20336 üzenetére
Rendelj eBay-ről egy kis joghurtot.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Napot!
Ez nagyon jó, már aki szereti a humort!
Korpi, neked különösen ajánlott a megtekintése! A táplálkozásról is ......
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz Mr.Csizmás #20185 üzenetére
Ez is egy belépő kérdés volt.
-
Iomega
addikt
válasz ForRedGlory #20181 üzenetére
Szevasz FRGlory! Újra a színen?
-
Iomega
addikt
Az a szomorú, hogy az ilyenekből válik, igazi spicli felnőtt ember. Az ilyen típusú egyén, brick lesz, bárhol is lesz, bármiről is lesz szó az életében. Gondolom, már az oviban is mindenért árulkodott. Óvónéni, a Pistike ki akart menni az udvarra játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Az i tulajok legtöbbje, sajnos sznob, Magyarországon. Ezzel nem mondtam újat. Ebben élik ki sokan magukat, mert akár mennyibe is kerül, ezt mééég ki tudja fizetni. Autóból kíváncsi lennék, hogy milyet vesznek, milyenjük van éppen. A gépjármű az már drágább dolog, ott már nem igazán tudják kiélni magukat az iphone-hoz hasonlóan, ja meg jogsi is kellene, ugyebár, tisztelet a kivétel. Az iphone mellé dukálna egy komolyabb autó. Hogy néz az ki, hogy Iphone-nal kiszálsz egy Suzuki-ból, vagy Opel Astra-ból.
-
Iomega
addikt
Reggelit!
Ricardo-nak, lehet, hogy a szolgáltató nem biztosítja a netet átmenetileg, mondjuk karbantartás miatt.
-
Iomega
addikt
FRG: Ne bujkáljál, írj valamit!
-
Iomega
addikt
Amíg ti itt összehordtok hetet-hatot, addig én sütök egy kis gesztenyét. Egészségetekre!
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
VaÚÚÚ! Mondja az oroszlán, vagy nem?
Ricardo: Legalább van, aki mindezt beismeri, Iphone fanatizmus ide, vagy oda. Ha valami s..r, a név miatt nem kell az egekbe magasztalni. De az igazi fanatikusoknak, lehet ezt mondani, fabatkát sem ér, egy falra hányt borsó.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #19858 üzenetére
Hogyne-hogyne!
Jómagam nem fogyasztok alkoholt, bár már a 3. x -en is túl vagyok. Ettől függetlenül, az oroszlán minőségi ellenőrzésén, át kellett esnie először.Lehet fogyasztani, kérem szépen! Váljék kedves egészségedre!
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #19855 üzenetére
De ahhoz az oroszlán beleegyezése is kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Reggelt!
Csabám: Késik a fotó? Szóljál Philoxeniának, hogy intézkedjen már.
Rankesz: Már a BC 3-at játszom.
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Morgen!
Csabám: Pedig jó ez a húzott szemű figura is. Most meg húzott fülű lesz
-
Iomega
addikt
Van egy szifont használó, aki tapsol, röhög mindenen, csak az a baj, hogy ő maga sem tudja igazán, hogy min. Ez a röhejes Iuser.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz nggabi #19619 üzenetére
7-8 munkanapon belül megkapod. Legalábbis, Én amikor hétfőn rendeltem Honkongbul, akkor következő hét keddjén megkaptam. Többször is rendeltem már, és eddig így volt. De , ha az ország Keleti részén laksz ,akkor megduplázódhat a szállítási idő.
-
Iomega
addikt
válasz R2D20208 #19593 üzenetére
ÁÁÁá, a 100%-os almalé, az nagyon finom, nehogy már emiatt leszokjál az ivásáról. Antioxidáns és flavonoid tartalma miatt, régóta ismert egészségvédő hatásáról. Gátolja a szív- és érrendszeri betegségek, illetve bizonyos daganatok kialakulását.
Már egy közepes alma tartalmazza az orvosok által javasolt napi rostbevitel 10%-át. Ezek két típusa szabályozni tudja a koleszterin szintet, így jelentősen csökken a szívinfarktus, agyi katasztrófa és érelmeszesedés rizikója. Nem oldódó rostja olyan, mint a korpa, már az emésztőrendszerből eltávolítja a káros koleszterint.
Oldódó rostja, a pektin csökkenti a májban termelődő káros koleszterin mennyiségét. Napi egy alma elfogyasztása már 8-11%-kal képes mérsékelni a szérumkoleszterint.
Az ebben a gyümölcsben lévő pektin, amely összetett szénhidrát, csökkenti a mérgező fémek, mint az ólom, kadmium, arzén szintjét is. Ezt emberek körében végzett megfigyelések, vizsgálatok igazolták, bár az almából kivont táplálékkiegészítő formájában juttatták a szervezetbe a pektint.
Rostjai megszüntetik a székrekedést, szabályozzák az emésztést, így nagy támogatást jelentenek az emésztőszervi daganatos betegségek elkerülésében.
Az almában található pigmentfélét, a flavonoidot, már régóta úgy tartják számon mint a szívbetegségek megelőzésének egyik eszközét. Napi egy alma, egy kis fej hagyma, egy-két csésze zöld tea beiktatása az étrendbe már jelentős mértékben, körülbelül 32%-kal csökkentheti a szívinfarktus kockázatát. Egy flavonoid, a phloridzin, amit még csak az almában találtak, segít a csontritkulás megelőzésében, amely, mint tudjuk, összefüggésben áll a változókorral. A hormonháztartás változásával ebben a korban nőknél a gyulladásos megbetegedések és a szabad-gyökök képződése megnövekszik, ami csonttömegvesztéssel jár együtt. A polifenolok viszont gyulladáscsökkentő hatásúak, így hatásosak a csontritkulás elleni védekezésben.
(/P)Tehát, ezért is fogyaszd csak nyugodtan az almát.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #19577 üzenetére
-
Iomega
addikt
Hyvää huomenta!
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Napot!
Itt borús, gyengén fújdogál. Holnapra megérkezik a napos idő.
-
Iomega
addikt
Na ugyé, nem köll ide Förrári.
Xnace: Egyiket se láttam még, de majd rásasolok.
Ezért volt jó anno a Twin Peaks c. sorozat is.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
"bizonyára vannak olyanok, akik ódzkodnak egy itthon jobbára ismeretlen ZTE feliratú telefon megvásárlásától"
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Lehet átvonulok Salzburgba, mert az úgy sincs oly messze ide, ott már lehet hógolyózni.
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #19336 üzenetére
Akkor majd terelek arra egy kis szelet, ami majd radikálisan lehűti a levegőt ott is. Aztán majd nem lesz há' öröm, há' bódottá.
-
Iomega
addikt
válasz sajtee #19331 üzenetére
Akkor az ország keleti, dél-keleti részén laksz, ha jól gondolom. Majd odaér hamarosan, ami most itt tombol. Tegnap még itt is jó idő volt, de estére megérkezett a hidegfront. Egész este esett az eső, na meg hát, mondhatni azóta is.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Napot!
Nagyon gány idő van. 10 fok. Ejjj a mindenit neki.
Nagyon esik, meg fúj a szél is.[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
A CX 400II-es, 5000-ért jó ár.
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Na megyek, Jó éjt mindenkinek!
-
Iomega
addikt
válasz philoxenia #19201 üzenetére
Volt? Azt a mindenit, Én azt nem is láttam.
Nincs annyira lekerekítve, de mintha jobb lenne. Gondolom erre sem lehet kicserélni a mostanit. Na nem szekállak ezzel tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Philoxenia: Kicsit több sörény a feje búbján, jobban állna az oroszlánnak.
ÁÁ, nem fogyasztok alkoholt.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz Iomega #19192 üzenetére
Ja , még annyi, hogy most már, semmi píízért nem használnék Brut deo-t, csakis kizárólag demeter gazdálkodásból származó, 100% nővényi alapanyagokból készült dezodorálót.
Philoxenia. Nafene, még létezik, néztem utána azóta sem.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz tariattila #19188 üzenetére
GPS antenna.
Philoxenia: Brútuszos füles. Ez nagyon jó.
Jut eszembe, kiskoromban még használtam Brut dezodort.Csabám: Ezen át kell esned, kezdetben mindenki fog ezért szekálni, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz philoxenia #19186 üzenetére
Szerintem X-men haverja.
-
Iomega
addikt
válasz philoxenia #19162 üzenetére
Tudom ám, csak úgy írtam. Egy jó darabig nem lesz.
NgGabi: Nem lenne rossz egy komolyabb megjelenésű oroszlán, gondoltam rábízom philoxenia-ra, mivel úgy sem igényelhetek én még.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz philoxenia #19157 üzenetére
kattintottam, érdekes kép, de azért írtam, hogy valami egyszerűbb is jó lenne, meg inkább egy fejformával.
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest