Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

LOGOUT blog

válasz 8HAA #90 üzenetére

Ha így nézem ... én most csak az XP ig vezettem, vissza, hogy mi volt az első gépem memóriamennyisége ... de volt nekem ám 386osom is :D (40Mhz Intel)... azon se volt hűtő :) ...

majd 486Dx2 80Mhz (intel), emlékszem még anno az osztálytársam 486 SX 33Mhz ével (amit tuningolt 40Mhz-re) mértük össze valami dosos teszt programon a sebességet, és szintén dosos rajzprogrammal csodáltuk, hogy az enyém milyen gyorsan rajzolt, míg az övén várni kellett egy-egy műveletre olyankor :D

majd azt 5x86 AMD 133Mhz P75 (gyak. ez volt a K5 procijuk elődje) ... [link] jajj az a windows logó ... mikor megvettem anno ezt a procit bontóban alaplappal együtt.. a spórolt zsebpénzemből 2000ben :D ... meg mellé 16MB memóriát ... és 500MB-os(!) merevlemezt ...

akkoriban évekkel jártam az aktuális gépek mögött.. még a P1 is nyálcsorgatós volt nekem (20ezer forintért akkoriban lehetett kapni egyet kompletten, de az is sok volt ... a fent említett dolgokat anno vettem akkoriban 8000Ft ért.. sok-sok hónap gyűjtögetés után), de a P2 .. hát még az akkor aktuális P3mak ...

de volt a pc-k előtt commodore64em is :) ..

az 5x86os AMD a mai napig megvan alaplappal és memóriával együtt... házam azonban sajnos nincs hozzá. Anno az alaplap "kikerült" a házából mert egy P1MMX 233Mhz került a helyére (266Mhz-en járatva).. majd azzal került el tőlem, már nem tudom hová és pontosan mikor.

Új hozzászólás Aktív témák