Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz Dongatto01 #6749 üzenetére
A leírás szerint megcsinálhatod.
Ha vannak fontos adataid a telefonon, SMS-ek, fiók beállítások...stb.
Akkor azt mentsd le PC-re.
Fontos, hogy a megfelelő USB driverek fent legyenek a PC-n az Odinnal való frissítéshez.De a frissítés nem feltétlen garancia az általad említett problémákra.
JB alatt is van, akinek van SoD.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
laszlolczka
őstag
válasz Dongatto01 #6749 üzenetére
Javaslom az első oldalon lévő leirás figyelmes tanulmányozását.FONTOS:az EFS. mappa lementése.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Dongatto01
tag
válasz laszlolczka #6757 üzenetére
ahoz hogy az efs mappát lementsem root jogosultság szükséges?
mert a telo gyári nincs rootolva?? hogyan tudom lementeni?[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
válasz Dongatto01 #6759 üzenetére
Igen root szükséges,szintén 1 oldal. Én sose szoktam kivenni.
[ Szerkesztve ]
-
killmix
tag
válasz McDeath123 #6225 üzenetére
AZt nem tudom, hogy mi, de nekem is volt ilyen. De ha összeadod az adatokat, akkor több az adat, mint az összes. (Legalábbis nekem így volt.)
Az exdialerre gondolsz?
(#6656) Prof01
Ilyen nekem is van.(A viber fenn van, valaki írta, hogy az miatt lehet, még nem próbáltam.)Áh szóval akkkor a Viber lesz a hibás, mindjárt megnézem én is, csak épp a JellyBam 5.0-t tettem fel.
JellyBamon vagy?Más:
JellyBam 5.0.0 nekem FC-zik, de úgy, hogy semmit nem tudok csinálni rajta. Feltettem a 4.0.0-ra (mindenféle wipe nélkül, mert azt írta, hogy nem kell), és most folyamatosan FC-zik a Rendszer UI, és a com.android.phone folyamat. De a bootnál is már a logó eléggé laggolt...
Szóval ment is vissaz a 4.0.0[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz killmix #6762 üzenetére
SuperNexus 2.0-m van. Szép letisztult JB felület. Eddig elég gyorsnak és stabilnak bizonyul. Az akku idő is kb. annyi, mint a gyári ICS-vel, szóval elégedett vagyok!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Fuji82
tag
sziasztok!
Kérdezni szeretnék.
Megjött a gyári 2000 mAh-ás akksi. Hogyan vegyem használatba az akksit? Kell olyasmit tenni, hogy ha betettem akkor először teljesen célszerű lemeríteni és utána teljesen feltölteni kikapcsolt állapotban tölteni...stb?
Köszi
-
Dongatto01
tag
válasz laszlolczka #6757 üzenetére
sikerült lementenem az efs mappát most már nekikezdhetek a jelly bean frissítésnek?
vagy van e még fontos dolog elötte??[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
válasz Dongatto01 #6767 üzenetére
Ajánlatos elötte full reset,és mehet fell a JB.A EFS.mappát több helyre is elmentheted,mert olyan adatokat tartalmaz,ami a későbbiekben nem pótolható.Ha elakadsz irj.
-
Dongatto01
tag
meg még egy kérdés amiket playen pénzért megvettem azok elvesztödnek??esetleg le tudom tölteni ismét majd öket vagy ujból fizetnem kell??
-
Dongatto01
tag
válasz laszlolczka #6768 üzenetére
sim meg memokártya maradhat benne?? a full rsetet hogyan tudom megcsinálni?
gyári beállítások visszaállítása ?? az a full reset??[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
válasz Dongatto01 #6769 üzenetére
Elméletileg nem kell mégegyszer fizetni.
-
crane75
senior tag
válasz SsPL711 #6752 üzenetére
Köszi, ICS van fenn,de sajnos ilyen beállítási lehetőséget sehol nem mutat. A tárcsázóban a menü gomb csak a híváslista elrejtését/megjelenítését kínálja fel, a sima beállítási menüben pedig nem tér ki a h fogadásra. Azért köszi a tanácsokat.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Dongatto01
tag
válasz laszlolczka #6771 üzenetére
köszi szépen a segítséget akkor máris nekilátok
-
dbilas
tag
válasz Dongatto01 #6767 üzenetére
Szerintem igen!
Ezt megcsinálod kivéve a nyolcadik lépést...
Odinnal felteszed ezt: "PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.81.tar"
Ugye van recoveryd!
Onnan felteszed ezt! "PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.73-signed"
REBOOT
Látod SuperSU-t tehát sikerült a dolog!
Igaz a sárga háromszög megmaradt, de arra ott a Triangle...Ha más kernelt szeretnél akkor ismét vissza recoverybe.
Innen azt a kernelt rakod fel amelyiket szeretnéd...
Nekem jelenleg ez van...jeboo_kernel_i9100_v1d
Remélem sikerült jól összeszedni a dolgokat és tudtam valamennyit segíteni...
Hozzáértők szóljanak hozzá, ha valami hiba van benne!
[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
válasz Dongatto01 #6770 üzenetére
Maradhat,*2767*3855# beütöd a tárcsázóba.Factory Format.
-
Hina
aktív tag
válasz Dongatto01 #6776 üzenetére
igen, bizonyos verió alatt megy, felette csak a dowload módba lépteti a gépet..
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
logarithm
őstag
dorimanx kernel 7.39 All included letöltés
Change Log:
*With GM help fixed the Volume Boost in STweaks for JB SAMMY ROMS.
*Nightmare GOV fixed and tuned by Alucard24 now works much better.
*ZenX GOV fixed and working, but need more testing.
*Added tuning for JB SAMMY ROM to use AFTR only to fix sound on screen off.
*Added new TAB in STweaks for I/O tuning. + rearrange by Alucard24.
*Fix for RAM leak by VOKU! works great and now allot free RAM always.
*Restored Control of TouchScreen CPU freq Boost, it's was 500Mhz and now user can control it.
*Me And Voku made more Code Sync with latest RAM code from 3.8.RC3 Kernel!
*Kernel patched with 3.0.58 Main stream by Voku.
*MMC code updated by Voku.
*Voku added LOW MEM debug in kernel LOG + Check if new kernel uploaded to FTP serversHave FUN and update us!
Known BUGS:
*WIFI hot Spot not working for JB SAMMY and CM10.1
we need to work on it.Más:
Macskások figyelem
Ha a srác megcsinálja igen csak jó miui jöhet ki belőle [link] -
gti16v
őstag
sziasztok,még nem olyan rég hagytam el a symbian süllyedő hajóját :-),és csak kb fél éve van androidom,illetve S2-őm így még nem vagyok sajnos guru....
ebből adódóan volna egy két kérdésem .....valamelyik nap egy ismerős fel tett az ICS mellé másod rendszernek egy Főzött JB-t
eléggé tetszik,már át is költőztem bele,de egy két dolog nagyon hiányzik amiért még nem tudom használni.-pl a gyári jegyzet/teendő
-és az ébresztő óra nem olyan fejlett mint az ICS-ben,,,,(intelligens jelzés hiánya)van még,de ez a 2 jut most az eszembe,,,
mit tudok tenni
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Dongatto01
tag
sikerült köszönöm mindenkinek aki segített remélem most nem fog sokszor kikapcsolni
-
-
nggabi
félisten
-
kungzi
veterán
Na srácok!
Ezt a gyári 2000-es akksit rendeltem meg pénteken reggel, ma délben hozta meg a postás! Bontatlan, hibátlan csomagban! Ajánlott eladó és piszok gyors!
-
törölt tag
Most készülnék venni gyári független S2-t, de olvasva a fórumot, az utóbbi időben mindenhol a Sod-ba futok. Szóval elbizonytalanodtam, nem kicsit. Igaz a legtöbb boltban nincs is a feketéből már jó ideje, de eddig azt hittem, hogy év végére kifogytak és még nem jött új szállítmány a nagykerekbe.
Lehet, hogy nem véletlen?!
[ Szerkesztve ]
-
Hina
aktív tag
-
kungzi
veterán
Valaki tudna nekem olyan töltőt ajánlani, amivel a telefonból kivett akksit is tudnám tölteni? Dokkoló is jó, ilyen 2 in 1 megoldás, tehát telót is dokkol + van rész akksi töltésnek is.
-
vrgkrisztian
aktív tag
Tegnap este sikerül megint előhozni ezt az akkuszint hirtelen esését...
Méghozzá úgy,hogy kinthagytam a teraszon a hidegben... kb 2 percig volt kint,mert egyből feltűnt hogy "HOL A TELÓM?" aztán behoztam... és csak úgy kedvtelésből újraindítottam,hát 45%ról 22%-ra esett az akksi szint.... aztán vártam,hátha megmelegszik bent picit,és akkor feljebb pumpálódik...de nem... úgymaradt...
Ennyire nem bírják a mai akksik a hideget?[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz tomi7711 #6784 üzenetére
Telepítsd fel a Wake Lock alkalmazást és használd Partial_Wake_lock módban. Mindig legyen bekapcsolva, ha nincs töltőn a telefon. Az akksit ugyan szívja, de tűréshatáron belül szerintem. Van itt aki több mint 1 hete használja (.zSoLTi.), azóta nem volt SoD-ja.
(#6744) .zSoLTi.: Igen, én is így vagyok vele, inkább ez mint a SoD.
(#6789) Hina: Gyári, és nem beta romot kell használni - semmi köze hozzá (legalábbis a legtöbb esetben), full gyári rom/ok mellett is csinálja...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Hiaba a szilikon tok es a vedo folia a munkam reven meg is csak sikerult egy kis helyen megkarcolnom a kijelzot. Kormommel neztem es igen melynek tunik. Pedig ugye a Gorilla Glass birja a gyurodest... A kerdesem az lenne az erintesben es mukodesben nem korlatozz a karc? Ki lehet valamivel szedni belole egyaltalan erdemes?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
DBC
tag
válasz Butcher-HUN #6793 üzenetére
csiszolópapírral egy perc alatt lejön
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz Butcher-HUN #6793 üzenetére
szia!
nem tudsz ellene tenni... maximum akkor,ha van eredeti samu garid,és az utolsó éveiben elviszed a szervizbe a kijelző beégések miatt...(annyi idő alatt biztos,hogy beég pl az állapotsor) akkor cserélik az üveget is,meg a krómozott keretet(ez együtt van)
egyébként érintésbe asszem nem korlátoz(nekem tapasztalat) Anno,az sgs1-emen olyan mély karcok voltak,hogy rossz volt a kijelzőt nézni...és én nem vettem észre,hogy zavar keletkezne
de tudományos-számítástechnikai alap hiánya nélkül nem igazán tudom megmondani pontosan -
killmix
tag
Kéne egy kis help!
2.romként akartam updatelni a JellyBam-ot 5.0.0-ra, de FC-zett, úgyhogy megpróbáltam egy dalvik-cahche törlést, nem javított semmit. Feltettem a 4.0.0-t, nem bootol be csak a bootanimációig megy el. (Vártam 10-15 percet minimum) Majd megpróbáltam a 3.3.0-t az sem ment fel. Wipe data cachet nem akartam nyomni, mert akkor nem maradnak meg a progik, beállítások. (ugye? ) Viszont a másik rom működik, csak ez nem akar bootolni...JA és nyomtam fix permissionst is, attól sem lett jobb.
Mit javasoltok? -
gti16v
őstag
(kell mert összesen 4 akkum,van és egy külső tok-akkum az S2-höz :-)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest