Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Srácok átköltözöm a 13-as topikba, bármi technikai segítségre van szükség romolásban mondjuk, Győr mellett továbbra is tudok segíteni. Üdv Néktek!
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #1755 üzenetére
De én már a 23.3.13 frissítésen vagyok. Tedd fel és neked is így fog kinézni
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Dev-en sincsenek ordenáré instabilitást okozó bugok (napi szinten céges telóként használom). Ráadásul a tegnapi 23.3.13 frissítés a legstabilabb és legbugmentesebb MIUI14 kiadás eddig. Szerintem hibátlan lett...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
Dev-en sem kötelező minden héten frissíteni. Valaki csak havonta egyszer frissít az Android biztonsági frissítés ütemében, vagy a rom kiadással kapcsolatos felhasználói visszajelzéselktől függően...
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz Toth_Jani #1764 üzenetére
Ezt meg sem hallotta az öreg xiaomi user. Nem használok gyári romot sohasem. Milliónyi oka van, erről már biztos olvastál egy-két dolgot a xiaomis topikokban.
#1765 tookie: ez lesz a 18. xiaomi telóm. Mi 11 óta évente cserélem.
-
tookie
tag
Valaki nem tudja, hogy a Cromenak ezt a funkcióját melyik verzióban lehet elérni? Már kerestem a flags funkciók között, de nem találom. Érdekesség, hogy a Miui gyári global romnál valahogy előjött ez a tab, de most Xiaomi.eu romnál nem tudom elővarázsolni. Vagy ez még csak kísérleti stádiumba van? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
tookie
tag
válasz Toth_Jani #1770 üzenetére
Én a 8 éves Xiaomi pályafutásom során mindig custom romot használtam, kivéve a 12őn, mert Decemberben amikor megvettem, akkor nem tetszett a Xiaomi.eu rom mivel nem adta azt a fluid érzést amit szokott, meg játék közben is laggolt, míg a gyári simán ment. Most megint kipróbáltam a Xiaomi.eu - t és most már maradt ez 🙂.
-
tookie
tag
válasz TomPack #1773 üzenetére
Igen! Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy korábban hiába kapcsoltam a teljesítmény módot játék közben, semmi hatása nem volt, úgy is laggolt. Most a teljesítménymódban zökkenőmentesen megy. Meg kíváncsíságból lefuttattam egy 7 perces cpu throttling tesztet és 84%os stabilitást hozott, míg korábban ez 60% volt meg az alatt.
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
még nem ment el, százhetvennél tartok épp. Ennyiért új 12X-et sem kapni. Az állapota patent, nem is értem miért nem írnak rám.
Legjobb cimborámra próbáltam rábeszélni, Mi9 után nagyon jó választás lenne méretben is.
Írjatok nyugodtan ha valakit érdekel. %SALE%
[ Szerkesztve ]
-
Georghe
kezdő
Próbálta már valaki a fordított vezeték nélküli töltést?
Nekem valamiért nem megy a samsung órámmal!
Lehet, hogy csak xiaomi- vel megy? -
Georghe
kezdő
Hát ez sajnálatos!
Köszönöm a válaszokat! -
Leon77
őstag
Sziasztok. Mi8-rol jövök és két dolog hiányzik nagyon. A miui tarcsazo illetve az ahhoz tartozó beepitett hivasrogzito.
Valahogyan fel lehet tenni akár külső apk-bol? Mert play áruházban nem találtam.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Semleges1000
friss újonc
Sziasztok!
Véletlenül PC filekezelőjében töröltem a telefon camera mappájából 400 képet. Tud valaki segíteni, hogy an lehetne ezeket visszaszerezni? Értelem szerint a windows alatt nincsenek a képek, de a telo filekezelőjében sem találom sehol. Recovery programokkal próbálkoztam de azok a telefon Camera mappából nem találnak semmit amit törölt lenne.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Semleges1000 #1791 üzenetére
Jó eséllyel ha nem volt felhő szinkronizációd, akkor bukta a dolog. Akár Google Photo, akár Xiaomi Cloud. Próbáld meg egy androidos mélyvizes topikban, hátha ők okosabbak lesznek.
-
Toth_Jani
őstag
válasz Semleges1000 #1791 üzenetére
Próbáld ezt, és lehetőleg ne kezdj el addig másolgatni a telefonra semmit.
[link]
Igaz a free, nyilván csak megmutatja mit lehetne megmenteni, nálam ajándék 1 éves verzió van. És kereshetsz hasonló ingyenest is.
Mint például ez:
[link][ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz novinyul #1790 üzenetére
Gondolom, akkor minden törlődik. A xiaomi eu stabil? Banki appok mennek rajta?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
Egyelőre még csak nagyon "gondolati síkon" mozgok, simán lehet, hogy nem lesz belőle semmi. De így indul mindig, elindul a bogár
Egy iPhone 13 Pro-t használok 8 hónapja a legnagyobb megelégedéssel. Viszont most megtetszett a Xiaomi 13 és a 12 is... Utoljára Mi 9SE-m volt ami Xiaomi, de akkor még annyira nem fogott meg a MIUI, viszont ha jól látom, azóta sokat fejlődött a rendszer.
Ti akik használjátok a Xiaomi 12-t, mennyire vagytok vele megelégedve? Olvastam, hogy inkább csak játékoknál melegszik, szerencsére én nem nagyon játszom. Egyébként nem jellemző rá ez a forrósodás, teljesítmény leszabályozás más műveletnél? Ha jól tudom, 3 évig ígértek szoftveres támogatást, eddig ugye 1 főverziót kapott pluszban, szóval elvileg még 2 főverziót meg kellene kapnia, jól tudom?
Mostanában van-e valami idegesítő dolog a MIUI-ban, ami miatt mókolgatni kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest