Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Icewind
    aktív tag

na most avast!-ot raktam fel. Nem igazán találtam meg benne a kivételeket, egyenlőre kikapcsoltam benne a hálózatvédelmet, az XP tűzfalba pedig kivétel, így egyenlőre hajlandó kékhalál nélküli együttműködésre.

A képet meg egész jóra sikerült belőni :U

Amúgy beleszerettem a be/ki kapcsoló gombba, tetszik hogy csak hozzáérsz és annyi :B :D

• D600
    tag

Ugyan már nem érted látom. Nem csak szimplán meggyőzésről van szó, mert persze, hogy úgyis a végén én döntök. Inkább egy leendő tulajdonos várt volna a már tulajdonosoktól tapasztalatokat, véleményeket és ezt nem kapta meg. Úgy értem aki ilyet vesz az profi és nem 50-60k-ás t....o-s akciós monitort visz haza. Ha valaki profi ebből kifolyólag, akkor annak tudnia kellene profin elmondani a véleményét róla. Nem csak ennyit, hogy fasza, szuper, szép. Ez sztem nem éppen idepasszoló tapasztalat. Inkább gyerekes, laikus hülyeség.
    Igen a mérlegelés során figyelembe lehet venni a leírt tapasztalatokat, ez egyértelmű. Ezért is kérdeztem nem egyszer, de hiába.

De aki értelmesen tudott írni a 970P-ről az csak rosszat írt róla. Azt hiszem ddékány, ő igazi profi és ha ő látja a dithert én is látom és ha látom, akkor nem kell.
    Egyébként is annyira nyomult ez a ditherelés a monitorról világszerte a neten, hogy teljesen pszichésen berögződött már róla. Még ha nem látszik annyira, akkor is azt fogom keresni és meglátom, mert bennem lesz a tudat, hogy ditherel. :)

Ha gradiensnél kibukik, ahogy írod, akkor miért fizettél egy ilyen selejtes monitorért ennyit?

Nekem csak úgy kellett volna, ha nincs vele semmi gond. :(

Aktív témák