Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:05:13

LOGOUT.hu

Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5000) Silenzio válasza B. Tamas (#4997) üzenetére


Silenzio
addikt

Sajnos olyan nőt fogtam ki, aki megrögzött luddita volt, a kapcsolatunk utolsó évében fogott életében először okostelefont, és azóta is rühelli őket. Nekem vagy a tapasztalat (kezdőnek hogy legyen tapasztalata?!), vagy a szerencse hiányzott, mert már az első próbára ráment egy hétvége és két ánbrikk kellett. A személyeskedést meg abba lehet hagyni, vagy személyeskedéssel reagálok, seggfej! HOPP!!! Megtörtént. Oops I did it again...... Leszarom, hogy topikgazda vagy.

"Ha valaki feldolgoz egy filmet vagy zenét és ezek a feldolgozások jobban tetszenek az autómatikusan azt jelenti, hogy az eredeti audio(vizuális) tartalom szerzőjét már nem is tiszteled?"

Ez egy rendkívül jó meglátás, csak épp félrevisz. A szerzői jog világában sokkal otthonosabban mozgok, mint a főzött romok világában. Ott perkálsz a feldolgozásért. De mint a katonatiszt. És ez nem a "hiába, a mai világba" tipikus esete. Tudnék mesélni, de nem szeretném sokkolni a fórumtársakat, ezért egy távoli példával indítok. Ismered az Egy maréknyi dollárért c. spagettiwesternt, amivel Clint Eastwood sztár lett? És ismered Kuroszava Yojimbóját? A két film annyiban hasonlít egymásra, hogy egy idegen érkezik egy új közösségbe, ahol két tábort egymás ellen hangol. Namármost, ebből a hasonlóságból évekig tartó per lett, pedig Goldonitól Leone éppúgy nyúlt, mint Kuroszavától. Ennyit arról, mennyire necces-zaccos a példa. End user szempontból meg whatever, ahogy az ízlés is, de ha a szerzői jog szabályai érvényesülnének, főzött romok nem is lehetnének.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.