- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
stamas80
tag
Még mielőtt Én lennék itt a fő gonosz, mint egyéni Vállalkozás legalább tényleg létezik.
Csak nem jó helyen kerestem
"Állapot:
Működő egyéni vállalkozás
Vállalkozói tevékenység kezdete:
2005.10.21"De én nem is mondtam senkinek, hogy hol vásároljon, én a Hongmi-t speciel nem tőle vásárolom, de ez az én saját döntésem.
Amit írtam, csak pont a sok vagdalózás miatt tettem, és mind pontosan helytálló információ.és én ennek itt pontot is tennék a végére tudós uram!
-
BSOD
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
senn? hagyjuk már. vacak bóvli, addig tartja jónak az ember, amíg nem vesz valami igazán jót.
A 3ezer forintos maxell metalics jobb mint a 10ezeres sennek. Mind a basszusra megy rá, hogy elnyomja milyen vacak középtájt.
Ha nem hiszed kérdezz csak rá a füles topicban.A senn jó cuccau 50-60 ezer forintos kategóriában jönnek elő. Alatta nagyon rossz az ár/érték aránya.
"Nem ajánlott márkák
Néhány márka sajnos nem követi megfelelően a piac alakulását, ezért jelenleg vagy rendkívül rossz ár/érték arányú termékeik vannak, vagy esetleg minőségi problémákkal küzdenek. Az alábbi fülesek megvétele nem ajánlott, mert általában kevesebb pénzből jobb/tartósabb/élvezhetőbb ajánlatok közül választhatunk:
- AKG (rossz ár/érték arány)
- Beats by Dre (divatmárka, rossz hangminőség, drága)
- Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)
- Skullcandy (divatmárka, rossz hangminőség)
- Xears (gyenge összeszerelés, rövid és problémás garancia)
Ide sorolhatók az egyéb hírességekről elnevezett fülhallgatók is, mint például Bob Marley, stb." -
Dominó85
addikt
Jaja, nekem az Updated 2014 verzió jött Pandawill-ről.
Nos jelentem hogy megvan az elásott kutya. Avagy miért nem volt finom kis basszus a Xiaomi fülesen. Nos ha zenét szeretnénk hallgatni vele és szeretjük az erőteljes basszust, akkor NE a Xiaomi Piston, hanem a Normál fülhallgatót válasszuk és az Mi Hangszínszabályozásban a mélyeket kicsit húzzuk visszább (lejjebb), illetve a közepes frekvenciájú hangokat kicsit feljebb. Nagyon meggyőző a hangzása. Profilt persze számtalant elmenthetünk, így akár albumonként, az azokhoz illőt tudjuk beélesíteni. Figyelem, mielőtt bárki is panaszkodna a Piston füles
halkságára, ellenőrizze le a Hangok menüpontban a beállításokat (Zene és Multimédia hangereje) Továbbá az sem mindegy, hogy az adott album milyen hangerő beállítások, minőség, kbps ráta mellett lett tömörítve! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Warzone
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest