Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Met
nagyúr
Autó vagy motor gyár az a német cég? Mert akkor kellenek a tervrajzok

-
wetomi
aktív tag
A tavasszal turista térképeket kerestem a guglival. Egyszer csak találtam pár tök jót, szkennelve, vagy fényképekből összevágva a 20-80 MP méretig.
Nézegetem az URL-t, miszerint egy iskolai intraneten található. URL-ből visszalépkedtem és rengeteg iskolai tananyagot találtam, de szerencséjükre semmi személyes és érzékeny információt. A suli kezdőoldalán ott volt az intranetre mutató link, minden nélkül beengedett.
Miután csináltam egy biztonsági mentést a térképekről, írtam egy maximálisan jó szándékú és segítőkész e-mailt a sulinak, hogy csípjék el a rendszergizda és/vagy a webfejlesztő fülét, mert ez nem ok, hogy a gugli indexeli az intranetes cuccokat. Másnapra már nem is engedett tovább az intranetre a link.
Naivan azóta is várok egy egyszerű köszönömöt. Egy hét múlva lesz egy éve mindez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)