- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrippa22
tag
Egy napnyi használat után már most jobban a szívemhez nőtt, mint a 8.1.
Vannak még kisebb kínja, pl. az Edge néha elgondolkodik új oldal betöltése előtt, vagy pl. megoldhatnák, hogy ablak bezárásánál kövesse az egeret, mert így meg van az esély rá, hogy több ablakot zársz be, mint akarsz, és egyedül a HotS első indításánál sikerült megfektetni a rendszert, azóta viszont az is száll mint a szellő. (8.1 néha csinált érdekeseket, de én a vga drivert hibáztattam (R7 260X OC, ugye), hogy indításnál néha fagytak a játékok, vagy felpörgette üvöltésig a vga coolert, de 10 alatt nincs ilyen jelenség)
Azt pedig külön öröm látni, hogy végre egy dizájner teamet is foglalkoztatnak az Ms-nél. Szerintem jól sikerült a 7 és a 8.1 egybefésülése, egyszerűen bindzsizés nélkül működik.
Arról nem is beszélve, hogy milyen jól szinkronizál pl. Androidos telefonnal. Pár gombnyomás és már fel is szívta a képeket a telefonról a PC-re. Naptár és Mail app sokkal könnyebben és egyszerűbben beállítható.
Várom már, amikor a Skype-ot beintegrálják az Edge-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest