- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
RealRooster #1 üzenetére
Üdvözöllek!
Mennyire vagy jártas az elektronikában?
Mit ír az ARGB vezérlő papírja, amit hozzá kaptál?
Milyen leírást kaptál a két új venti mellé?Ötletem ugyan lenne, de nem hiszem, hogy jártas vagy-e az elektronikában?! Ezért nem is szeretnék tippet adni, mert hamar tönkre tudod tenni a még működő elektronikádat! A két leírásod nyilván kitér az összeszerelésre is! Vajon kompatibilis a vezérlőddel a két új venti?
Kérdezz be IDE, hátha már találkozott más is ezzel az illesztési problémával?!
Sok sikert hozzá!
-
RealRooster
friss újonc
Sziasztok! Vettem egy Kolink Citadel Glass SE házat, amihez a csatolt képen látható ARGB vezérlő jár. Vettem hozzá még 2 Kolink ventillátort, viszont azokat nem tudom a vezérlőpanelhez csatolakoztatni, mert más a csatolakozó. Valaki nem tudja, hogy milyen átalakító kell ide? Sehol sem találom a neten sajna.
Kép: https://ibb.co/wN93JSZ
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest