Hirdetés
Aktív témák
-
No.01
őstag
KG3 mar felugrott. Szerintem gyorsabb, mint a KG2 volt... (de lehet mar csak behaluzom )
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Mire tetted fel? Info semmi. Gondolom 1.20-ra. Kiírtam tegnap, hogy nem jók hozzá az eddigi témák, hacsak te nem módosítod az új verzióban lévőket.
Nyomd hosszan a kikapcs gombot, míg ki nem kapcsol, majd lépj be recovery-be, és tedd vissza a romot. Nem kell semmit sem resetelni, akkor marad mindened és befog indulni a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
72mviktor
senior tag
Mit lehet tudni erről a SpeedMod kernel-ről?
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
-
rjg
őstag
Tegnap este én a KG1 után megpróbáltam Odin-nal feltolni a KG2-t. Mivel két gépen is hátast dobott, - egyiken a setup connection-nél beragadt, a másikon hozta a kék halált - besokalltam és elkezdtem CWM-ből frissíthető és általatok már dicsért főzőtt ROMot feldobni. Dancsuri agyon marketingelte a TouchX-et, ezért első körben erre szavaztam. Nekem is bootloop. Nem adtam fel, kétszer wipe mindenhol és factory reset-ek, így nagy nehezen felmászott. Az első indulás után - kb 5 perc boot - már minden ok volt, de ilyen kezdés után kíváncsi lettem más alternatívákra is. Az xda-n találtam a Darky ROM-ot - [link]. Ami szimpatikus benne, hogy csinált egy saját, a CWM-et is felhasználó telepítőt, amiben ki lehet választani, hogy feltelepítse-e a Samsung saját alkalmazásait, vagy ne. Nem esetén, utólag is feltehető egyesével a kihagyott, mégis használni kívánt app. A Marketre írta, hogy rosszalkodhat, nálam ez bejött, mert állandó fc volt, de az általa írt workaround-al ez is pikk-pakk megoldva. A ROM (és a böngésző) érzésre gyors, eddig minden működik. A linken megtalálható a CWM-ből flashelhető gyári, de már root-olt KG3 is, ha valakinek szintén sz@rakodna az Odin.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Coreee
csendes tag
Atya ég megérte ide regisztrálni itt aztán értenek az emberek a teló fejlesztéshez Sok jót lehet itt tanulni.. Már csak a telenoros feloldó tipp kéne
Éljen az Android, lassan meg jönnek a Droidok.....
-
Sógi
addikt
Itt csücsül mellettem a kis jigem
Sztem azt csak akkor fogom használni, ha a pc bexarik/áramszünet és pl. egy frissítés közepén behal...
Nem lehet elbaszni itt semmit, ha figyelszK.jó ez a sky rom, bejövős lett nálam, csak jöhetne egy KG2-es legalább
(#13410) Coreee: Itt tilos ez a téma, azért van mindenki "csendben" Láttad a topic címét?
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
-
zeroo5ux
aktív tag
miért ne szabadna feltenni a service pakkot? kapunk szerkeszthető kikapcsoló menüt ez már csak jó lehet...
Touch X SE SP1: tökéletes, gyors, a böngésző nem laggol.
én gyári kg2re tettem fel se bootloop se force close nem volt. a nimphetamine kernellel meg egyenesen szárnyalok
nagyon jó rom csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz RedCat #13413 üzenetére
Ezt a touch x-et nem erőltetem én sem, elég, ha 3 rom eseményeit és frissítéseit követem.
A böngésző érdekes, h sky-ban elég tűrhető, néha lagol, de liteban full lag és fagyogatás...(#13414) zeroo5ux: Nem tom, egy hsz-be írta itt vki tegnap, h nem ajánlott, csak az alap touch, de hiába minden, mert nálam és redcatnál is rosszul kezdet ez a rom, telepítés után bootloop..pfff
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Srácok! Ezek a ROM-ok annyira gyenge próbálkozások, nem is komplett ROM-ok, csak egy-egy téma, amit bele is gyúrnak egy teljes firmware-be. Összelopnak valahonnan egy kernelt, beletesznek egy jó témát (esetleg nem is a sajátjukat), aztán utána csak a hibajavítás megy. Ha megy.
Higgyétek el, GS1-nél ez nagyon nem így volt! Lassan ide is megérkeznek azok a jó cuccok, de ahhoz tényleg idő kell, pl. MIUI.
Ha már főzőcske, akkor Doc konyhájában kezdődik az értelme. Amik ezekben benne vannak, azokat simán föl lehet rakni külön-külön is... CRT OFF, extended power menu, root, CWM... és úgy témázod, ahogy csak akarod.
Amíg látványosan jobbak a gyári ROM-ok, addig csak kedvtelésből szarjátok el erre az időt... szerintem.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Silent018
csendes tag
Úgy néz ki felraktam a skyrom 2.2 -őt
kezdőképernyőnél állok
nem tom mi van... vki?
feltoltam recoveryből a part 1-et aztán rögtön a part 2-őt majd restart... előtte megvolt a wipe is mindezek után restart volt. most itt tartok!! Teendő?? -
zeroo5ux
aktív tag
az SP semmilyen bootloopra nem megoldás ugyanis már az alap touchnál se szabadna bootloopnak lennie...(wipe data, cache, dalvik talán KG2 majd rá a touch x)
Kapanyél: egyáltalán nem értek veled egyet, egy miért rakjam fel külön külön ha lehet egyben is.
kettő nem fogok neki állni deodoxolni ha már egy cwm flash zip készítésénél elakadok.
három ezeknek a legtöbbjébe már van tényleges egyedi módositás is (pl: ram script)
négy és ha én már tapasztalok valami javulást a gyárihoz képest akkor engedd már meg hogy mást használjak, vicc kategória hogy itt erőlteted ezt...[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
-
Sógi
addikt
válasz Kapanyél #13420 üzenetére
Egy kezdőnek, mint pl. nekem jó a főzöcske alapozáshoz
Sokan nem tudják kicserélgetni maguknak (pl. crf off, power menü és a többiek), pl. én sem vágom igazából, battery png-t már tudok cserélni, de mást nem. Sokaknak ez "kínaiul van" cucc combo...
Azt is figyelembe kell venni, ha te turkálsz bele rendszer cuccokba, akkor el lehet könnyen rontani, ezért vannak pl. az xda-s szakácsok, h ne én basszam el magamnak
Pont ezt várjuk, h megérkezzenek ezek az újjítások, melyek hibátlanul működnek és testre lehet szabni egyszerűen, könnyen még egy laikusnak is
Én személy szerint ráérek ezzel foglalkozni és élvezem isPersze annak könnyebb, akinek már több éve GS1-e van/volt és beletanult a droidba, de nekem ez az első droidos telóm és sokan vannak még így ezzel...
(#13422) zeroo5ux : látod ez a bajom a touch-al, ami elvileg no wipe rom és ma én no wipe napot tartok, lehet holnap felteszem egy full wipe-al...de ez nem tetszik, h nem fel egyből, a többi rom meg simán felmegy bármire
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
-
zeroo5ux
aktív tag
jogos ez volt anno az én problémám is.
de azóta írtam egy tar scriptet ami csinál backupot a data particióról és utána tudok szemezgetni abból amit vissza akarok rakniKapanyél: ... az a hülye gyerek nem csak egy gyári + cf root + crt effektig jut el
arról nem is beszélve hogy nincs mindenkinek ideje / türelme ehhez annál is inkább hogy nem olcsó mulatság[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
válasz Silent018 #13421 üzenetére
én ugy tetem fel hogy elöször part 1 utána re boot,utána part2 és re boot és ugy bizti mükszik
sógi:
jol tudom,de az már olyan rég volt
nekem bejön ez a skyrom ,csipog beszél meg szép is[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
Sógi
addikt
válasz Kapanyél #13427 üzenetére
Ebben igazad van, jó lenne magamnak csinálni!
De frankón, most nincs kedvem itt fórumról megtanulni több hónap alatt, 8 millió pü és hsz alapján...Ehhez most kevés vagyok Lehet, ha bejönnek azok az újjítások akkor nekiállok megtanulni, de ez akét hónap is elég too much volt az agyamnak
Van erre vmi szakkör vagy okj-s képzés élőben?(#13429) DjBlero: úgy kell feltenni, feljebb le is írtam direkte....de minek..
(#13431) Silent018: Akkor viszont tedd fel egy extra szűz rendszerre, mennie kell...
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Valaki tesztelte már a Lite'ning v3.2-t? A v2.2-höz képest nagy változások vannak benne?
-
Coreee
csendes tag
Persze a topic címe hát hogyne, bár igaz sem az első hsz, sem pedig a cím nem ad választ a feltett kérdésre, ami pedig a "Miért?"! De jó magyarhoz méltóan te is az olvasásal kezded, pedig nem itt a baj a kiegészített teljes válaszon van a hangsúly. De persze itt mindent megold egy nem-el!
Köszöntem!
Éljen az Android, lassan meg jönnek a Droidok.....
-
Sógi
addikt
válasz Silent018 #13432 üzenetére
Én KG1-et tennék fel, mert a sky is az..
(#13433) PhobioNN7: a 2.2-hőz nem tudom viszonyítani, mert azt nem használtam, gyors és szinte tökéletes a 3.2, gyári böngésző fos, és a csengetési hangerő very small
Amúgy meg ment minden szépen rajta, lag-al nem találkoztam...
De sajnos már a sky-al nyomom, ha még kérdésed lenne...(#13437) DjBlero: Igen, ezeknél elvileg mindegy mire megy fel, de én már csak a tutira megyek
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz Kapanyél #13420 üzenetére
GS1-et anno nem kovettem, de v.hogy en is igy erzek...
Meg kivarok amig kicsit realizalodnak a gyari toldozasok-foldozasok mert ha ilyen utemben nyomjak a sracok akkor azt a fozelek keszitok sem tudjak kovetni... Max osszecsapva.
Ido kell mig lesz 1-2 olyan ROM ami nem lesz tele gyrmekbetegsegekkel meg ilyen-olyan alapveto (pl: browser) hibakkal, mint most.
Addig olvasom Sogi irasait neha a faraszto napok utan sikerul mosolyt csalnia az arcomra a kommentjeivel
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
Feltettem a Touch X-et. Nagy nehezen sikerült. Wipe data segített. Elsőre felment. Jó benne a gyári böngésző. Gyors, szépen muzsikál. Titaniummal 2 perc alatt visszatettem mindent. Mivel teszteljem?
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz RedCat #13442 üzenetére
CF benchel lszi
(#13441) Sógi: De lehet, h a sky átvenné a cogni első helyét, ha foglalkozna vele a srác vagy lány?
Egyébként az én telefonom a cogni a leggyorsabb...vagyis azzal hasít legjobban a rendszer, természetesen proci húzás nélkül értendőTessssss: Cogni 1.20
[ Szerkesztve ]
-
Silent018
csendes tag
helyzet ugyan az nálam... Sky rom 2.2 nem mükszik a kg2-vel
állandóan hibákat ír ki és utánna elölről indül a kezdő animációtól!
Valaki linkelne egy kg2 höz való főzött romot ?? próbálgatnék én is
Jöhetne egy Cogni vagy a Touch x.. -
pestibenji
senior tag
Csúszik fel a KG3, majd írom a tapasztalatokat.
-
RedCat
senior tag
cf bench: 11271, 3226, 6444
-
HUTCHDB
nagyúr
a gyári időjárás widget valahonnan beszerezhető, letölthető?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
djapor96
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest