Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
Richard!
addikt
-
veterán
-
Laraxior
titán
válasz 72mviktor #21801 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
-
72mviktor
senior tag
válasz andersen32 #21768 üzenetére
"Ugyanezért a 150 ezerért miért nem tud normális fotó és videó képességet betenni az S2-be a Samsung ?"
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?Az s2 nem fényképezőgép,hanem okostelefon,ami gyakorlatilag totálisan helyettesíteni tudja adott esetben a pc-t,laptopot.Az csak hab a tortán hogy fotózni is tud,véleményem szerint nem is rosszul.Mig a dslr-el csak és kizárólag fotózni tudsz.
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Richard!
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni nekem?Szükségem lenne egy JIG-re, meg egy OTG kábelre. Sajnos több okból kifolyólag, csak Budapesten jó nekem, itt bárhová elmegyek a városban érte.
Kb. másfél hetet maradok még itt, és készpénzben tudok fizetni csak.Ha bárki tud valakit akinél lehet vásárolni, megkérem szépen írja meg
Köszönöm szépen segítségeteket!
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Richard!
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
-
Drbonci
aktív tag
válasz kecsetihunor #21810 üzenetére
Szia ha betudsz menni egy bankfiókba holnap és befizetni a pénzt akkor szerdára nálad a termék postán .[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz kecsetihunor #21814 üzenetére
akk sajnálom,én nem tudok segíteni
Ma kezdődik életed háralévő része
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz Drbonci #21815 üzenetére
Ez megy mind személyi, lakcímkártya nélkül? Illetve külföldi személyivel?
Erdélyi vagyok, és egyelőre nem rendelkezem ezekkel az okmányokkal. (Folyamatban)Most már gondolom értitek miért ragaszkodom a személyes átvételre
------
Ha nem, marad az eBay... de gondoltam pörgessük fel az itteni piacot[ Szerkesztve ]
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Drbonci
aktív tag
válasz kecsetihunor #21817 üzenetére
A banki befizetéshez nem kell semmi okirat , a postázáshoz pedig csak egy cím kell .
-
zseko
veterán
-
balu333
tag
hát ez igen csak jóra sikeredett, hát nem hittem volna hogy telefonnal készült. gratula hozzá! de most nézegettem a képeket kíváncsiságból a régi sgs 1-hez képes és találtam olyan képeket amik ugyanott készültek, (időjárás, fényviszonyok is megegyeztek stb) )hát határozottan részletesebb és szebb képet csinált az sgs2, még a fűnek a színe is természetesebb volt, gyári nem főzött romokról van szó!
[ Szerkesztve ]
-
joe2119
tag
válasz N.YCityBoy #21807 üzenetére
KAMIKAZE_HUN ezt még beletettem és nagyon jól mutat : Blue bubble töltöttség jező .
[ Szerkesztve ]
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
sztrogoff19
tag
válasz Nordik #21826 üzenetére
Nocsak, nocsak egy győri/győrközeli fórumtárs ? Vagy csak turista
Ha a második képet tavaly lövöd, akkor lehet hogy kis "bodzaszedő" gyerekek fürdenek éppen a Széchenyi téren
De úgy látszik elég volt nekik a vízből, tiszták lettek egy életre, vagy netán lecsukták őket és nem tudnak kijárni fürödni
Morituri Te Salutant
-
bepe79
addikt
válasz andersen32 #21734 üzenetére
Esetleg Nokia N8-01: [link]
"...a készülék fedélzetén pedig láthatóan az NFC chip is megtalálható (bár ez nem nagy csoda, hiszen minden új Nokia okostelefonban benne lesz). A kezdőképernyő újratervezett órájából ítélve a 801 valószínűleg a Symbian^3 legfrissebb, Belle kódnevű verzióját futtatja, és ha tényleg az N8 szellemi utódja lesz, akkor minden bizonnyal Carl Zeiss optikás, kiemelkedő színvonalú kamerát fog viselni..."
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
veterán
-
killerjohn
addikt
És ha már 150 ezerért meg lehet kapni egy 550d-t, ami elfogadható kép és videó minőséget ad, viccess, hogy ezért a pénzért nem adnak egy normális mobiltelefont.
Nézd fordítva is meg: 150 ezerért kapsz több ezer programot, fotó effektelőket, wifit, gps-t, mobilinternetet, játékokat. Vicces hogy ezért a pénzért nem adnak egy rendes fényképező gépet.
-
Flashhh
tag
Vagy, mekkora lehuzas, hogy egy 150ezres DSLR el nem tudom felhivni nagyanyamat
-
Flashhh
tag
válasz killerjohn #21834 üzenetére
fáradt vagyok brutal hetvegem volt es azota se sikerult kipihennem magam
na de attol még csak igazam, igazunk van. -
DeathAdder
veterán
Hali.
Egy kérdés, amit már régóta tervezek feltenni:Nemtudom mi a kütyü neve, amit az autóban a szivargyújtóba nyomsz , majd beállítod egyazon frekvenciára,ami a rádión is van és ezek után a kütyüre tett zeneszámok az autód hangszóróin fognak szólni.
Arra volnék kíváncsi,hogy van e ilyen frekvencia sugárzó akármicsoda , amit erre a telefonra fel lehet tenni?
Azt hallottam,hogy gyárilag a SE x10-be bevan építve ilyen app..akkor leszedhető Marketből vagy valahonnan SGS2-re is?
-
Flashhh
tag
válasz DeathAdder #21837 üzenetére
Pár nokiaban is van gyarilag, fm transmitter a neve, es tok felesleges dolog mert az n85 ben es az n900ban is, sajat tapasztalataim alapjan eleg gyengen produkaltak, recseg nagyon a hang hiaba van egy helyben kocsiban a telo. Nem is nagyon hasznaltam.
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
joy_k
tag
Jo reggelt!
Van egy olyan problemam, hogy az itt ajanlott skypen nem jelennek meg a kontakt emberkeim, ha belepek. Mindeg ki szoktam lepni es belepni de ugy sem jelennek meg. A 2.0.0.47-es verziot hasznalom. Ha valaki tud dobni egy uj verzios linket amin mukodik a videohivas is azt megkoszonnem! -
raycoon
tag
-
ERPY
őstag
Újabb Criskelo rom jött ki, a V18-as.
V18
* 2 new sources thanks to @ josechufa
* Kernel-v2-T27 RAGEmod @ Josechufa recommended for lower power consumption (for faster recommended ninphetamine-2.1.3)
Jkay Mod * Updated to 9.1* Toggle to center clock on JKay AOSP Deluxe lockscreen
* Screen off timeout changed from 5 secs to 15 secs on lockscreen and Power options dialog
* Flashlight on/off toggle from both JKay Deluxe lockscreens (5 mins timeout)
* Sound on/off toggle from both JKay Deluxe lockscreens
* onLongClick quickpanel buttons will launch respective settings menu
* Four new battery icons (the vertical without percentage. Like others without percentage they will start with the word Stock.... like StockGoldGray, StockGreenGray etc...)
* Screenshot from the Power options dialog
* Full charge notification on/off toggle
* Low battery notification on/off toggle
* Confirm shutdown on/off toggle (asks for confirmation when using Reboot, Recovery, Download and Power off)
* Correctly colored overscroll glow pngs (for the overscroll glow users out there )
* 2 lockscreens (JKay Glass Deluxe and JKay AOSP Deluxe)
* Support for custom launch actions from lockscreens
* Support for custom icons on JKay AOSP Deluxe lockscreen
* Support for disabling Home button double click
* Support for transparent lockscreen (see desktop wallpaper like on SGS)
* Support for lockscreen clock on/off
* Support for no Unlock animation
* Horizontal scrollable quickpanel with 4 new toggles Data/Flight mode/Sync and Vibrate
* Support for Vibrate on/off when unlocking
* Support for Dark background on/off
* Supports customizable Power Options Dialog
* Supports SIP & VOIP
* Support for WiFi statusbar icon change when fully connected -
ERPY
őstag
válasz R2D20208 #21849 üzenetére
Stabilnak stabil szerintem, és nem is hiszem hogy gond lenne vele mivel a frissítések nem hibajavítások, inkább csak plusszok kerülnek bele, és kisebb módosítások. Amik persze jók, hisz ezekkel is több lesz a rom, de hogy minden napra jön egy újabb verzó 1-2 ikoncsere miatt néha sztem is fölösleges. Ésszerűbbnek tartanám a hasonló felállást, mint a MIUI esetében, ahol minden héten valamelyik nap, talán péntek de nem tudom, szal kijön az aktuális új verzió egy changeloggal, ami valóban előrelépés az előzőhöz képest, minthogy naponta, vagy akár naponta többször is kiadjanak egy egy release-t.
Persze ez csak az én véleményem, nem megkövezni érte, bár inkább jöjjön naponta újabb fejlesztett rom, mint hónapokig semmi.
Azt azért tudni kell, hogy a Criskelo romok nagyon jók, stabilak és gyorsak, és mint látható foglalkoznak is vele.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest