Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz Dominator #7271 üzenetére
1. Az normál WayteQ "féle" ICS.
2. az gépelés hangot le levet venni, illetve lecserélheted a "gyári" billentyűzetet valamilyen alternatívára (pl slideit)
------------------------------
(#7272) 00bcsReseteld, majd kezd elölről!
Hang fel + bekapcs.. stb.
Lehetséges, hogy nem csomagoltad ki a fájlt, vagy nem a gyökérben van, hanem egy mappában a telepítő? Ilyen esetben szokott előfordulni, illetve ha valamelyik fájl sérült/hibás. Próbáld újra mégegyszer.(#7274) lafaty80
Szívesen
Ha valahol elakadsz, szólj. xPAD, vagy xTAB? (xPADot én tettem fel elsőnek a fórumról, nekem tökéletesen működik). Kisebb hibák maradtak, pl a görgetés, ami az orosz ICS-nél jelentkezett+ a képernyő nem túl pontos, plusz az érzékenysége pl. amikor csúsztatod az ujjad a képernyőn nem megfelelő (így pl temple run sem működik jól). Viszont stabil, és bizonyos progik, játékok jobban mennek, mint előtte. (elsősorban 3D-s játékok). Meg kell említeni azt is, hogy van olyan alkalmazás, ami viszont befagy/nem indul.[ Szerkesztve ]
-
AizawaKouta
tag
válasz Dominator #8688 üzenetére
Én is X-Tab70 ics-vel használom a Defy telefonom netjét. Működik a 2.3as androidra közzétett ac-hoc patch, 4.0.3 alatt is. Hátránya hogy ics alatt a wifi ikonja egybe-szürke lesz, és pl. az elixir nem tudja leolvasni a wifi jelerősséget. Az meg hogy androidos teló vagy WM 6.5-ös adja a netet, az szerintem mindegy neki.
[ Szerkesztve ]
-
körömpörkölt
csendes tag
válasz Dominator #8697 üzenetére
Hát cimbora elég sokrétű lehet a probléma,így csak találgatni lehet. Volt olyan emberke akinek azért nem ment,mert a saját otthoni TPLinkes routere is be volt közben kapcsolva,és így a teló nem tud megosztani semmit sem, hiszen ilyenkor ha bekapcsolod a telód wifijét,akkor egyből veszi a jelet,de adni nem tud egy-időben(ha automatikus csatlakozáson vagy). Persze ezt észre kellene venned abból is,hogy amikor indítod a progit,akkor hibaüzit dob ki. Ugye mindkét kapcsolatot engedélyezted a telódon? Adatkapcs+WiFi? Az adatkapcs azért kell,mert ezt osztod meg,a wifi meg azért mert azon osztod meg. De közben nem lehet élő működő wifi kapcsolatod(elérhető hálózatok lehetnek,csak csatlakoztatott nem!). A patchet gondolom felraktad.......Nem tudom,hogy másik progit próbáltál-e? ugyanis sokunknál volt már az is gond,hogy egyik megosztó app működött,a másik meg nem. Nekem pl a Symbianon a JoikuSpot-al megy rendesen,de pl az eZsSpot-al az istennek sem tudom megosztani. Érdemes lenne kipróbálnod egy másik appal,ha van persze. Azt nem igazán értem,mit értesz az alatt,hogy IP-t oszt meg........minden rácsatlakozó eszköznek külön IP-t ad,különben honnan tudná,hogy kinek kell egy kérésre választ adnia. Azt megnézhetnéd a telódon,hogy látja-e a teló az androidos kütyüdet? Vagy a laptopodat? Elméletileg a MAC címét látnod kell......nálam a teló azt írja,hogy android+mac cím,és egy halk koppanással is jelzi a telóm,hogy valaki rákapcsolódott. Nem ismerem sajna a te általad használt appot,de gondolom,hogy első elindításkor be tudtad állítani (kapcsolat tipusa,titkosítás,csatorna,látható/rejtett...stb).......Kicsit hosszúra sikeredett sorry
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz Dominator #9023 üzenetére
Teljesen mindegy milyen készüléken tesztelgeted, csak ha arra fejlesztesz akkor az android verziójával kell tisztában lenned.
Egyébként meg eszköz sem kell hozzá az SDK-ban található virtuális gép lehetőség miatt.
Bár elég erős vas kell hozzá.És még mielőtt belefognál, főként általános JAVA, C, XML ismereteidet bővítsd.
-
-
Victoryus94
őstag
válasz Dominator #9789 üzenetére
Itt az egyik legfrisebb hír
Tehát a fejlesztők, ha akarják erre építhetik a rendszerük (forrásként), de valószínűleg a gyártók körében nem lesz elterjedt(nem is lehet, csak akkor ha a google engedélyezi), hanem csak a főzött rom készítők alkalmazzák.
Ha pl Kelzsoca készítene főzött ROMot a WayteQ tabokhoz, akkor lehetne. De nem olyan egyszerű ez a dolog, sok időt, tudást, és türelmet igényel. Talán valamelyik orosz Digmára készítenek majd.. de nem olyan nagy ezeknek a tableteknek a vásárlói köre, hogy megérje ezzel foglalkozniuk a fejlesztőknek. (pl Samsung telókat 100szor ennyien használnak) -
Prien
addikt
válasz Dominator #9919 üzenetére
Lekopogom, de nálam jó ideje egyszerűen csak működik a 70i. Lassan már a gémkapcsot is elfelejthetem, ami a resethez lett félretéve. Hozzáteszem, csak böngészéshez és kommunikációhoz használom a gépet.
Gyári böngészőt kifagyasztottam, Opera Mobil van csak, a háttérfolyamatok pedig max.4-re vannak állítva. Így most a Nextgen V1 egész használató.
Frissítés , 3.0 kernel azért jöhetne.A kevés is több a semminél.
-
kelzsoca
félisten
válasz Dominator #10086 üzenetére
Frissítés a 70i-re kellett, hiszen a kiadott szoftver még a régi kernelt tartalmazta, illetve gondok voltak a wifi-vel is, custom rom pedig, mint ahogy említettem korábban, csak akkor ha sikerül beszerezni a forrást.
(#10087) LamaCube
Nyugodtan csinálhatod úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Dominator
aktív tag
válasz Dominator #10112 üzenetére
Az első két dolog, ami feltűnt (a nyelv magyarra állítása után ), hogy a belső tárhely mérete 0,88GB lett, a kernel pedig 2.6.34.12. Hogy ez utóbbi most jó lesz-e nekem, vagy nem, majd kiderül.
A gépet egyébként iDx7_Type2_4-ként azonosítja és 4.0.3 az Android verziószáma. -
apeelme
addikt
válasz Dominator #10285 üzenetére
Nem kizárólagosan azok az appok okozhatnak fagyást amik net-et használnak, hanem bármelyik, elég egy frissítés egy korábban hibátlanul működő app-ra, és "megbolondítja" a rendszert...én személy szerint nem szoktam azonnal frissíteni, várok pár napot és közben olvasom a hozzászólásokat Play-en, amiből el lehet dönteni hogy érdemes-e frissíteni.
A logcat elindításához root jog szükséges:
su, majd ENTER, ahol a felugró Superuser ablakban engedélyezd - ha még nem tetted meg - a terminál emulátor root hozzáférést.
majd
logcat > /sdcard/log.txt - ahol a cél hely bármi lehet, attól függően hová akarod menteni
-
Clemi
veterán
válasz Dominator #10285 üzenetére
Nekem azután szűnt meg a fagyásom, miután eltávolítottam a 3rd Widgeteket, amik a netet használták. Volt közte óra, (ClockQ) ami az időjárást is kijelezte volna, egy hírolvasó (Pure News), amit manuálisan engedtem frissülni, és a Fancy Widget ami csak akkor volt hajlandó frissíteni magát, ha bekapcsoltam a Google helyszolgáltatást. Ezek közül valamelyik okozta nálam a fagyásokat, de szinte biztos, hogy az időjárás widget volt a ludas.
-
apeelme
addikt
válasz Dominator #10326 üzenetére
köszönöm...megnéztem, és igen érdekes és meglepő hiba.
egyértelműen látszik hogy az androidNetworkLocationListeners debug log üzenete "jobb létre szenderült" viszont a kérdés az hogy mi van előbb a tyúk vagy a tojás? ugyanis lehet hogy az androidNetworkLocationListeners "omlik" össze vagy vmi más ami mindent magával húz...ha még megvan a fagyásod akkor terminál emulátorban egy:
su
majd
cat /proc/kmsg > /sdcard/kmsg.txt
parancsot bepötyöghetnél és fagyaszd meg a gépet ha tudod...meglátjuk hogy a kernel mit mond...
-
apeelme
addikt
válasz Dominator #10339 üzenetére
És mi a helyzet a gyári 2.3-al? Arra gondolok hogy egy "nem odaillő bootloader" van a gépen, ami egy régebbi rendszerrel került fel, ez talán okozhat ilyet...de csak tipp.
Ezt nem nagyon tudom hardver hibához kötni hiszen a helyzetmeghatározás hálózat alapon történik, azaz ha tudsz netezni akkor ennek is jónak kellene lennie. -
Victoryus94
őstag
válasz Dominator #10451 üzenetére
Nem hiszem, hogy a WayteQ tervezi a frissítést.. és ha igen, biztos nem most.
Kelzsocán kívül nem sok ember foglalkozik vele, aki képes lenne egyedül megcsinálni, Kelzsocát pedig nem hiszem, hogy egyedül kezdene bele egy XPAD ROM készítésébe. (Amiket eddig készített mindhez volt gyári WayteQes ROM, ehhez nem lenne, a forrással pedig a gyártók is hónapokig dolgoznak..)
Szóval szerintem számunkra nem aktuális...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs