Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Zin
őstag
az miert van h videozok s folyamatossan elhomalyosodik a kep majd kitisztul?1080-be!
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
adamho
tag
Tapasztalta már valaki azt, hogy alacsony akkutöltöttségnél hívásom volt, és ahelyett, hogy a hívott féllel beszélni tudtam volna, a telefont a hívott látszólag felvette, de tök süket volt. A fölső állapotsor zöldre változott, ott volt egy telefon ikon, de sehogy nem lehetett letenni, mert a hívásra kattintva a kezdő képernyőt hozta be. Egészen ijesztő volt. KH3 romom van. HELP!!!!
-
adamho
tag
Az segít?
-
KaoszTom
aktív tag
Bocs, ha kicsit hosszú lesz, de szerintem érdemes róla írni:
Tegnap feltettem a Miui romot, nem nagyon olvastam eddig véleményt róla, így írok pár sort:
Szinte szavakba sem tudom foglalni, annyira durva. Annyira más az egész, hogy ha nem én "flesselem" hanem más telóján látom, fel sem merülne bennem, hogy Android alap.
Gyönyörű és akadásmentes az utolsó menüpontig, aprólékos igényes design, és rengeteg letölthető theme van hozzá, ami a komplett belsőt megváltoztatja. (Lockscreen, Notification bar, dialer, settings...) A különböző témák viszont keverhetők is, tehát ha az egyiknek a tárcsázója tetszik, a másiknak a képernyőzár a harmadiknak a notifications bar, össze lehet hozni egyszerűen.A beállításokban sokkal több mindent be lehet állítani mint a többi romokban, ilyen pl. hogy mennyi külső fénynél hány %-ra állítsa a kijelző fényerejét.
Van egy Firewall nevű rész is, ahol külön minden programnak meg lehet adni, hogy csatlakozhat-e wifi-re, vagy mobilnetre.
A videóbeállítások alatt van egy olyan opció, hogy ki lehet kapcsolni a folyamatos autófókuszt. (Azóta nem néztem, lehet, hogy a többi romban is van ez a funkció)
Ez azért fontos, mert kikapcsolt állapotban, kevés fénynél nem esik le a video 30 fps alá!Egyetlen hátrány (számomra), hogy még az FM rádiót nem sikerült működésre bírniuk, remélem ez hamarosan megoldódik.
További negatívumok (ami engem nem érint):
- bluetooth speed improvements
- bluetooth audio and a2dp fix
- better video playback
- TV-outA flash ugyanolyan volt mint bármelyik másik romnál, egy fájlos recovery-s install.Ami durva, hogy az install fájl 100MB.
Egy video a Transformers-es lockscreen-ről:
[link] -
F-ECT$
titán
válasz KaoszTom #21159 üzenetére
Jó ez a MIUI rom, ha végre sikerül a hiányosságokat bepótolni lehet, hogy felteszem. Mondjuk nekem a rádió alap, és ezt már hónapok óta nem képesek javítani
Biztosan jól összeraktál a romot, de a témákon kívül említett funkciók jó része elérhető máshogy is. Ilyenek:
-mennyi külső fénynél hány %-ra állítsa a kijelző fényerejét (nem tudom az app nevét, de már volt szó róla itt)
-van egy Firewall nevű rész is: droidwall
-ki lehet kapcsolni a folyamatos autófókuszt - na ezt nem tudom, hogy máshol megoldották-e már
-lockscreen, notification bar, dialer, settings: mindre van már téma/apkHa lesz infód a készenléti (3g) fogyasztásról, akkor megtennéd, hogy beírod?
Dive ever, work never.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz F-ECT$ #21160 üzenetére
Akksi használat tesztelés alatt, majd megírom, hogy teljesített.
A téma kidolgozása szerintem sokkal aprólékosabb mint a többi romnál. Ha itt felteszel egy témát, akkor egy teljesen új, egységes belső fog fogadni az utolsó grafikai elemig. Ráadásul a telón kitallózod az új témát...Download...Apply...és már kész is, még reboot sem kell.
Igazából engem azért fogott meg ennyire, mert 2 év Android használat után most azt érzem, mintha egy új rendszerrel ismerkednék. Ez az érzés még a Batista romnál sem volt, pedig az is gyönyörűen meg lett csinálva. -
KaoszTom
aktív tag
sippet: A kamera saját MIUI.
Sógi: Fel lehet rá tenni magyar nyelvet, de nem próbáltam. Egyszer nyomkodtam egy magyar nyelvű androidot, alig igazodtam el benne.
A legújabb verzióban van BLN, a korábbiakat nem tudom.Szerk.: Ja, és az Android verzió 2.3.5
[ Szerkesztve ]
-
-
KaoszTom
aktív tag
2.3.5 Tegnap este óta nyomkodom masszívan (közben aludtam is) és még egy FC, reboot, leállás nem volt.
Még tesztelem azt is, hogy hívás fogadásnál benne van-e bug, hogy néha később kapcsol be a mikrofonom. Ha ez nincs benne, akkor még az FM rádiót is beáldozom, és maradok ennél. Ez a hiba az őrületbe kerget.Itt akkor meg is említem, hogy a Marketről letölthető CallDelayPatch nem orvosolja a fent említett hibát, 3-4 hívásból egyszer tuti háromszor kell "hálóznom", hogy meghallja a hívó...
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
Teljesen kezdő androidos lévén lenne kérdésem Hozzátok.
A telóra feltoltam az IGO navigációt, amivel szépen kommunikál a készülék. Kérdésem viszont, hogy az ilyenkor felmerülő adatforgalomnak van-e anyagi vonzata, vagy csak akkor, ha pl a goggle maps-ot használom az agps-sel?
Az előfizetésemben elvileg nincs adatforgalom, eddig minden letöltést, netezést wifin keresztül nyomtam.
Köszi
-
xtremetuning
addikt
válasz KaoszTom #21170 üzenetére
"3-4 hívásból egyszer tuti háromszor kell "hálóznom", hogy meghallja a hívó..."
NA ez a lemez nekem is megvan...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
sippet
senior tag
válasz xtremetuning #21172 üzenetére
én is ezt utáltam cyanogenmodon. szerintem az ics érkezéséig (1-1,5 hónap) ezt már nem fogják tudni megoldani, utána meg minek.
-
Varszegig
veterán
lehet hülye kérdés: nem lehet hogy azért, mert a vonal túloldalán régebbi samus telóval van a user? uis minden régi samu küzdött ilyen hibával. Én az SII-n még nem tapasztaltam, de a wave-en pl. alap volt.
-
xtremetuning
addikt
válasz sippet #21174 üzenetére
Ezt a stock rommal is csinálja, vagy csak custom bug ?
Varszegig : nem hiszem, mert nálam 90%-ban csinálja, és tuti, hogy 10 ismerősömből nem 9 nek van samuja. Sőt, hogy őszinte legyek, inkább szifon és nokia. A nejem pl. nokia és nála is csinálja...
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
mycso
veterán
válasz xtremetuning #21177 üzenetére
Nálam gyári KH3-nál még nem fordult elő ez a probléma. (régebbi samsungoknál ismerős volt nekem is ez a hiba)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
ERPY
őstag
Nekem ez új, én ilyen hibával még nem találkoztam, pedig telefonálok eleget.
Nekem annó MIO A701-em volt, ott volt egy olyan bug, hogy a telefon felvétele után 2-3 másodpercnek kellett eltelnie, hogy hallható legyek a másik félnek. Azóta is bennem van ez az érzés, de azóta ilyen hibával nem találkoztam, és minden csörgésnél pont ezért megszokásból gyorsan beleszólok mikor felveszem, ez valahogy belémivódott.(Van egy haverom, akinek mániája hogy mikor felveszi a telefont, 2-3 másodperc múlva szólal csak meg, már többször szóltam is neki ezért, mert ilyenkor mindig elfog az az érzés, hogy jaj csak nehogy megint legyen ilyen bugom.)
-
KaoszTom
aktív tag
Érdekes ez a hiba, hogy valamelyikünknél előfordul másnál nem. Nekem gyári KH3-on, is csinálja, és az összes főzötten is csinálja, és néha úgy felidegesít, hogy kettétörnél a telót. Viszont nem Samsung hiba, hanem Android, Google-ban rákeresve van egy rakás fórum Nexus One, HTC Desire..ahol erre panaszkodnak. Úgy tudom a Gingerbread verzióval került be a hiba.
-
Steady74
addikt
-
sippet
senior tag
válasz KaoszTom #21181 üzenetére
a desire fórumokban is azok panaszkodnak, akik cm7-et használnak. tehát valóban a 2.3-mal jött be a bug, de a gyári romokat általában nem érinti, a htc sense romokat és a samsung touchwiz romokat sem, én legalábbis egyiken sem találkoztam vele. desire-nél is akkor jött elő, amikor a csupasz aosp verziókat kezdtem el használni rajta.
-
sztrogoff19
tag
válasz ForRedGlory #21105 üzenetére
Jelentkezem, Masta FRG
Éppen ma megyek be a munkahelyedre érdeklődni, hogy lesz-e fizetés után S2-őm
Morituri Te Salutant
-
R2D20208
addikt
SGS en nagyon sok miuis van, volt. Pentekenkent jottek a frissitesek mindig. 2 szer adtam neki eselyt. Sajnos akkor meg bugos volt, meg a kamera sem volt jo, meg voltak meg hibai. Bmarko forditotta, sztemm ost is benne van a MIUI dologban. Ha mar kiforrott lenne, szivesen hasznalnam.Amuy ha pl az ember megnezi a 2 legtobbet letoltott rom sgs - en, a MIUI es a darky. Nem veletlen sztem...
Amugy itt elhanyagolt tema a MIUI dolog, PDA fanklubon sztem a kedvencek kozott van .
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
gorog67
aktív tag
Ha valaki tudja, hogy milyen app-al lehet állítani az automatikus fényerő érzékenységét, az engem is érdekelne. Szerintem sötétben túl világos, napfényben nem eléggé látható a kijelző.
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #21189 üzenetére
Reméljük a legjobbakat. Imádni fogod. Garantáltan sokkal jobban, mint az SGS-t
-
YikeSS
tag
válasz R2D20208 #21190 üzenetére
Én 1 évig használtam MIUI-t a milestone-omon, majd mikor megvettem az SGS2-t, 15 percen belül MIUI volt rajta Nekem bejön... (egyébként az SGS2 MIUI még béta, nem úgy mint más telókra)
És igen, hetente van frissítés...
Sőt már van OTA MIUI update is a támogatott eszközökön...
[ Szerkesztve ]
mergedes...
-
senior tag
ha vennék 2000 mAh-s akksit a telefonhoz, a hozzájáró hátlap is ilyen nagyon vékony lenne mint a gyári?
-
smoli
aktív tag
Aki már felrakta a criskelo v15-öt, az megnézné nekem, hogy müxik-e alatta a Yahoo! Finance app?
-
R2D20208
addikt
válasz YikeSS #21193 üzenetére
Amint olvasom, Bmarko topickja XDA n. Az 1.8.26 a legujabb? De olvasom hogy még héber nyelv is van, és Bmarko volt régen, aki magyarositani kezdte. Az előző kollega nem mintha azt irta volna, valahogy megoldható? Nem alap hogy benne van a magyar ?
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
migabi24
nagyúr
A kamera neked nem szarakodik, nekem hibaüzenettel leáll
-
sippet
senior tag
válasz YikeSS #21193 üzenetére
nekem is szimpi a miui, csak a fránya a2dp, az tart vissza tőle. nálam az sajnos alapfunkció, aminek a nemműködése helyből kizárja a használatot. hogy van ez egyébként? egyáltalán nem működik az a2dp, vagy csak bizonyos eszközökkel van probléma? a miui kernellel milyen a rom fogyasztása?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest