Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #16184 üzenetére
Hát épp ez az, hogy nézd meg világos témával, tuti chrome nyavaja.
(#16212) havri1: gyári launcher? Az lagol mindenhogy, nem tudtam vele megbarátkozni már két éve. Annyira hozzászoktam a google launcheréhez, hogy minden más rémálom. Itt a poco került fel, kezdetek óta azzal vagyok és gyors minden.
A fóliázás meg igen, vannak hülye kialakításúak
Nekem fekete keretes sima olcsó van rajta, amennyit kell annyit véd. Viszont a fekete keret kicsit takar körben a kijelzőből, ott meg az a baj.
Más:
A korábbi hibámra, hogy a billentyűzeten a space alja nem érzékel: ma nyomkodtam még jobban, több billentyűzet, gyári launcher más launcher stb, de nem lett megoldás. Nagyobb billentyűzetre kell állítani, hogy tudjak gépelni, mert így az alja nem lóg bele a sávba (vagy float-ként fentebb rakni). Ami vezérli a felfelé swipe-os futó alkalmazásokat azzal van valami bibi nálam, valahogy nagyon "fenet vannak érzékelve" most és azt hamarabb annak veszi, mintha a space-t nyomom.
Nem az első eset, de a tököm ki van már az ilyenekkel, hogy most már egy billentyűzettel is csak a nyűg van. Gondoltam arra is, hogy egy év után érdemes lenne a kijelzővédőt cserélni, de szépen fent van még, nem hinném, hogy az kavarna be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vicces videók
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest