Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
-
adamho
tag
Sziasztok!
A XILA2 rom van fönt. Nagyon tetszik, de a telefonálásokat folyamatosan megszaggatja. Ezt modem cserével meg lehet oldani?
És hogy kell modemet cserélni ODINnal?
És tud valaki nekem linket adni egy biztos, jó modemhez, meg egy két instrukciót?
(vagy ha megvan a modem, csak beteszem az odin phone cellájába, és felpakolom?)
Előre is köszönöm a segítséget! -
rankesz
veterán
Hát, nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez az Illusion ROM egy kicsit csalódás.
Olyan mint ha az animációk ki lennének kapcsolva a ROM-ban, nagyon durván vissza van fogva. CRT off kikapcs effekt szintén hiányzik. A betűtípus amit használ, számomra rohadt idegesítő, sokkal nehezebb olvasni mint az alap droid Sans és Mono fontokat, ráadásul még a böngésző is ezt haználja.
5-ből 1-2 USB-re dugásnál az SD-kártyát nem csatolja a PC-re... Szóval valahogy nem értem a hype-ot ami e körül a rom körül van. Vagy csak én csesztem el valamit -
BOTICSELLI
tag
Sziasztok,
Mégegyszer NAGY KÖSZÖNET AZ EGÉSZ FÓRUMNAK, hogy közösen ötleteltetek, érdeklődtetek a tetszhalott telefonom iránt.
Más:
LPB
Azt vettem észre, hogy a scrollozás az LPB-ben jelentős fáziskésésben van.
Ilyet a Ginger ROM-oknál nem tapasztaltam.
Gingerben úgy mentek az oldalak ahogy az ujjamat mozgattam rajta, szinte éreztem az üveg alatt a "papírlapot"...
Most meg azt tapasztalom, hogy ha megindítom az ujjamat fáziskéséssel követi a képernyő... Teljesen mindegy, hogy a böngészőben, vagy a névjegyzékben vagyok-e.
Más is tapasztalta ezt???
Egyenlőre ez az ami nagyon zavar az LPB-ben.http://www.facebook.com/SBMembersOnly
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Laraxior
titán
válasz R2D20208 #48959 üzenetére
ezt már eljátszottam egy időben én is
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #68216320 #48963 üzenetére
A neved mögé, nem muszáj a várost írnod...
innen a többit a fantáziádra bízom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Skynet258
veterán
válasz Pro!Petya #48966 üzenetére
Mit nem értetek ezen? Itt a nick-em, oda van írva, hogy Budapest. Írjátok át erre a ban-os szövegre, és nektek is ez lesz. Nem bonyolult ez.
-
DjBlero
őstag
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
Pro!Petya
addikt
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
The Truth Is Out There
-
derrik
őstag
.....nem szorosan ide tartozik, ajánlanátok valami jó FPS játékot erre a telóra???
-
adamho
tag
válasz adamho #48952 üzenetére
Na! Itt annyi okos ember van, miért nem mondjátok meg, mit kell tennem?
Már annyiszor segítettetek.Sziasztok!
A XILA2 rom van fönt. Nagyon tetszik, de a telefonálásokat folyamatosan megszaggatja. Ezt modem cserével meg lehet oldani?
És hogy kell modemet cserélni ODINnal?
És tud valaki nekem linket adni egy biztos, jó modemhez, meg egy két instrukciót?
(vagy ha megvan a modem, csak beteszem az odin phone cellájába, és felpakolom?)
Előre is köszönöm a segítséget! -
klevente
tag
Feldobtam az lpb-t és nagyon király! Mindenkinek ajánlom
-
-
HardRic
addikt
Chainfire XDA @ChainfireXDA
Ok its like this: the latest SGS2/ICS leak will disable secure storage if the kernel signature is not Samsung... Do they hate customers?Chainfire XDA @ChainfireXDA
Certainly sounds like they want to get rid of all those people who cheered Samsung for being unlocked.Chainfire XDA @ChainfireXDA
(secure storage being for example an app's space on sdcard - so apps on sdcard will stop working) -
72mviktor
senior tag
válasz adamho #48988 üzenetére
Ha gyárit szeretnél,akkor kk5, teljesen tisztán ,akkor tuti jó.Ha főzött,akkor én Artu(r2d2) romját javallanám.Hibátlan
(#48992) tomi6600
Ha ezt nem érted akkor hogy van neked saját romod??
Artuuu
Ki sem próbálod?? Lehet hogy tuti
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
R2D20208
addikt
válasz HardRic #48990 üzenetére
Ennyire lesz Stabil kiadás
Amúgy van Darky LPB is de engem nem érdekel
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
72mviktor
senior tag
válasz adamho #48995 üzenetére
Full tiszta telepítéssel???? Én azért tennék még egy próbát.....pit-el tedd fel re-part -al,és miután fent van,ne állíts be semmit,csak nyomj egy gyári adatok vissza állítását.Nem létezik hogy nem jó...
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Csepy
őstag
LPB feltelepítve és kb a wifi beállításig jutok és onnantól a telefon letéve nem érzékeli az érintést, csak akkor, ha megérintem 1-2 ujjal a keretét. Ha kézbe veszem, akkor minden ok, de letéve totál hsználhatatlan.
Bármilyen más rommal nncs semmi probléma, LP6 is tökéletes ilyen szempontból...Ezzel találkoztatok már?
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Stonecold
csendes tag
Hello!
Egy kis gondom van a Galaxy S II -mel, ami a következő:
Ha rádugom USB-n keresztül a pc-re, akkor MTP -ként csatalakozik (Media Transfer Protocol), holott korábban UMS-ként (USB Mass Storage) csatlakozott. Ez utóbbival sokkal könnyebb volt a filekezelés. Hogy, mitől hogyan váltott át nem tudom. Igaz közben installáltam a KIES-t, lehet hogy az kavart be? Galaxy I-en még az USB beállításnál lehetett választani a kívánt csatlakozási mód között. De ilyet az S II-n nem találok. Hol tudom ezt beállítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Honda topik
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest