- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ha még a 8-nál is nagyobb változást akarnak csinálni, megőrültek. Már az is sokaknál kiverte a biztosítékot a primitív megjelenésű, és (élő!
) csempékkel és a start menü hiányával. Legalább annyian szidják, mint dícsérik. Tehát megosztották vele a Windows felhasználókat. Oszd meg és uralkodj?
Nekem ezek miatt nem tetszik már a 8 sem, hát akkor mi jöhet majd a 9-ben? Erre gondolni sem jó..-Kedvelem a klasszikus startmenüt.
-Nem kedvelem a csempéket, a szép, különböző formájú, gondosan megrajzolt ikonokat kedvelem.
-Nem akarok "élő" csempéketMég életteleneket sem..
-Annyira nem vagyok rákattanva a hírekre, hogy azt nekem bármikor egy pillanat alatt ki kelljen írnia.
-A játékokon kívül minden mást szeretek ablakban futtatni.
-Nem akarok egyetlen kattintással választani többszáz "kitűzött" (hová??) alkalmazás közül. És mire kéne többszáz alkalmazás?
-Nem szabható személyre a felület, legalábbis nem jobban, mint az eddigi Windowsoké. Nekem ne adjanak pár színsémát, aztán kész.. Meg ablakonként másik háttérkép? Na ne.. van ízlésem.
Inkább adjanak különböző ablak típusokat, különböző ablak gombokkal, a sliderek gombjait mikor lehet már végre logikusan (kényelmesen) elhelyezni? Nem beszélve az egyedi színek beállításáról, és minden ki-be kapcsolhatóságáról, amit csak tud a GUI..
-Nem akarok egyszerre több jelyen keresni. Sőt, még egy helyen is ritkán. Én nem értem, csupa amnéziás ül a gépe előtt, nem tudja, hogy mit hová tett rajta?? Én tudom.
-Nem akarok több tízezer?? alkalmazás közül válogatni a Storeban!Eleve, Store.. tehát nem egy sourceforge.net, vagy ilyesmi.. És egyébként sem fizetek online!
-Nem akarok oldalra tűzni appokat! (miafenének?) Semmit sem akarok tűzni sehová, pláne nem oldalra.
-Mi az a fastboot? Hibernálás, Nem szimpatikus. Én aludni küldöm, ha éppen nem kell egy darabig. És egyébként is, ritkán bootolok, naponta nem többet 1-nél, de van úgy , hogy 1x semMert már előző nap óta megy a gép..
Egyedül a szögletes ablakok tetszenek. Ennyi.
Nem kellett volna mást csinálni, csak fogni a 7-et, stabilabbá, gyorsabbá írni, semmi metró, aero is kidob, 8-as ablakok, klasszikus vagy 7-es startmenü választhatósága, több megjelenési és működési beállítás és a 8 tarol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest