Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek kimaradt volna: [link]
"Game redemptions via PlayStation Plus are not eligible for upgrade."
-
floatr
veterán
válasz
Carlos Padre #18 üzenetére
Talán az kimaradt, hogy senki sem kérte. Ellenben a bloodborne-ra lenne igény
-
PTM
aktív tag
válasz
Carlos Padre #18 üzenetére
Mert a Bloodborne épp egy olyan játék, amire ráférne a remaster vagy patch, hogy ne 1080p 30 FPS-ben fusson végre. Voltak is várakozások, mert a közelmúltban levetették hirtelen a modokat, és 10 éves lesz a következő hónapban.
A Days Gone pedig egy hatéves játék lesz, ami eleve 4K 60 FPS a PS5-ön, mert frissítést is kapott közben.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Valahogy fel kellett mondani a sablon szoveget
-
Viktor77
titán
Eddig mi a rekord legkevesebb eltelt idő az eredeti és a remaster között?
-
PTM
aktív tag
válasz
beyruth82 #12 üzenetére
Több játékuk, a Days Gone is, kapott pár éve patchet és sokkal jobban fut PS5-ön, mint PS4-en. Ez a remaster magában persze nem rossz és nem is drága az ugrade, én is megveszem hacsak nem rontják el.
De van játék amire ez jobban ráférne, ill. a közönség inkább az új PS5 játékoknak örülne. Az Astro például szuper volt szeritem, csak jutott rá egy Concord szintű bukás is.
-
Annak aki csak a PS5 érában lett Playstation tulajdonos, annak nagyon jók ezek a remasterek. Pl nekem az első sony konzolom PS5. Előtte csak xbox volt. Nekem minden sony exkluzív újdonság és bizony örülök, hogy a ps4 legjobb játékait remasterelik. Remélem az összes nagy híres exkluzív címmel ezt teszik, hogy azok is modern köntösben játszhassanak vele akiknek nem volt ps3 és ps4 konzoljuk.
-
PTM
aktív tag
A Silent Hill 2 egy remake, ami a gyakorlatban új játék. Ez a remaster csak az eredeti ráncfelvarrása. Itt esetleg a textúrákhoz, világításhoz nyúlnak, kivasalnak pár dolgot benne (pl. bugokat, animációkat) és kész, mást nem kell várni szerintem. Főleg, hogy az eredeti is tök jól néz ki, PS5-ön magas felbontásban 60 frame-mel fut.
Nagyon szembeötlő különbség a videón sincs, legalábbis nekem nem tűnt fel ebből, hogy annyira más lenne.
-
kikikirly
senior tag
Imádom ezt a játékot, kétszer vittem végig 100%-ra(new game végigjátszás aztán new game+ végigjátszás full-os gearrel a legelejétől), . Két dologba tudok belekötni, vagy zavar egy picit ha úgy tetszik:
Harcok nyomai eltűnnek pár másodpercen belül(vér, lövésnyom, shell casing etc.)
Ha csak ezeket megoldják már van értelme az újrakiadásnak. Shell casingnél azért nem értem mert csak azután tűnik el hogy már megállt, szóval a fizikája végig ki van számolva, és a hangefektje ahogy egyik felületről a másikra hullik, zseniális, vér és a többi dettó.
Ráadásul modbarát, Nexusmod-on 516 mod közül lehet válogatni.
Félek hogy a mérnöki szemlélet miatt ebből nem lessz semmi, 4K textúra meg raytracing miatt nem fogom újra játszani, nem ezek hiányoznak belőle. -
Silenzio
addikt
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Tudom, de azért elég sok olyan játék jött ki az elmúlt időszakban, amiről tudjuk, vagy tudni véljük, hogy UE4-ről váltottak 5-re a fejlesztés bizonyos szakaszában. A Silent Hill 2-ről pl. véletlenül derült ki.
-
flexxx2
őstag
nem volt rossz játék, de annyira jó se, hogy emiatt újrajátszanám
-
floatr
veterán
És megint egy remaster, amit senki sem kért. Vicces volt látni, hogy a stream közben mindenki őrjöngött, hogy hol a bloodborne
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Azért, mert van egy rajongó tábora, akiktől ki lehet húzni még 10 dolcsit minimális munkával.
-
Darth_Revan
veterán
Elkaszálták a folytatást, mert nem volt nyereséges a szemükben az első rész... akkor mégis mi a fenéért költenek rá pénzt? Elég érdekes a Sony gondolkodása
-
Ha már elkaszálták a folytatást...
Mindenesetre UPP az upgrade lehetőségért!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Áprilisban érkezik az új változat PC-re és PlayStation 5 konzolokra.
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest