Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Vladi #3488 üzenetére

Most, hogy a "Vérszopós" küldetésen végigmentem (felfedtem a doktort, valamint elpusztítottam a vérszopók fészkét gázzal), s eladtam a "kacat" fegyvereket, és két olyat, amit egy-egy rejtekhelyen találtam, nekem is 29.000 rubel a vagyonom. :)

Alakul ez. :K

Fegyverben a gyorstüzelő shotgun-t (a lehetséges módosításokkal) használom a mutánsok ellen, valamint a Viper gépkarabélyt, szintén a lehetséges módosításokkal és hangtompítóval. (Az alap ruházatomat is a lehetséges módosításokkal használom.)

A többi módosításhoz már szükség lenne szerszámokra, amelyekkel Kardan több módosítást is elvégezhetne, de eddig nem találtam egyet sem.

Kérdéseim:

1. Van tippetek, hogy első körben melyik területen keressek szerszámot?

2. A "Leégett falu" egyik házában talált "Vintar Sniper Rifle"-t érdemes őrizgetni, vagy eladhatom?

3. Bagoly számára 1 Veles detektort találtam (Szakáll adta a vérszopók elpusztításáért), a másik kettőt hol érdemes keresnem?

4. El szabad adnom Morgan PDA-ját (még a játék elején szereztem meg) és a konvojban talált 3+1 db "Utasítást" Bagoly számára? Vagy érdemes ezeket/bármelyiket megtartanom, mert egy másik, későbbi szereplő több pénzt ad értük?
    Esetleg szükség lehet rájuk máshol?

5. Honnan tudom, hogy ha leadok egy rendelést Fürge (Nimble, a Szkadovszk hajón) számára, akkor az adott fegyver- és ruhatfajtából pontosan melyik típust fogja hozni?

6. Egyáltalán mit érdemes nála rendelni? (Olyasmit olvastam, hogy a "Clear Sky ruha" sokáig jó, de nem tudom, melyik ruhakategóriában - mivel kettő ilyen van - található. :F )

Megköszönöm a segítséget! ;)

Új hozzászólás Aktív témák