- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
RDO Map-on rajta vannak a helyek. Csak az nincs még rajta ahol át tudsz változni szarvassá. A Ghost Buck-hoz még le kell ülni a táboba a tűz mellé és ha van nálad ilyen növény akkor el lehet égetni és megjelenik egy szellem szarvas.
Ja, és ha a héten egy térkép jár azoknak akik átváltoznak szarvassá.
-
negyven2
veterán
Nem biztos, hogy csaló volt. Ha távolról lőtte le valamilyen távcsöves fegyverrel, akkor ki lehet lőni bárkit a táborból. Elvileg olyan messze kell lenni, hogy ne látszódjanak a bent lévő sátrak, csak te. Ez egy a játék megjelenése bent lévő bug.
A Parley rendszer is bugos néha. Te nem tudod lelőni, de ő igen. Ez is régi bug. Persze ha közel, a táborban volt ő is amikor megölt akkor biztosan csaló
-
negyven2
veterán
Sima állatok ölhetőek (igaz akkor csak egy csillagosak lesznek). Free Roam-os Legendary estében nincs tapasztalatom, de Harriet-es küldetésben volt rá már példa, hogy haver robbanó lőszerrel lőtte a farkast, és egyből vége is lett a küldetésnek, mivel tönkretettük az állat bundáját. Gondolom ez vonatkozik a Free Roam-os legendás állatokra is.
-
p a s s e r
őstag
én még sosem próbáltam, de valszeg ezért hozták be az elephant rifle-t... ahhoz valami speckó skuló is van, de amúgy az alap motor u.a., mint az offline-ban... szóval tök mindegy, hogy mennyire lövöd szitává akármivel is, az akkor is egy legendás pelt, vagy carcass, szóval fullos... javítsatok ki, ha tévedek...
-
Đusty
addikt
Nem megy tönkre mindegy mivel lövöd de jó sok lövés kell neki.
Nekem eggyel sem sikerült találkoznom a Harriet vagy hogy hívják küldetésein kívül. A pheromont se engedi inni amikor meg engedi kiírja, hogy nincs a közelben legendás hiába bóklászom órákat a környéken.
Viszont küldivel hamar jönnek a drága pelt-ek amivel lehet melóztatni cripset, nem kell olyan sok állatot hordani. -
cyberkind
félisten
Persze, hogy nem gond már a pénz, több mint 10k van a zsebemben, és még csak úton a 4. fejezet felé, csak annyival jobb, hogy már relatív a játék elején megvan az egyik legjobb ló, mert jó az arab fehérke, de azzal vadászni és hasonlók, kb lehetetlen, úgyhogy vissza is tértem a special vagy ultimate bónusz lóhoz.
-
p a s s e r
őstag
köszi... hát nyilván csak részben érdekük a felhasználói elégedettség, amíg van még hely náluk a trezorban, addig az sem mellékes szempont, hogy telepakolják... 5 arany meg nevetséges...
na mindegy, már végignézem a lóversenyt a tv-ben, aztán újra próbálkozom... bár mint írtam, elvileg kipipált ma kettőt... az arany nem érdekel, mert van vagy 550, csak a streak... -
Triathlete
senior tag
Igen, engem is csak a pumánál dobott le, viszont ha észlelem és folyamatosan nyugtatgatom és elvágtatok vele a másik irányba, akkor nem dob le úgy mint pl. az arabok. Stamina a nacogdoches nyereggel kb. mindegy, hiszen nagyjából kifogyhatatlan. A valós különbség nekem inkább ott szembetűnő a korábban említett parafaktor mellett, hogy ahol pl. a turkoman nem megy fel "egyesben" ott az arab simán hozza.
Engem ami nagyon zavar, hogy a textúrákat lassan tölti be, lassan adja be az L megnyomására a menüt, és a gyorsutazásoknál is kell 3-4mp-et várni míg beadja a lehetőségeket.
-
p a s s e r
őstag
igen-igen... én nem vagyok egy ilyen naponta alsógatyát váltós típus, nem is vettem ruhát kb. a 150-es szintig... a passal jött pár szett, de nem nagyon foglakozom vele... viszont a hálóing a sapkával fent van a lovon...
múltkor írtam, hogy volt olyan napi küldetés, hogy hard tonicot kellett inni, amikor nagyon hideg vagy meleg volt, és elmentem colterbe ácsorogni a hóban egy ilyen szettben, de nem adta meg, mivel nem is fázott a karakterem... valszeg azért (már rájöttem), mert előtte betoltem egy ragut és minden mag arany volt... -
gyugyo79
addikt
Az első ponthoz.
Én az életem egy szakaszán kb egy éven át napi szinten lovagoltam és olyat egy igazi ló sosem csinál mint amit itt a játékban nagyon sokszor tapasztaltam, de nyilván az el sem várható.
Nem azzal van bajom amit írsz példának az teljesen jó arra aminél tényleg benne van sőt szinte borítékolható a bukás egy nem nagyon profi lovassal (profit is láttam repülni amikor megijedt a ló egy kóbor kutyától pld.). Hanem egy halom másik helyzet pld. amit p a s s e r is írt
"ha egy kerítés letört fokán szeretnék átpattanni, akkor előtte egy pillanattal rárántja a kormányt a mellette levő magas kerítésre"
Meg az ehhez hasonló kb megmagyarázhatatlan dolgok. A ló nem hülye és nem egy autó vagy motor sokkal nehezebb nekivezetni valaminek úgy, hogy ő is megsérüljön, de úgy, hogy ha te is el akarsz valamit kerülni annak ő szándékosan pláne nem fog neki menni (frontálisan) ...De még egyszer ez csak érzés, de kb amikor elkezdtem játszani ilyen volt, aztán valamikor állíthattak valamit érzésem szerint (ami lehet csak placebó és nem több) most meg megint olyan mint az elején.
-
negyven2
veterán
Pedig valami van a lovak értelmi képességeivel, mert most már tényleg nem merem magára hagyni auto pilot üzemmódban. És nem a 200m-énk megjelenő farkas támadások miatt. De alapból is az eddig se túl acélos útkeresésük, mégh*lyéb lett. Persze ebbe belesegítenek az NPC-k is akik nagyon szeretnek keresztbe fordulni előttem, mikor ép elhaladnék mellettük. Alapvetően ahogy észrevettem, a kitérő manővereik lettek erősebre véve.
Ez pl. akkor észrevehető amikor fák között mész akkor nagyon sokszor érezhető, hogy nem hogy nem te irányítod a lovat, de még maga a ló se irányítja magát, hanem a rendszer dobálja el a fáktól, kövektől.
De ez eddig is így volt, hogy a legtöbb tereptárgy rendelkezik egy, azokat körülölelő láthatatlan zónával, amin lényegében lecsúszik a ló, mintsem, hogy nekimenjen a dolognak.
Viszont ha sok ilyen kitérést, "lecsuszást", végez az automatika annál nagyobb az esély a hibára, vagyis hogy nem időben számolja ki a következő érkezés helyét. Ekkor következik be a fának való rohanás, vagy az apró kavicson való elbukás (vagy a szakadékba való leugrás). Ezt a dolgot az is bizonyítja, hogy igazából ha te neki szeretnél rohanni egy fának, épületnek, vagy bele szeretnél ugrani egy katlanba, akkor azt nem tudod csak úgy megtenni, mert a ló megállít téged. Külön "kényszeríteni" kell erre.Ami viszont engem zavar, hogy mintha ismét belenyúltak volna a célzásba (főleg PvP-be). Lényegében nehezebben tudom eltalálni az ellenfelet, legyen szó NPC-röl vagy másik játékról. De ez lehet kontroller, vagy szerver oldali hiba is, mivel a kontrollerem kizárólag RDR-ben csinál olyat néha, hogy felrántja a célkeresztet, vagy elindul előre egy két lépést. De ezt csak itt csinálja, és csak az update óta. A szerveroldali részre pedig azért gyanakszom, mert ha kevesen, vagy egyedül vagyok/vagyunk (pl Co-Op küldetés, kis létszámú PvP) vagy solo lobby/mission) akkor nincs gond. De ha már sokan vagyunk 10+ fő akkor nehéz eltalálni bárkit, bármit is, még assited aim-el is (mondjuk maxra nem rakom soha). Ez PvP esetén a legfeltűnőbb, ahol az eddigi küzdőstílusom, lényegében nagyon sokszor csődöt mond. De szerintem ez inkább a mosatni szerveroldali lag hibája, mert bár az ellenfél játék nem laggol láthatóan, mégse találom el, míg ő egy fejlövéssel leterít (én ezek nem pöccintős PvP masterek). Nem tudom, hogy te ez utóbbit észrevetted-e PS-en (akár PvP-ben, akár PvE-ben.
-
arcitec
addikt
Rajtam most az új "Collector - The Londonderry" van zöld színben , egész pofás.
Azt tudjátok, hogy a virágnál ami éjszakai ciklusban van pl : Agarita #0 - Cycle 5 , milyen állásban elérhető? (Tudom éjszaka de # - Cycle milyen együttállásánál? Ha egyformán áll?
#1 - Cycle 1 ? -
p a s s e r
őstag
nem értem a célját... tényleg így értelmetlen az egész szakma... mondjuk nekünk már mindegy, de az azért tényleg egy jó mankó volt a kezdőknek... még az is jobb megoldás lett volna, ha pl. nincs minden nap minden érme, csak elosztva 2-3 napra, de azért ennél jóval arányosabban... én még mindig azt gondolom (inkább remélem), hogy talán ott vannak azok a hiányzó tételek valamelyik random detectoros, vagy random ásós ponton (olyannál, amit nem jelöl, csak detectorral/ásóval)... már alig várom a következő update-et, tuti bevezetik a random fast travelt...
-
arcitec
addikt
Mi volt a bug. Itt nem a típuson belüli max-ról van szó. Hanem a a kollekció össz. darabjáról
Vagy is a kollekció 14 db de nálad csak 13 van és a 14-ik csak nem akar előkerülni . Tehát ez volt korábban is. Ha nem is minden esetben, de elő elő fordult. Most meg 1 hiányzik és 80% random. Ezért van már mindenből min. több mint 6-8 , de az utolsó darab csak nem kerül elő.
Egyébként az Agaritát utálom de nagyon. 22 után és ciklusban. Ha most elkapom, kilépek - belépek-elkapom,kilépek-belépek-elkapom. stb ... -
p a s s e r
őstag
-
p a s s e r
őstag
igen, a jeanropke.github, már leesett... nekem az csak jeanropke...
okos a baloldali panel, sok mindent tud, bár azt nem tudom, hogy hol jelzi, hogy miből mennyi van... ezt a randomizálást egyrészt megérteném, ha a r* mindenkivel úgy számolna, hogy időmilliomos... én az voltam, és fel is húzott a collector mindenügyileg... de megint túlzott profitéhség szag van a levegőben... az nem fontos, hogy a legtöbb embernek sokkal kevesebb ideje van és plusz valós pénzt sem áldozna, hogy ne legyen kínlódás a eleje? megéri-e vajon elvenni egy most kezdő játékos kedvét azok miatt, akik simán zsebbe nyúlnak, hogy előrelépjenek? nyilván hülye kérdés, mert a válasz minden bizonnyal igen... én, most kezdve nem biztos, hogy annyira lelkes lennék...
azt viszont k.-ára nem értem, hogy a randomizálós készletek utolsó egy szem tételeit hogy tudnám kisajtolni, mert pl. már kb. 5-8 érmem van mindegyikből, kivéve egyet, amiből egy sem... :/ -
negyven2
veterán
Ezt írtam én is. De ugye a kérdésindító hozzászólás az volt, hogy miért kell várni BH esetén, hogy több pénzt/aranyat/XP-t adjon. De erre nem az a válasz mert kockázatos szakma, mert más játékos megtámadhatja a BH küldetésed és elveheti azt. De a BH célpontot nem lehet ily módon megtámadni, mert nem jelzi, hogy te azt csinálod (lo_jo szerin igen
). Viszont meg lehet ahogy a Local Tradert. De ezt nem azért teszi mert ezt jelzi neki a játék, hanem azért mert egy balf*sz troll aki megtámad mindenkit. De ez nem még mindig nem azt jelenti, hogy a játékmechanika szempontjából támadható vagy.
Vagyis nem tudom, hogy honnan szedte azt, hogy más játékos el tudja lopni a BH-ed, és azt leadni, és ezért van az, hogy többet fizet, ha tovább tudod a támadókat visszatartani.
Ugye a payout GTAO/RDO esetében Rockstar Logic. De van benn ráció, hiszen ha itt is fix összeg lenne a kifizettetés, mint anno a 2013/14-es GTAO-ban (rooftop rumble effect
), akkor tényleg csak rohanás lenne minden küldetés. Így, hogy időben növekszik a kifizetés, azzal azt érik el, hogy több pénz kell akkor időt töltesz a játékkal, vagy ha nem szeretnél ennyit beleölni akkor veheted tonna számra a Gold Bar-t éa Shark Card-ot.
Persze simán benne van a pakliban, hogy ismét sikerült egy párhuzamos univerzumba érkeznem ahol olyan elven működik a payout rendszer mint ahogy lo_jo leírta, és én csak a másik univerzum szabályaira emlékszem (vagy túl sokat/keveset drogozok?)
. RDO
-
p a s s e r
őstag
kösz... nem szoktam direkt (és nem is tudom biztosra még mindig, hogy ezek az állítások kire/kikre voltak értve, de talán mindegy is), csak van, hogy miközben írom a hsz-t, választ, megérkezik valami új, amit én nem látok (mert éppen írok, akár hosszan, mert mondjuk közben mást kell csinálnom)... "nem ma született" vagyok már, de próbálkozom...
de összességében jó lenne, ha ez maradhatna egy nyugis topik, mint eddig... (van most elég fos a világban, szóval nem hiszem hogy itt is "vihart" szeretne bárki is... mégha csak páran is vagyunk...) -
negyven2
veterán
Alávetően úgy indult nálam ez az egész, még korában, amikor ez működőt, hogy ha már ugyis ott vannak a perfect panther-ek akkor kár lenne veszni hagyni őket. És amikor gyengébb volt az állatvilág, akkor azért egy max. 10-15 perces kirucanással, telepakoltad a tábort material-al. De írtam, hogy jelenleg megéri-e mert nekem ott van a teli szekér perfect panther, de igazából még nem adtam be, mert nagyon gyorsan újra tudom tölteni egyébkét is a tábort.
-
SamS20
senior tag
negyven2, azt hittem válaszra nyomtam (a bárban felkelt állatos videókon láttam).
Azon kívül hogy másik sessionbe megyek mit tudok tenni ?
Amennyire láttam az ilyen moddereket leginkább csak felfüggesztik 30 napra meg resetelik az inventoryt / statokat. Bár nem tudom hogy nem tudja őket fülön csípni a R*.
Letesz magának 3 ládát amiből kinyit vagy 10 gold bar-t... Az csak feltűnne nekik. De videók alapján nem nagyon kapkodják el, volt olyan akinek több százezer $ volt meg vagy 1500 gold bar...
-
p a s s e r
őstag
christian von koenigsegg is bólintott nemrég, hogy milyen brutál ez 0-ról 80-ra gyorsulás (ha jól emlékszem, te voltál, aki írta)...
én a moonshine miatt nem adok el már növény és italpakkot, mert (2 ill. 1: agarita/creek plum és karibi rum) értékes hozzávaló van benne, bár az életben nem tudtam agaritás főzetet normál áron eladni... de a creek plumos és a karibi rumos mindig kelendő... a pass 60-65-ös szintjén elmentem nazarhoz és max 10 db. pakkért cserébe már meg is volt a 80-as szint... ajándék tipsy dance-szel... mondjuk attól azt reméltem, hogy bedob valami olyan trükköt, hogyha mondjuk a moonshine kocsmában van együtt pár igazi játékos, és már ők is megkapták/tudják, akkor ilyen csoportos country táncot tudnak nyomni, mint a filmekben, összhangban... az vicces lenne, de ez sajnos csak egy szinte tök ugyan olyan tánc, mint ami már eddig is volt...
-
Plata
félisten
Gondolod ha fogok egy pumát és le szedálom utåna még vagy háromkilóméter a legközelebbi vàros.
Túléli ezt az utat?
Múltkor felhúzott egy NPC meg lasszóztam és kb 100 méter után ki múlt.
Banditát könnyű elvinni,megkötözöm és feldobom a lóra.
Bár most jut eszembe,blackwater mellett van puma.
Csak érjek haza,ezt kipróbálom.
Fogadok engem esz meg. -
p a s s e r
őstag
á, nagyon elkúrtam, és én magam én is félreértelmezném, ha olvasnám... több meleg haverom is van és tisztelem őket... de asszem már nem fogok tudni ebből kimosakodni... tényleg csak a "miért" érdekelt... elnézést mindenkitől... ha valakinél van "távirányító", kérném, hogy törölje!
-
negyven2
veterán
Igen, sajnos a PS4-es Update csak rontott az egészen. Itt Xbox-on aránylag minden rendben. Rontani nem rontottak semmit, de javítás alapvetően annyi, hogy sokkal gyakoribbak a Legendary Animal-ök Free Roam-ban (bár az itt már a múlthéten is működött), illetve nincs már 40003002-es hiba. Cserébe a többi idegesítő bug maradt (no szekér, haj glitch, outfit glitch).
De én ezt már régóta hangoztatom, hogy úgy néz ki R*-nál hiányszakma a tesztelő, ill. a programozó csoportjuk esetében meg kéne emelni a bekerülési szintet, mért úgy néz ki, hogy egy ilyen cég esetében nem elég a kettes alá programozói diplma Comenius Logo-ból...
-
Triathlete
senior tag
Nekem is változott a véleményem, annyira nem fosadék mint első felindulásra ítéltem, a missionök amiket Harrietnél indíthatok is egész jók.
Viszont kérdeznék. Van értelme gyűjteni a mintákat azután is, hogy már leadásra került? Lehet halmozni, vagy felesleges, nem éri meg?
Valamint az állatkatalógusban is törekedni kell a pecséten kívül, hogy minden feladatot megcsináljak az állattal kapcsolatban? Ad valami többletet? -
p a s s e r
őstag
á, nekem tök jó a cladrubberem (az a drága lilás-szürke világos pöttyökkel), nem is terveztem mást venni, csakhát mégis hungarian halfbreed... meg a cladrubberen kívül van az alaplovam, és más nem volt eddig... kimaxolom majd, meg veszek ahhoz is valami hozzávaló kabátot, stb., aztán megy a parkolóba... mondjuk jó nyergem és kengyelem van tartalékban (a kígyós), mert amikor először megvettem, nem állítottam színt, és elég bénán mutatott a lovamon (a lila-piros színkombináció über diszharmónia), sajnos...
Plata: a második csillagnál balra, aztán egyenesen hajnalig! -
negyven2
veterán
Nekem is az összes lovon ez van. Sőt a maradék kettő nem használt nyerget, el is "adtam", mert úgyse fogom használni őket (azokon nem a Collectoros volt). A probléma az, hogy a szabad 7 helyből van hogy 6-ot lefoglal a semmi. Vagyis olyan mintha ott lennének az outfittek, de a Wardrobe-ban, az Outfit részen, a lovon lévő Outfit-ek almenünél nincs semmi max. a Custom, illetve még egy amit rá tudok tenni. Ezt a fent leírt módszerrel részben sikerül orvosolni egy időre, de a legtöbb eseteben ekkor is van a lvon kettő olyan outfit amit azért nem tudok levenni róla, mert nem jelzi a Wardrobe-ba, csak foglalja a helyet.
#8699: Semmi bajom a mintákkal, csak leírtam, hogy fölösleges halmozni, mert bármikor el lehet adni őket. Mert ugye úgy működik, hogy pl. a Desert Habitats-ban van 14 állat. Neked össze kell szedni és le kell adni min a 14 állatból legalább 1 mintát. De nem kell megvárni míg nálad összegyűlik mind a 14 minta. Akár minden minta után el lehet menni Harriet-hez és el lehet adni. Minden állat eladása után kapsz egy HD jelzésű bélyeget az általa adott állatos Lutra albumba az adott állat mellé. Ha megvan mind a 14 Desert Habitats bélyeged, akkor azt pénzért tudod tenni, lehet kezdeni előröl a bélyeggyűjtést.
Plata: A Collectoros nyeregtáska annyiban jobb mint a többi, hogy ennél az egynél tudsz 7 (valójában 6+1) Outfit-et tárolni a lovon. A többi esetében 5 (4+1), illetve 3 (2+1). Azért írtam úgy, hogy +1, mert az a Custom Outfit helye, amit érdemes fenntartottai.
-
p a s s e r
őstag
igen, igen, inkább a repeaternél figyeltem, ill. a rbr-nél... de gondolom neked is megvan a trinket... tegnap, tegnapelőtt óta nekem is és így nem zavaró már... (nyilván errefelé akartak terelni...) az meg nyilván bug volt, amikor egyszer csak azt láttam, hogy minden fegyver, még amit nem is használtam aznap, leesett majdnem nullára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!