- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Most néztem az akció még mindig tart, ráadásúl a w7 is letölthető, de ami igazán meglepett, hogy a 8.1 mellett ott a sima 8-as is aminek nem sok értelmét látom.
-
caprine
senior tag
Azért örülök, hogy legalább kipróbálható az OS, mert lehet sokakat meg fog lepni a metro felület, meg esetenként egyéb már megszokott dolgok hiánya.
-
hallador
addikt
Kms, mak nem jatszik, vagy ez valami direkt proba verzio? Mondjuk otthon senkinek nincs kms szervere de vallalati kornyezetben sem aktivalhato?
-
lapa
veterán
én kerestem írja-e valahol a véglegesíthetőséget, de átsiklottam valszeg rajta. kár érte, mert így épp semmi értelme nincs (számomra), pedig elszüttyögtem vele már egy keveset.
-
Latza
aktív tag
"de sajnos a magyar nyelvet nem támogatja"
Telepítés után le kell hozzá tölteni a magyar nyelvi csomagot és kész."ezért ha továbbra is használni szeretnénk, akkor erre csak újratelepítés után nyílik lehetőség"
Vagy rearm és van újabb 90 (vagy csak 30, már nem emlékszem) napunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% számla! ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest