- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
R2D20208 #35339 üzenetére
Jellemző, hogy észérvek híján maximum sértegetni tudod a másikat...
Nem tudom, hogy mi a röhejesebb. Elképzelhető, hogy itt a topikban nevetséges vagyok azzal, hogy pusztán használom a telefont (tok és fólia sincs. Ha karcos lesz, hát karcos lesz, a tv távirányítóját sem fóliázom be...) Használom, arra, amire való. Telefonálok, email-ezek, böngészek, használok vagy 30 alkalmazást. XWKI4-et használok, a következő meg max a hivatalos ICS lesz. Véleményem szerint a gyermekded játszadozáson kívül más haszna nincs az újabb és újabb romoknak.
Visszatérve az előző gondolatmenetre és a röhejességre. Szóval a topikban én vagyok a LOL. Elfogadom. Még szerencse, hogy a való életben fordul a kocka.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
R2D20208 #35264 üzenetére
Rossz a szemed, nem érzékeli az akadást
Hidd el, néha nagyon nem smooth. Ezen nincs mit szépíteni.Úgy általánosságban gyors, ez tény. De nem gyorsabb, mint egy egymagos egygigás más android. Ami nekem tetszik, az a stabilitás. Most több, mint 600 óra az uptime. Bár igaz, hogy a DesireS is stabil volt.
Számomra a nagy kijelző a plussz, semmi más. Negatívum a DesireS-hez képest gagyi anyaghasználat, továbbá a tepsi forma.
Valamint aggasztó lehet még a kijelző beégése. Furcsa, hogy 3 hónap alatt már ennyire látványos, mint nálam.
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #35182 üzenetére
nem áll szándékomban, az üzenetküldési lehetöséget használom ki azok között akiknek van ez a program valamint a képküldözgetést ( eddig ezekre használtam whatsappot ) valamint aki használja még telefonhivásokra fogom használni remélhetőleg jobb minőségben mint viberen és majd pár nap teszt után ha valakit esetleg érdekel leirom a tapasztalataimat
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #35177 üzenetére
nekem 4 számjegyüt küldött sms-be azt beirtam és már jóis volt, csak engem az a credit bigyo idegesit a jobb felsö sarokba h vajon mi akar lenni tán hogy akinek nincs ez a progi de van elég creditem azokat is tudom creditböl hivni vagy irni smst neki vagy valami.. az első linkedre meg ha rámegyek nem jön be semmi :S
tényleg nézem hogy többen írták hogy 3 számjegyűt küldött nekik, ez érdekes..
-
-
pzstm
titán
válasz
R2D20208 #35169 üzenetére
Wipe data/factory reset esetében belső SD nem törlődik? (képek amik fájnának egyedül...és nem tudom mennyi van lementve otthoni gépre...most meg melóban vagyok)
bár full wipe majd advanced restore/data.img az is segíthet nem?
igaz a legutolsó 3+1fájlos gyári rom telepítése óta nem volt full wipe/repart a kicsikén az pedig még nyáron volt
-
Eli577
senior tag
válasz
R2D20208 #35139 üzenetére
Csak nem egy kis google fordító?
Más: VIGYÁZAT!! Csak az olvassa, akit érdekelnek az akkuidős hozzászólások.
Szóval 4%-os töltöttségnél az alábbiakról tudok beszámolni: 4 nap és 13 óra akkuhasználat 2G hálózaton. Ebből valamivel több, mint 2 óra kijelzőhasználat volt, kb 45 perc játék, minimális wifi és market és kb. 45 perc hanghívás. Repülőmód nem volt, folyamatos gsm hálózaton lógás. Kijelző fényereje 50%-on.
Soo.......aki nem használ 3G-t valami oknál fogva, valamint nem nyüstöli sokat a telót, az kb. 4 napos üzemidőre számíthat checkrommal, valamint 2.1.1-es siyah kernellel.Csók mindenkinek!
-
zelma
aktív tag
-
válasz
R2D20208 #35023 üzenetére
csak magamat "büntettem", komoly oka van/volt, de csak eddig "bírtam"...
ellenben itt egy kis csomagocska, 3 + 1 állományos xxki4 firmware, minden jóval kiegészítve; link
rarpass; ph!pda; xxki4
modem; xxki4
csc; xeoki4külön mellékelve magyar xeh product code azonosítóhoz is jó multi csc; oxxke2
illetve megtalálható még a csomagban;
- 1.83 és 1.85 odin
- pit
- root
- stock kerneltudom, a többség már főzött rom verziót használ, de alapnak sem rossz ám a fenti firmware!
-
Piwi
veterán
-
lefkosia
őstag
válasz
R2D20208 #35023 üzenetére
32GB microsdhc class 10
Ezt használom, tökéletesen teszi a dolgát -
Rotate
veterán
válasz
R2D20208 #34867 üzenetére
mondtam, sarkallatos példa, de biztos lesz olyan élethelyzet, hogy azt fogom mondani, hogy dejó, hogy megvettem, most jól jön ez a többlet
annyira meg szerintem nem drága... hivatalos gyári aksi, ami jobb mint ami benne van huszon 1-2 euróért? szerintem bármilyen telefonhoz ennyi, ha nem drágább a hivatalos pótaksi
ami max megegyezik a gyári méretével
-
Eli577
senior tag
válasz
R2D20208 #34860 üzenetére
Én nem tudom, hogy a mobilon milyen videókat szoktak nézegetni az emberek, de nekem ekkora kijelzőn nincsen élvezeti faktora a mozizásnak. A játék az már más kérdés, mondjuk csak egyszer volt eddig olyan (még a sima SGS-en), hogy annyit nyüstöltem egy játékot, hogy a végén töltőre kellett dugnom a telót.
Rotate:
(mondjuk ha az óvszeres példánál vagyunk akkor inkább úgy kellett volna írnod, hogy nem mindegy, hogy egy van nálad, vagy kettő....
)
-
Rotate
veterán
válasz
R2D20208 #34860 üzenetére
most mondok egy szélsőséges példát... mondjuk egy hosszú vonat út, vagy nem tudom
nem azt mondom, hogy mindig ki fogom használni, de azért nem árt ha megvan a lehetősége, ha netán szükség lenne rá
óvszerre szoktam ezt mondani, hogy inkább legyen és ne kelljen, mint hogy kell és nincs
-
ERPY
őstag
válasz
R2D20208 #34574 üzenetére
Mire gondolsz? Mibe olvassak bele?
Egyébként megnéztem a Török romot, most abból dolgoztam, azért is mondom hogy Criskelo az egész. Én most olyan romot használok, aminek a részei sok más romból vannak összeszedve, saját stílusra kombinálva. Sajna olyan rom nincs számomra, ami minden szintek tökéletes lenne. -
Eli577
senior tag
válasz
R2D20208 #34531 üzenetére
Na szeva! Hogy áll a saját romfejlesztés?
Más: tud valaki dobni linket olyan bootloaderhez, amit az USB JIG lát? Most vettem egy JIG-et és úgy tűnik az új fajta bootloader van most fenn, mert nem nagyon akarja betenni download módba.
tajcsi: nálam most a Checkrom 3.1.1 van fenn, elég jó, én még a Turkbey-t ajánlanám.
-
72mviktor
senior tag
válasz
R2D20208 #34088 üzenetére
Törpe robot nem félsz??
Ma tettem egy próbát a miui-val,(megint rájöttem hogy nem az én világom) aztán mentésből ment vissza a török.Gondoltam feldobom a mododat,recoverybe be install,és mit látok.....FATAL ERROR!!!
Aztán a kiírás hogy csak vicc volt
Mondom ez szórakozik
De minden elismerésem szép lett a cucc
-
ERPY
őstag
válasz
R2D20208 #33832 üzenetére
Gratulálok, ügyes vagy. Majd felteszem én is megnézem mit alkottál. Konkrétan a font fogott meg, persze kíváncsi vagyok az egészre. További jó fejlesztgetést, csak így tovább.
Azt tudod hogy rom nélkül is kitudod tenni az általad eszközölt változtatásokat Recovery-ből feltehető formában, ugye? Csak mert akkor nem magát a romot, hanem mint témát is terjeszthetnéd más fórumokon. Persze ez csak egy ötlet volt.
-
Eli577
senior tag
válasz
R2D20208 #33834 üzenetére
Akkor máshogy fogalmazok, mielőtt közutálat tárgyává teszem magam. Van-e valami leírás noob-ok részére, ahol viszonylag egyszerűen le van írva az ilyen jellegű moddolás folyamata, vagy ha eddig nem csináltam akkor inkább ne is kezdjek bele? Minden tisztelet, nem kritikának szántam, csak érdekelne, hogy házilag hogyan tudom én is változtatgatni a romot ilyen szinten.
szerk.: programozási ismeretek szükségesek-e hozzá, hogy ezt tudjam csinálni, vagy esetleg valami editor van-e hozzá, mert ha nincs, és írogatni kell a programkódot, akkor meg vagyok lőve....turbopascal sem ment annak idején, pedig az elég egyszerű (vagyis azt mondták)
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával