Hirdetés
Aktív témák
-
boksz
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha szeretnék venni egy galaxy s II használtan akkor mire figyeljek, milyen hibák szoktak előjönni a telón ? ( GPS jel, fagyás stb. )
Köszi élőre is a segítséget.
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #33466 üzenetére
értem én, csak nem tudom, hogy ő hol olvasta, hogy 2% alá nem lehet menni.
hogyan?
fast dormancy off
siyah 100-1600 smartassv2 (+vr)
UV-t mindenki magának tapogassa ki
minden sync engedélyeve
wifi alapú GPS location nálam ki van kapcsolva, mert számomra irreleváns
minden shit ki van lőve TBP-ben ami nem kell (akinek a sok romolás miatt ez macerás, annak javaslom a TBP "label" fícsörét, és azt az opciót, hogy a memkártyára menti a beállításait...)más nem jut eszembe 6 óra alatt (pontosan ennyit szoktam aludni) 5 és 7% között fogyaszt. Gondolom attól függ, hogy mennyi levelem jön
-
sippet
senior tag
válasz F-ECT$ #33474 üzenetére
"de mások 2-3%-ról panaszkodnak, amit én sem tudom, hogy hogy jöhet ki, bár gondolom valami app ébrszetgeti fölöslegesen a telefont"
betterbatterystats használata alap, szoktam nézni a wakelockokat, és nem ébresztgeti semmi, idle-ben fogyasztja a 3%-ot. de mondom, igazából már elfogadtam, hogy nem tudok vele mit csinálni, várok türelmesen, hátha egyszer majd egy frissítéssel megjavul. ami vicces, hogy wifivel semmi ilyen problémám nincsen, ott ugyanazokkal a beállításokkal simán másfél óránként esik 1 százalékot, amint átváltok 3g-re, egyből emelkedik a fogyasztás meredeken.
ti milyen basebandet használtok? nekem a ki4 van fent, kezdek elgondolkozni rajta, hogy az lehet a ludas.
-
sippet
senior tag
válasz killerjohn #33503 üzenetére
értem én, csak nem tudom, hogy ő hol olvasta, hogy 2% alá nem lehet menni.
mármint én? muhaha. nem olvastam sehol, ez a saját tapasztalatom, ettől még nem vonom kétségbe, hogy nálad minden fasza.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz sippet #33505 üzenetére
És merrefelé használod 3g-n a telefont? Elég erős ott a 3g jel? (Olyan 2x-es szorzó az átlagos wifiről 3g-re váltás esetén, de ha nagyon gyenge a 3g jel, akkor gondolom ez lehet több is.)
Nekem is ki4 van fenn, és 2% alatt eszik full stock rom/kernellel ma.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
ricshard444
veterán
Sziasztok tudtok nekem egy TURKBEYROM V26 Deluxe linket adni...? Marhára nem találom Újrakell raknom az egész rendszert mert a gpu húzás miatt nem indul a rendszer így újra kell raknom
Úgytudom ez nagyon jó rom.
Linket előre köszi
Vannak dolgok...
-
R2D20208
addikt
-
ricshard444
veterán
Zipet lehet Odinnal igaz? Mert csak akkor jó ez a link
Neharagudj de nem mostanában tettem rendszert
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
pzstm
titán
válasz ricshard444 #33511 üzenetére
ZIP az CWM-es telepítés
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vtommy
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz ricshard444 #33513 üzenetére
Olyan szerintem nincs, ezt cwm-ből kell felrakni.
Dive ever, work never.
-
pzstm
titán
válasz ricshard444 #33513 üzenetére
tudtommal odinal nem rakható fel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz ricshard444 #33517 üzenetére
miért is?? ha simán CF-rootot adsz neki máris lesz CWM-d és már mehet is felfelé
az úgy nem jó?
-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen fóliát : http://www65.zippyshare.com/v/85600125/file.html
Felraktam, és a felülete tényleg ujjlenyomatmentes, viszont a gyönyörű kijelzőből egy Nokia 6300 kijelző lett 4,3 inch méretben, rossz ránézni is. Valamit elszúrhattam, vagy ettől a fóliától ne várjak sokat? -
pzstm
titán
válasz ricshard444 #33520 üzenetére
jah hogy nem kapcsol be a telefon??? vagy mi is van? vagy nagyon lemaradtam
-
Skynet258
veterán
válasz Rison77 #33519 üzenetére
Az Antiglare nem azt jelenti, hogy ujjlenyomatmentes, hanem hogy tükröződésmentes. Magyarul matt. Azoknak meg megvan ez a negatív tulajdonsága, hogy elvesznek a kontrasztból/fényerőből/színtelítettségből. Ez ilyen, sok mindent nem lehet elszúrni egy fólia feltételén...
De a helyedben inkább ultraclear fóliát használnék. -
R2D20208
addikt
válasz ricshard444 #33520 üzenetére
Download modba küldj fel egy kernelt , pl siyah 2.1.1 et, vagy bármi CWM - es kernelt.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
ricshard444
veterán
A rendszer hallt meg tehát csak Downloading modom van és cwm-m. Na...ettől féltem...Xp-s gép ...bedugtam a telót Download mod és nem ismeri fel az Odin. Win7 ilyenkor már rég ok.Csak nincs gépem így apám gépén vagyok. Mitcsináljak?
Helyesbítek: Ismeretlen eszköznek ismeri fel...?
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
sippet
senior tag
válasz ricshard444 #33524 üzenetére
kies drivereket fel kell rá telepíteni.
-
vtommy
aktív tag
válasz ricshard444 #33524 üzenetére
Próbáld meg feltenni a KIES-t nekem pl addig nem ismerte fel az odin, miután felraktam a kiest utánna már rögtön látta is a portot..
-
sippet
senior tag
válasz ricshard444 #33527 üzenetére
feltolod rá a kiest, és annyi, két perc alatt megvan. utána fel fogja ismerni az odin is.
-
F-ECT$
titán
válasz ricshard444 #33527 üzenetére
Minden oprendszerhez kell driver, ez nem xp sajátosság
Dive ever, work never.
-
R2D20208
addikt
válasz ricshard444 #33531 üzenetére
Ha van wifid, told fel magadnak egy feltöltőoldalra egy cwm- es kernelt, és a romot. Töltsd le telóra. És meg is van.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!Miért van az, hogy ha nyomok egy restartot a telon az alkalmazásaim néha szétszóródnak amiket mappaba rendeztem?Van erre megoldás, vagy szoftveres probléma?o/
-
pzstm
titán
válasz -D4nO- #33534 üzenetére
segítene ha leírnád, hogy pontosan mit használsz jelenleg? (melyik ROM)
Én ilyet még egyetlen gyárin sem tapasztaltam amúgy
-
sippet
senior tag
válasz migabi24 #33532 üzenetére
nem tudom, ez mikori leírás, de felhívnám a figyelmet a következő aláhúzott mondatra a második oldalon:
Network: DLNA-compliant Samsung HDTVs have an Ethernet port on the rear panel. This port must be connected to a home network through a router or other network interface through a wired Ethernet connection. Your Samsung HDTV can only use a wired LAN connection to the network interface.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz migabi24 #33532 üzenetére
hát nem tudom. én nem wifiztetem az itthoni tv-ket, mind rá van dugva a lanra. (wifi nálam azt jelenti, hogy olyan eszközre kell, ami alapvetően nincs helyhez kötve. a tv az nem járkál a lakásban Tehát ezen túl még ugyanattól a routertől kéne ip-t kapni, és akkor mennie kell. Nekem 2 tv-vel is simán megy, pedig az egyik B szériás, a másik C, nem is D egyik se.
-
migabi24
nagyúr
Hát érdekes, hogy ez ilyen bonyolult, mert a reklámokba nem ez van, akkor hogy az istenbe lehet ezt az Allshare funkciót használni, ha már az űber szuper smart tv-vel se lehet
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz -D4nO- #33538 üzenetére
nekem még sosem volt ilyen problémám...(T-mobileos vagyok bár kétlem hogy ez jelentene bármit is ebben az esetben :S)
-
-
joe2119
tag
Kiadta az Android 4.0 forrását a Google
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
sippet
senior tag
válasz Eli577 #33542 üzenetére
érdekes.
megnéztem most a battery monitor widgetben, hogy mennyit eszik wifin, illetve 3g-n a telefon. amikor wifin lóg, 5 perces időintervallumokat tekintve 25-29 mA között ingadozik a fogyasztás. 3g-n ugyanez 44-51 mA. csak tudnám, mi a jó édes anyukájáért csinálja ezt.
-
sippet
senior tag
válasz migabi24 #33539 üzenetére
mi olyan nagyon bonyolult abban, hogy ethernet kábellel csatlakoztatod a televíziót a hálózatra? ezzel kezdted volna, és napokkal ezelőtt megoldódott volna a problémád. ha ez megvan, semmi más nem kell a két eszköz összelövéséhez, teljesen automatikusan működik a cucc.
-
Eli577
senior tag
Azt tudja-e valaki, hogy a turkbey témáját/ikonjait hogyan tudom változtatni, mert van itt egy ROM Toolbox nevű app, amivel elviekben lehetne, viszont nem nagyon van benne semmi.
Másik: Checkrom 3.1.1-nél a kitchen hogy áll, kompatibilis már?
-
R2D20208
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest