- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
TODI1111 #8153 üzenetére
Én adtam már el kifizetett kedvezményes telefont, aminél a rá kötött hűség is lejárt. Venni én se vennék ilyet, akármit mond is az eladó vagy legyen akármilyen jó is az ajánlat. Inkább fizetek többet, de legyen minden rendben. Én ezzel a 8/256 modellel jól jártam, sima Magenta 1-es lakossági ügyfél vagyok, a hűséggel +66k online kedvezménnyel 400-ért megkaptam. És ami fontos, hogy ezért nem kellett olyan csomagba belehajtanom magam, ami egyébként ne kellett volna, igazából a régieket újítottam meg, 10-20 forint eltérésekkel. Emellett a részletfizetés is szimpatikus volt. Nekem ez egy jó ajánlat volt összességében.
-
xhege
veterán
válasz
TODI1111 #8153 üzenetére
Én is belefutottam egyszer. Megvettem az egy összegben kifizetett készüléket. Az előző tulaj kórházba került, nagy volt a baj. 2-3 hónapig nem fizette a számláját és tiltásra került a nálam lévő telefon. Azóta én szolgáltatós készüléket, mindegy milyen letiltás elleni örök garanciát vállal rá az eladó nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Goddess of Victory:Nikke
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest