Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
-
loosht
senior tag
Benne vagyok, igen. Próbáltam újraindítás után pár perccel, úgyis rossz volt. A melegedést azért nem gondolnám esetemben oknak, mert akkor a gcam-mel is frame drop lenne. Mindenesetre most próbaképpen csináltam egy videót, ez most jó.
#591:
Nekem az van fent. Minden működik rendesen (leszámítva az említett frame dropot ). Mondjuk az elmúlt két hétben kétszer bannolta a fingerprintet a google, úgyhogy jött a Xiaomi.eu-s update. Még annyi, hogy a telepítőben kommenteld ki a modemes sorokat és akkor nem lesz gond a hálózattal![ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
Letöltöd az EU romot a Pc-re. Kitömöríted, és az Images mappában törlöd a Modem.img Zip fájlt. Innen [link] letöltöd a megfelelő romot és abból átmásolod az Modem.img fájlt az előző helyére. Utána telepíted azzal amelyik neked jobban tetszik, v. Format data, v. update rom. Kész is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
pdave
aktív tag
Tisztában vagyok az ár arányokkal, de az akkori telefonjaim meg a 30-60e kategóriában voltak.. Használok Gcam-et, de akkor is elég bosszantónak tartom. Nyilván egyszer minden jónak vége szakad, és a Xiaomi is elindult a lejtőn.
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
borix
őstag
válasz ktomcat #1047 üzenetére
Eleve ha hívást rögzít az ember akkor azt az elején már jelezni kellene a másik félnek.
Ez persze el szokott gondolom maradni, így lenne korrekt!
Másik az, hogy vannak még olyan finomságok, hogy a rögzítők nem ritkán szeretik megvágva tálalni a rögzítetteket...[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
-
User64476
őstag
válasz ktomcat #1047 üzenetére
De a leirat nem bizonyít semmit, olyan mintha írnék egy mesét, max magának jegyzetet készít így. A rögzítés célja az elhangzottak bizonyíthatósága vita esetén, vagy hogy te magad visszaemlékezhess. Mondjuk szerintem a korrekt ebben az esetben is az, ha magadnak csinálsz egy hangos feljegyzést és nem a másik tudta nélkül felveszed amit mond. Egyébként a lászat ellenére nem különösebben érdekel a téma csak páran pörögnek itt ezen a hívásrögzítés dolgon mint valami fő prioritás és mókolni is hajlandóak, hogy mégis kikerülhető legyen a tiltás, kíváncsi lettem a titkosügynökök életére.
-
User64476
őstag
válasz ktomcat #1054 üzenetére
Én bevallom elég digitális vagyok. Ha az adott országban nem legális és direkt ezért szoftverből tiltva van, akkor azért vélhetően lelkileg fel van vértezve a kérdező ilyen olyan kérdésekre netán finom minősítésre amikor ennek a megkerülését firtatja. De mint mondtam, engem igazából nem érdekel a téma csak kíváncsi voltam miért fontos ez a funkció. Azt hiszem az AOD nemlétén problémázásra is amikor rákérdeztem picit erősebben válaszolt itt valaki, pedig tényleg nem tudtam volna egy valós felhasználást se mondani.
-
borix
őstag
válasz ktomcat #1054 üzenetére
Probléma esetén a felvett hanganyagokkal szerinted mit lehet majd elérni, mikor a másik fél tudta nélkül történt vagy majd azt mondja, hogy nem ő beszél a felvételen.
Elmenni a bíróságra pereskedni egy jogtalanul felvett anyaggal? Már eleve te is vétkeztél...Nem azt tartom különösnek, hogy valaki valamilyen indokkal felveszi a beszélgetéseket hanem azt, hogy értetlenül áll, hogy azt neki előre miért is kellene jeleznie.
Majd sértve érzi magát mikor vannak akik jelzik, hogy ez így nem oké.[ Szerkesztve ]
-
User64476
őstag
válasz ktomcat #1062 üzenetére
A dashcam esetén amennyiben a felvétel magáncélra készül és nem hozod nyilvánosságra akkor legális, természetesen nincs szükség elhomályosításra. De valóban hasonló a helyzet a hangrögzítéshez, bizonyító ereje nincs mert ahhoz nyilvánosságra kéne hozni (más részére átadni a rögzített hozzájarulása nélkül)...
-
borix
őstag
válasz ktomcat #1065 üzenetére
pl Ez olyan mint ha elmennél valakinek a kertjébe, és leszednéd a fájáról a gyümölcsöt, mikor meg szóvá tenné a gazda azzal védekeznél felháborodva, hogy neked meg ellopták a kocsidat meg a munkahelyen sem fizettek ki.
Vagy szóvá tenné és te azzal védekeznél, hogy mit problémáik mikor tavaly meg azelőtt is csak lehullott és ott rohadt el alatta.
Vagy azzal, hogy vannak kisebbségiek akik megélhetés szerűen teszik ezt és elnézik nekik évekig, akkor nehogy már neked is ne lehessen hébe-hóba...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ktomcat #1071 üzenetére
Itthon "jogilag" azzal kínálnak meg hátulról, ami nekük érdekében (vagy csak éppen kedvükben...) áll, szóval ez a szál szerintem értelmetlen nyálhabosítás. Javasolnám, hogy térjünk vissza a dolgok technikai oldalára, annak talán van még értelme.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
-
twine
veterán
válasz ktomcat #1314 üzenetére
Nekem családon belül rengeteg készülék kijelzőt mentett már meg az üveg (főleg asszony telefon és gyerek tablet) mert fent leírt baleseteknél az törik el, és szalad szét a felületén a feszültség...(ilyenkor az ember leszedi felrakja az újat és örül)
Míg a régi időkben, sajnos volt pár kijelző cserém műanyagfóliás védelem mellett is...
Biztosan mindenkinek megvannak a saját beidegződései, nekem ez csípődött be nagyon nagyon sok éve, és ezért is használok kizárólag üveget, ha csak tehetem.
Nyilván az sem véd ha pld. a sarkára esik a telefon vagy lehetne még ezer ilyen helyzetet mondani, mégis inkább jobb védelemnek gondolom saját tapasztalataim alapján, mint a műanyagot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest