Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WinPho

senior tag

válasz cairojack #183 üzenetére

Pedig egyébként nincsenek extrém igényeim. Nem hiszem, hogy extrémnek számít, a képernyő kikapcsolása, sleep nélkül (PC-n tízen sok éve alap dolog, és igen, ezt is hiányoltam anno droidból, és lehet hihetetlenül és hülyén is hangzik, de egy nagyon kicsit ez is közre játszott, hogy váltottam Win-es tabletre. Erre ott sincs. Behh...).
    Mert minek ilyen funkció? Ha használod akkor bekapcsolva van, ha nem akkor "ki". PC-n ilyen a monitor miatt van. Egy AIO PC-n vagy laptopon ezt meg nem csinálod.

Azt sem tartom extrém igénynek, hogy tableten, MUI-s felületen akár több böngészőt is futtathassak egyszerre. Akár úgy, hogy az egyik megy, a másik háttérben, akár osztott képernyőn. Ez mitől extrém kérés?
    Ezt sem értem. Miért akar az ember két böngészőt használni? Ha van egy, ami sokmindent támogat akkor azt használja. Ha talál egy weboldalt, amiben olyan elemek vannak, amik azt a böngészőt kikészítik, gyorsan átmozdul a másikra és ott végzi a dolgát. Ha több ilyen weboldalt használ, akkor azt használja. Nabumm.

Vagy miért "tolerálhatatlan" az az igény, hogy a MUI-s böngészők tördeljék is a szöveget, ha belezoomolok? Asztali PC-n ez fel sem merül, egy 22-24-26 colos monitoron, de egy 8 colos tableten bizony teljesen életszerű az, hogy a tartalom olyan kicsi, hogy nagyítani kell ahhoz, hogy el tudd olvasni, úgy meg jobbra-balra kilóg a tartalom a képernyőről, és lehet soronként jobbra balra scrollozni.
    Most a WP-s IE-ből indulok ki. Ez is felesleges, ha dupla tappra betördeli neked jól a szöveget. Egy 620-on minden olvasható sőt arról írom a kommentet. Nem tudom, milyen ta bot használsz, de ha 8", akkor nem hiszem, hogy olyan hűdenagy felbontású. Talán egy FHD panelen még nagyítanod sem kell.

A startgomb/menü kérdés meg még mindig a 2014-es Facepalm győztes téma. A modern felület tulajdonképpen egy informatív fullscreenes startmenu. Mindent ugyanúgy meg lehet rajta csinálni. Meg amúgy is, nem mindegy mennyit vesz el a képernyőből? Ha a pici kis 7-es startmenurol elkattontasz, eltűnik a francba, hívhatod elo ujra. Ha valakinek meg tenyleg ennyire faj, ha valami változik UI-ban, az szenvedjen nyugodtan, vagy tegyen fel egy startmenu appot, azt kussoljon.

Új hozzászólás Aktív témák