- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berguson
tag
válasz
Medvelászló #11956 üzenetére
Noé tényleg bekattant,pedig nem lőttem rá,csak kértem tőle az iránytűt. (igaz ott kicsit figyelmetlen voltam,mert már korábban odaadta!) Erre berágott és lőtt rám bent nála a hajóban,plusz a kutyája is jött nekem,így kénytelen voltam leszedni!
Gondoltam arra is,hogy egy korábbi mentést visszatöltök,de csak jóval korábbi mentésem volt,így azt nem akartam visszatölteni!Az oázist hogy és hol fogom megtalálni? Azon kívűl már nincs is több küldetésem,pedig visszaolvastam itt néhány oldalt,és meglepődve láttam jópár olyan küldetést amiről ti beszéltetek,és én még csak nem is találkoztam vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest