-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Gardaai #4719 üzenetére
Amúgy ez a "tanulás" meg meg kell várni, hogy beálljon szerintem is inkább az, hogy sokat nyomkodja az emeber elején. Viszont én 2 napot rászántam és volt folyamatos böngészőteszt 100-0 automatán frissítve a weblapokat 10 másodpercenként, meg volt 20 perces szakaszokra bontott teszt, ahol 20p yt, 20 benchmark, 20p fotó, 20p videó, stb teszteket végeztem, és ott sajnos minden esetben alulmaradt. A szintén nálam lévő op12-nél ez a tesztelősdi eszembe sem jutott, mert a második (belakás utáni) napon már látni lehetett, hogy ez koppra hozza azt, amit az iPhone. Vagy picit jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
waszabi07
tag
válasz
Gardaai #4719 üzenetére
Na azért ez bíztató akkor.
Ma már nem írja nekem sem az akkunál hogy tanulja, de akkor türelmes leszek még és meglátom mennyit javul.
Ha hozza azt a szintet mint a 13pm 81%os kapacítással akkor már elégedett leszek majd. Azzal így is mindig volt tartalék nap végére.
Amúgy aod is tetszik nagyon de kikapcsoltam azt is hátha sokat dob rajta.Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói