Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
xpike
tag
válasz N.YCityBoy #34079 üzenetére
bénázok...fél orája keresem a mezei hivatalos 2.3.5 ROM-ot???, nem igazodok ki a sammobile.com-on...segitsetek ki egy link-el!
sőt a TurkbeyV26-nak a linkjével is megajándékozhatnátokköszi szépen előre is
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz torrente777_ #33948 üzenetére
Köszi. Odinnal felteszem és bootloop. Mit rontok el?
-
adodaniel
őstag
Jól látom a marketen hogy már van nem tegrás shadowgun?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Úgy néz ki végleg eldőlt, hogy SGS2 lesz a következő telóm és ha minden jól meg december első napjaiban meg is veszem.
Rengeteg videót meg tesztet megnéztem már, de van még így is egy kérdésem: jól látom, hogy a fehérnek matt a kijelzője és nem csillog?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Sógi
addikt
válasz SamsungMan #34104 üzenetére
Hello öreg haver nem tudom mi a különbség a kettő között vagyis ez már kjszriii egyenlőre nem tudok a töröktől szabadulni mert annyira jò!
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
SGP Samsung Galaxy S2 Case Neo Hybrid Series-t szeretnék venni.
Rendelt valaki ilyet már ebay-ről? Jól jönne egy megbízható eladó!''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Laraxior
titán
válasz scapegt #34114 üzenetére
köztudott hogy a Media a legdrágább
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Zaji
őstag
Hogyan lehet átnevezni a programok között létrehozott mappát?
-
xpike
tag
A turkbeyv26-hoz milyen kernelt ajánlanátok ?
a black and blue universal-nak a linkjével is megdobnátok léci?! elhagytam valahol...köszi
-
Tomkaa
tag
Üdv!
Nem tudjátok, lehet a telefonhoz olyan tokot kapni ami karpántos? Például ha futás közben zenét akarok hallgatni ne a zsebemben "ugráljon". Vaterán nézelődtem de nem találtam.. -
vtommy
aktív tag
Sziasztok, letöltöttem az OMEGA v6 ice crem sandwiched-et innen--> [link] és azt szeretném kérdezni, hogy ezt csak simán full wipe, aztán flasheljem fel cwm ből, reboot és kész? köszi
-
Piwi
veterán
Siyah 2.2 beta16 újdonság:
voodoo colour support.akkor sgs2-re is fel lehet rakni a voodoo control appot és tetszés szerint állítható a kijelző szinösszetétele? sgs-en sokat lehetett vele javítani
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
zelma
aktív tag
válasz SamsungMan #34044 üzenetére
Aha, gyors, amíg az alaplap a túlhevült cpu miatt kuka nem lesz.
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
vtommy
aktív tag
válasz 72mviktor #34131 üzenetére
Hát azt írja azvan benne.. am az jólessz? vagy tegyek fel esetleg másik kernelt alá?
(#34133) SamsungMan én sütöttem már le zte bladet oc val.. tudom hogy ez nem mérvadó mert fényévek vannak a két teló közt, de az is úgyvolt h elméletileg kikapcsol.. és kiis kapcsolt csak utánna nem akart bekapcsolni[ Szerkesztve ]
-
zelma
aktív tag
válasz SamsungMan #34133 üzenetére
Rendicsek, végül is a tied...
-
deicide
veterán
Gyári állapotú telefonra van valami alkalmazás, amivel el lehet tüntetni a Status Bar-t? (amin az óra, akkutöltöttség, wifi stb van)
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
vtommy
aktív tag
Hihetetlen, hogy az XDA-s romokat milyen használhatatlan megosztókra töltik fel 400mega 80megás nettel 2és fél óra alatt jön le
-
72mviktor
senior tag
Nem tudtok olyan időjárás widgetet ami egyben van az órával, de ne digitális,hanem analóg óra legyen.
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
zelma
aktív tag
válasz 72mviktor #34144 üzenetére
Nézd meg ezt:
http://elecont.17.forumer.com/a/posts.php?topic=376&start=
http://www.elecont.com/
http://www.androidapps-home.com/weather-usaradar-alerts-quakes-android-7659.html
3 főoldala van, ez első lesz az ami neked kell. Nem klasszikus widget, de ki lehet tenni az ikonját a főképernyőre, vagy loocksreen-re, sőt a statusbaron is megjelenít infókat, ha be van állítva. Marketen is nézz utána. Eddig ez a legjobb amit találtam, és még magyarul is tud.
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
Aki checkromot használ most az jelentkezzen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest