Hirdetés

2019. október 22., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) geresics


geresics
(addikt)

A Resonance 2009. májusában alakult multi-gaming klán. Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy ismételten aktív toborzásba fogjunk!

Honlapunk címe: resonance-guild.eu

Kiknek is tudjuk ajánlani a Resonance-t?

Azoknak a causal játékosoknak, akik szeretnek játszani a játékkal és mindezt kötelező online játékidő nélkül szeretnék tenni, de amikor belogolnak akkor nem zárkóznak el egy gyorsan összeálló csapattal egy instát (fleet action, dungeon, flashpoint - melyik játékban mi) végigvinni, tudnak és akarnak közösségben játszani és ezt képesek kulturált keretek között folytatni.

Illetve olyan HC játékosoknak, akik időhiány, vagy egyéb okok miatt nem tudnak a szigorú időbeosztású és szabályrendszerű HC guildek soraiba csatlakozni, de meg szeretnék érezni az end-game tartalmak ízét és bármikor kaphatóak egy jó kis csoportos futamra.

Mit kínálunk a hozzánk jelentkezőknek? A fentiekben leírt nyugisabb tempó mellett jó hangulatú társaságot, segítőkész csapatot, stabilitást (4 év alatt még egyszer sem oszlottunk fel, hiába keltették többször is halálhírünket :D)

Ha rövid bemutatkozásunk és klánszabályzatunk elolvasása után úgy döntesz, hogy tagja szeretnél lenni közösségünknek nincs más dolgod, mint regisztráció után a jelentkezési lapot kitölteni és a fórum TAGFELVÉTEL topikjában elhelyezni. A rövid jelentkezési lapot ott megtaláljátok.

ÚJ HIRDETÉS: https://www.kepesmotor.hu/aprilia-tura_enduro/p2089431

(#2) geresics


geresics
(addikt)

FIGYELEM!
A Resonance guild új játékosokat keres SWTOR (Star Wars: The Old Republic) csapatába!
Ha olyan csapatot keresel, ahol jó a hangulat, nincs kötelező játékidő vagy jelenlét, és ahol nincsenek Vér Pistikék, továbbá a tagoknak több IQ-ja van, mint foga, akkor érdemes elküldened a jelentkezésed hozzánk!
A Resonance nem egy gyűjtőklán, és nem is szándékunk minden Magyar egyesítése, ezért egy egyszerű felvételi adatlapot minden jelentkezőnek ki kell töltenie. Természetesen nekünk is vannak alapelveink, amiket a klánszabályzatban megtalálhattok, de semmi Büntető Törvény Könyvre, vagy katonai diktatúrára nem kell számítani!
A Resonance tagjai olyan 18 év feletti (vagy még inkább 25+) játékosok, akik a játékot csak játéknak tekintik, és a szabadidejükben a minőséget a mennyiség elé helyezik!
Ha Te is ilyen játékos vagy, gyere, és csatlakozz hozzánk!
http://www.resonance-guild.eu/

ÚJ HIRDETÉS: https://www.kepesmotor.hu/aprilia-tura_enduro/p2089431

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.