- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Sajnalom!
Mert azert tudom milyen egy GM(Nemzetkozi Nagymester) ellen jatszani.Eletemben egy szimultan alkalmaval varosunkba latogatott Acs Peter 2623 ennyi volt a legmagasabb elo pontja Olimpiai ezustermes12 evesen korosztalyos EB bajnok sakkozo! A szimutan 25 fos volt a ebbol 4 db NB-II jatekos de azok is legiosok mas varosban jatszanak mivel mar leirtam ''0'' a varos sakkelete.
A vegere csak en maradtam mar csak velem jatszott. 2 gyalog hatranyos bastya vegjatekot tarottam ki remire! Elismeroen nyujtotta kezet es azt mondta ''Fantasztikusan jatszottad a vegjatekot'' kb 1000 volt a pulzusom es magam sem hittem le hogy sikerult.Egy GM ellen hatranyos vagyis vesztett allast kitartottam!Miivel irtam a partit megkertem irja ala, es o rommel megtette ezt, utan pedig egy kozos fenykepet is keszitettunk.Azt hiszem erre akar buszke is lehetek 5 eves autodidakta modon tanultam sakkozni 2*50 perc a leghosszabb parti csak blitz.Igaz 3 hetet keszultem a szimultanra de megerte,ja csak sakkprogi Deep Fritz 8 es konyv meg ujsagok.
Mindig Orommel gondolok arra hogy jatszhattam egy GM ellen!
A szimultan eredmenye mindossze 3 dontetlen lett a tobbi vereseg!
Nem regen olvastam a neten Yasser Seirawan 3 napos sakk kurzus ausztriaban 170 euro szallas nincs benne.2200 elo-ig varjak a jelentkezoket.En mennek de nekem a nyar az nagyon jo anyagilag,igy most ezt kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Riasztó topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Külpolitika
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest