Hirdetés
Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
válasz scope2007 #180 üzenetére
Az a 8 1.7es mtk proci a xiaomi mi3 környékén lehet tudásban. Szóval el azért nem kell ájulni...
Nekem volt o+o a kezemben es kinhzone k1 turbo is. Az lósün még ezek él is nagyobb. Már a laptop sem kéne... xD
Barthezz: úgy néz ki, hohy csúszik a dolog.
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Stieve
csendes tag
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy csinálok egy factory resetet, hátha jót tenne ezzel az akkuidő kijelzés dologgal.
Talán off a kérdés, de tudtok ajánlani progit amivel lementhetem az összes cuccomat beleértve az app-ket is pc-re? Ki mit használ, melyik a legjobb?
Esetleg Linket is...Köszi...
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha már ilyen telefonod van (amin Miui fut), akkor tessék vele megismerkedni!
Az alkalmazás neve -- ahogy vadkörte is írta -- Backup (azt hiszem elég beszédes) -
vadkörte
addikt
Szánj néhány napot(!) igen napot az ismerkedésre. Hidd el megéri.
Vagy megutálod a MIUI-t és átkozni fogod a napot, amikor összefutottál vele, vagy menthetetlenül beleszeretsz. Köztes állapot nincs.
Mióta droidos vagyok, telefonomon ROM 1-2 hónapnál tovább nem húzta. A MIUI-t már több, mint fél éve használom. Ez szerintem sok mindent elmond. Csak azt bánom, hogy az OFF telefonomhoz nem főz senki sem a 3.12.22-nél frissebbet. (ill. egy készült, de attól meg bootloop-os lett a "kicsikém") Én is örülnék, ha az azóta megjelent újításokat megkapnám[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Digojr
csendes tag
válasz Pepeninho #189 üzenetére
Szerintem úgy kár volt!
Az fog lejönni,hogy jó telefon de sok a hibája...
Amikor,odaadtam Bog-nak a Redmi 1s-t dobtam rá egy normális magyar romot,hogy a maximumot mutassa a teszteken.
Én ezt használom : [link]
És itt mindenre tudnak segíteni, és mindenféle romot megtalál az ember.
info@miuiszerviz.hu
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Barthezz2 #192 üzenetére
Háát, ha 6-os Miui volt rajta, akkor sok jóra nem lehet számítani.
Mondjuk tegyük gyorsan hozzá, hogy ha csak a kamera app lenne annyira sz@r, akkor nem lenne gond. Az ugyanis pikk-pakk helyettesíthető sok más jobb, még akár ingyenes alkalmazással is.Ha már itt tartunk. Sose értettem, hogy a zenelejátszó és a fotós alkalmazás tudásának miért van akkora súlya egy telefon megítélésekor. Főleg ha egy Android-ról beszélünk. Szerintem csak egy egészen minimális szinten fontos az, hogy mit tud a készülék "out of the box". Utána az ember úgyis azt tesz rá, amit akar.
És a tesztelés szempontjából is sokkal jobb lenne, ha a készülékek ugyanazzal a zenelejátszó és fotós app.-al (is) ki lennének próbálva. Én így csinálnám...[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
-
pietrrr
aktív tag
Elolvastam az összes hozzászólást, és teljesen kiégtem...
Akinek elég 16 GB, mert nem játszik, meg nem néz filmet, meg nem hallgat zenét a telefonján az miért ennyiért vesz telefont? Meg sírnak itt az emberek, hogy nem bír 2+ napot... Tud, csak ne használd ki, és vegyél így 100+ezerért telefont
Tényleg csak én nem értem ezt a mentalitást?
Plussz szerintem zászlóshajót ne adjanak ki NFC, LTE nélkül úgy, hogy a 16 gigás verzió nem bővíthető...
-
MODERÁTOR
Tudod, a filmezés, meg a játék nem egyenlő egy okostelefon kihasználási faktorával. Szerintem..
Fent van 6-7 album zene, plusz Play-ől is vagy 5, plusz lehet stream-elni is onnan(elő vagyok fizetve), van fent egy rakás kép, telefonnal fotózott is, meg másmilyen is, pár klipp, egy játék ami ~1,5Gb, az összes app ami nekem kell, meg miegymás, és még maradt is szabad helyem. Akkor miért adjak +30k-t egy 64-esért?Nem adták ki LTE nélkül, csak egy kínai cég a kínai LTE hálózati variánst sorolta előre, minő meglepő. Mellesleg marhára elég a 42Mbit nekem mobilon, főleg hogy a havi semmike keretét elhasználja az ember 1 nap alatt..
Everybody lies.
-
pietrrr
aktív tag
válasz Barthezz2 #198 üzenetére
Nem kifejezetten rád gondoltam eddig, sőt...
De most olvasva a válaszod, én tökre úgy gondolom, hogy mindezt egy fele ilyen árú készülékkel is meg tudnád tenni, és az érezhető különbség csak a kijelző, ami fullHD helyett "csak" HD.
Mindez persze csupán az én egyéni véleményem
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest