Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Sajnalom!
Mert azert tudom milyen egy GM(Nemzetkozi Nagymester) ellen jatszani.Eletemben egy szimultan alkalmaval varosunkba latogatott Acs Peter 2623 ennyi volt a legmagasabb elo pontja Olimpiai ezustermes 12 evesen korosztalyos EB bajnok sakkozo! A szimutan 25 fos volt a ebbol 4 db NB-II jatekos de azok is legiosok mas varosban jatszanak mivel mar leirtam ''0'' a varos sakkelete.
A vegere csak en maradtam mar csak velem jatszott. 2 gyalog hatranyos bastya vegjatekot tarottam ki remire! Elismeroen nyujtotta kezet es azt mondta ''Fantasztikusan jatszottad a vegjatekot'' kb 1000 volt a pulzusom es magam sem hittem le hogy sikerult.Egy GM ellen hatranyos vagyis vesztett allast kitartottam!Miivel irtam a partit megkertem irja ala, es o rommel megtette ezt, utan pedig egy kozos fenykepet is keszitettunk.Azt hiszem erre akar buszke is lehetek 5 eves autodidakta modon tanultam sakkozni 2*50 perc a leghosszabb parti csak blitz.Igaz 3 hetet keszultem a szimultanra de megerte,ja csak sakkprogi Deep Fritz 8 es konyv meg ujsagok.
Mindig Orommel gondolok arra hogy jatszhattam egy GM ellen!
A szimultan eredmenye mindossze 3 dontetlen lett a tobbi vereseg!
Nem regen olvastam a neten Yasser Seirawan 3 napos sakk kurzus ausztriaban 170 euro szallas nincs benne.2200 elo-ig varjak a jelentkezoket.En mennek de nekem a nyar az nagyon jo anyagilag,igy most ezt kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest