- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
válasz
Dr.Anonymus #58 üzenetére
Én lassan egy hete nyüstölöm, de egy pillanatra sem akadt meg. Volt HD2 és Desire HD-m, bevallom nem tartom a PDA-k non plus ultrájának a HTC-t, mint itt sokan.
A market karcsú (még), de fél év után szerintem ez nem meglepő.
A Gmail-el nincs bajom, (bár épp tegnap gondolkoztam ,hogy átállok a live account-ra mint elsődleges fiók.)
Nem akarlak meggyőzni, hogy hibátlan-istenkirály a rendszer, de amire én használom tökéletes.
E-mail, egy-két weboldal, Twitter, Facebook, lövök pár képet és lás csodát, ha meg akarom mutatni, nem szaggat a galéria mint a Droidon. Ami nem gyengén megalázó egy "hú de drága, csúcs PDA-m van" kategóriában. Ja és néha zenét hallgatok rajta.
És mindezt akadás mentesen és villámgyorsan.És telepítés vagy épp játék közben is tudok hívást fogadni, anélkül, hogy akár csak az animáció lassulna. Az Android párszor közel állt a földhöz vágáshoz, pedig én széltől is óvom a telóim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest