Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.---
csendes tag
Bocsánat, hogy nem voltam jelen, mert beígértem pedig. Tele a fejem, ígymá a fasom is... damn.
Tuti jó meccs volt, vagy 80kört tuti offlineoztam a ringen, hogy majd én megmutatom.
Erre ne... 
-
G.---
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
+1

-
G.---
csendes tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Pedig milyen hálás féktávon visszaváltogatni, sokat segít, hogy rendes fokozatban vedd a kanyart, fordulaton maradj. Én igaz csak egy low Logival, de kormányozok és a "pillangó" gombok tényleg kézre esnek, billel nem semmi.

Syrius XIX: Oké, dupla kuplung szép dolog. De csepelt ne keverjünk már ide, ez belátható remélem. Különben, a beállítások között tedd veteránra segítséget és szerintem is kitisztul a kép. Az alapbeállítások csúszkákkal pedig 2-3mp-t hoztam a defaulthoz képest, nem is kellett beletúrnom komolyabban a setupba. Tapadás, váltóáttétel, alul-felül kormányzottság, rugó feszítés. Ezekből 10perc alatt összeraktam a nekem valót és egy "másik" autóban ültem egyből. Ha kormányos vagy, finoman a pedálokkal, 210-ről sem nyomhatsz satut, mert befog, ahogy néztem 80-90% mehet és csökkentve az erőt, ahogy lassulsz ugye. GTR2-höz képest pl. tényleg engedékenyebb a game, a sebességérzet olyan, hogy 2kávé meg redbull nélkül is vezethető.
Vita miatt nem hiszem, veszekedés miatt tiltanak sztem. 
dzsavermadar: Nem tudom.

-
G.---
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A valóságban is parketta féket nyomsz, akár csak 80-nál kanyar előtt? Spiccen, tiltás közelben hajtod a 300 pacis gépedet? Van fogalmad arról mi az a terhelésváltás, gázfröccsel visszaváltás? Ezek eléggé alap dolgok, ha verseny vezetésről beszélünk. Ilyen bírálat után, nyilván tisztában vagy azzal, miről érdeklődök.
Jogsija a nagymuternak is van. 
Lemaradtam tegnap, dolog volt és későn láttam a privit.

-
G.---
csendes tag
Köszönöm szépen!

-
G.---
csendes tag
Üdv. sporttársak!
Szeretném bejelenteni a nevezésemet itt is, privátban már értekeztem a vébékkel.

Név: G.---
Rajtszám: 4
Autó fajtája: Accord
Csapatnév: FASTDIE
Irányítás : kormányNem vagyok ufo, kutyaütő 2:00 elejét futok Hringen legjobbat, stabilan 01-02 megyeget, de gyakorlok szorgosan. Rövid féktávot mindenkinek a versenyeken!

Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tuti jó meccs volt, vagy 80kört tuti offlineoztam a ringen, hogy majd én megmutatom.
Erre ne... 
Kevesebb segítséggel lehet menni ugye? ABS csak, ami gyorsít.

Jogsija a nagymuternak is van.