Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
válasz
dingdongkng
üzenetére
Bocsánat még magamhoz írnék pár sor ostobaságot:
Az atom/2GB ram szerintem is a használhatatlanság határának rossz oldalán van. Én inkább azok ellen szólottam fel, akik szerint i3 alatt nincs élet, és teljesen összemossák a celeront és a pentiumot az atommal. Az atom tényleg siralomház, a celeron határeset, a pentium tök használható a 3xxx-es szériától kezdve laptopokban. Volt mindhárom, tudom. SSD ígyis úgyis kell.
A másik meg azon emberek elképesztő rövidlátása akik használt hardvert ajánlanak új helyett. Én is használtat veszek, de megértem, hogy nem értékazonos egy újjal egy használt termék. Ha az lenne annyiba kerülne mint az új. Ugye ez a kiszámoló blog remek demagógiája volt, az okos és buta úr autót vesz, amiben az a nagyon is valós kockázati költség nincsen csak megemlítve miszerint okos úr addig okos úr, amíg bele nem nyúl egy reménytelen szarba a legnagyobb körültekintés mellett is, mert éppen nem működött a röntgenszeme.
Csak ennyit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő