Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Met
nagyúr
Autó vagy motor gyár az a német cég? Mert akkor kellenek a tervrajzok

-
wetomi
aktív tag
A tavasszal turista térképeket kerestem a guglival. Egyszer csak találtam pár tök jót, szkennelve, vagy fényképekből összevágva a 20-80 MP méretig.
Nézegetem az URL-t, miszerint egy iskolai intraneten található. URL-ből visszalépkedtem és rengeteg iskolai tananyagot találtam, de szerencséjükre semmi személyes és érzékeny információt. A suli kezdőoldalán ott volt az intranetre mutató link, minden nélkül beengedett.
Miután csináltam egy biztonsági mentést a térképekről, írtam egy maximálisan jó szándékú és segítőkész e-mailt a sulinak, hogy csípjék el a rendszergizda és/vagy a webfejlesztő fülét, mert ez nem ok, hogy a gugli indexeli az intranetes cuccokat. Másnapra már nem is engedett tovább az intranetre a link.
Naivan azóta is várok egy egyszerű köszönömöt. Egy hét múlva lesz egy éve mindez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)