Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

Ha még a 8-nál is nagyobb változást akarnak csinálni, megőrültek. Már az is sokaknál kiverte a biztosítékot a primitív megjelenésű, és (élő! :Y ) csempékkel és a start menü hiányával. Legalább annyian szidják, mint dícsérik. Tehát megosztották vele a Windows felhasználókat. Oszd meg és uralkodj?
    Nekem ezek miatt nem tetszik már a 8 sem, hát akkor mi jöhet majd a 9-ben? Erre gondolni sem jó..

-Kedvelem a klasszikus startmenüt.
    -Nem kedvelem a csempéket, a szép, különböző formájú, gondosan megrajzolt ikonokat kedvelem.
    -Nem akarok "élő" csempéket :Y Még életteleneket sem..
    -Annyira nem vagyok rákattanva a hírekre, hogy azt nekem bármikor egy pillanat alatt ki kelljen írnia.
    -A játékokon kívül minden mást szeretek ablakban futtatni.
    -Nem akarok egyetlen kattintással választani többszáz "kitűzött" (hová??) alkalmazás közül. És mire kéne többszáz alkalmazás? :Y
    -Nem szabható személyre a felület, legalábbis nem jobban, mint az eddigi Windowsoké. Nekem ne adjanak pár színsémát, aztán kész.. Meg ablakonként másik háttérkép? Na ne.. van ízlésem.
    Inkább adjanak különböző ablak típusokat, különböző ablak gombokkal, a sliderek gombjait mikor lehet már végre logikusan (kényelmesen) elhelyezni? Nem beszélve az egyedi színek beállításáról, és minden ki-be kapcsolhatóságáról, amit csak tud a GUI..
    -Nem akarok egyszerre több jelyen keresni. Sőt, még egy helyen is ritkán. Én nem értem, csupa amnéziás ül a gépe előtt, nem tudja, hogy mit hová tett rajta?? Én tudom. ;]
    -Nem akarok több tízezer?? alkalmazás közül válogatni a Storeban! :( Eleve, Store.. tehát nem egy sourceforge.net, vagy ilyesmi.. És egyébként sem fizetek online!
    -Nem akarok oldalra tűzni appokat! (miafenének?) Semmit sem akarok tűzni sehová, pláne nem oldalra.
    -Mi az a fastboot? Hibernálás, Nem szimpatikus. Én aludni küldöm, ha éppen nem kell egy darabig. És egyébként is, ritkán bootolok, naponta nem többet 1-nél, de van úgy , hogy 1x sem :N Mert már előző nap óta megy a gép.. :DDD

Egyedül a szögletes ablakok tetszenek. Ennyi.

Nem kellett volna mást csinálni, csak fogni a 7-et, stabilabbá, gyorsabbá írni, semmi metró, aero is kidob, 8-as ablakok, klasszikus vagy 7-es startmenü választhatósága, több megjelenési és működési beállítás és a 8 tarol.

Új hozzászólás Aktív témák