-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
de ha érdekel, gyere át a főzős topicba, ne itt trollkodjuk szét szegény Vic87 blogját

-
Mr.Csizmás
titán
hát nálam max a mutter csipeget, de akkoris csak morzsányi csokit, vagy 1-2 szem aszaltgyümölcsöt, a többit az állandó Quality Assurance & Control miatt én fogyasztom el
de a sörben sült husival is így szoktam, 2-3 üveggel készülök rá, abból kb. 3/4 üveg a tepsinek, a többit minőségbiztosítási okokból bevedelem 
-
danih
veterán
(dézsmálás miatt kell plusz)
Nem rühelled, amikor rákészülsz valaminek az elkészítésére, beszerzed a cuccokat, aztán főzés közben valaki jön (asszony/haver/bárki) és elkezd csipegetni az összetevőkből, vagy a félig elkészített komponensekből?
Szabályosan agyfaszt tudok ettől kapni.
(Vagy amikor belemászik valaki a tányéromba, bakker kérjél, adok, de FUCK OFF a tányéromtól!!!) -
Mr.Csizmás
titán
pm kérés

kb. 1,5-2 kiló csirkemellfilé, 1-1 zacskó aszalt barack, és szilva (dézsmálás miatt kell plusz)
a csirkemelleket lemossuk, beforgatjuk egy keverékbe, ami só, bors, ízlés szerint őrölt szerecsendióból áll, ezután a barackot minőségellenőrzés mellett (ham-ham hhmm finom) beadagoljuk, egy csirkemellbe a nagyságától függően egy barack vagy szilva, és áttűzzük hústűvel, hogy ne jöjjön szét. a tepsiben szépen egymás mellé rakjuk szorosan, lehetőleg úgy hogy kitöltse a tepsit, muszáj hogy formára süljön, az se baj, ha összenyomódnak, legalább lesz alakja, ahogy sül, nem esik szét. szóval berámolva a tepsibe, a tetejére egy 10-15 deka fűszeresebb (fél)keménysajtot, pl. cheddart, jobbféle füstölt trappistát, gaudát, usw. felkockázunk, és a húsok tetejére tesszük. ezután az egészet felöntjük egy jóó adag meggyborral (lehet más édesebb bor, ne sima édes vörös/félédes legyen, az cukrozott), btw. a meggybort háztól vettem, megérte. lefedjük fóliával, és betoljuk a sütőbe, érzésre kb. 20-30 perc az 5-7 fokozaton, néha a fólia alá kell kukkantani. amikor már szépen pirulnak a sajtok, és a husikák kifehérednek, akkor vegyük le a fóliát, és 4-6-10 percig ízlés szerint erősebb lángra állítva süssünk rá.
köretnek sütőben süthető fagyasztott hasábburgonyát javaslok, mert az szinte zsírmentes a sütött mivolta miatt.mod:
nincs véletlenül recept, séf, vagy konyhai topic?felhúzom azt a topicot -
Воланд
titán
Azt a mocskos, de jól néz ki.

-
Mr.Csizmás
titán
-
maláj
addikt
mondhatom a címet ???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a rakott kel is jöhet végülis
-
VIPowER
őstag
-
Avicularia
veterán
Jól néz ki,nagyon szeretem a rakott kelt.
Sajnos nem tudok enni,mert az itt kapható alapanyagokból megcsinálva valami förtelmes íze van,ehetetlen. -
rt06
veterán
de jol nez ki
joetvagyat hozza, mar ahhoz, ami maradt beloledanih: hogy lehet ilyet csinalni? kesz merenylet
-
danih
veterán
Telenyomod ketchuppal/majonézzel, mikor megeszed?
-
Mr.Csizmás
titán
rántotta? rakott kel?
aszaltgyümölccsel töltött csirke/pulykamell sajttal, meggyborban, na az az isteni
[link] diétázóknak ellenjavalt a kép megtekintése ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vic87
csendes tag
Kevés húsra térve, anyám sokkal csinálta, úgy meg nem nagyon bírtam a kelt (csak kikapartam mindig belöle), ezért szeretem így, mert nem hús dominál benne.
-
Lauda
titán
Ugyes vagy! Szeretem en is a rakott kelt, bar en nem tudok (es nem is akarok
) kesziteni. 
-
VIPowER
őstag
Így 4 sör után már kézzel is be tudnám vágni.
A fiatalkoromra emlékeztet. Buli után (nem nagyon láttunk) akármit megettünk ami elénk került.A kevés hús jó ötlet.
-
koshmar
veterán
Mint amikor elkészült az első rántottám.
Felséges érzés.

-
danih
veterán
Gratula a saját szerzeményhez. Én nagyon nehezem bírom ez a kaját - finoman szólva

-
Vic87
csendes tag
albert8: Köszi.

xdx@: Neked is köszi.
-
xdx@
aktív tag
Nagyon jól néz ki, gratulálok!

Nekem is kéne már pogácsát sütnöm.
-
albert8
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
húúúú, ránézésre elkapott a hányinger
. Biztos finom, viszont most vacsorázta, és ilyenkor bármilyen kajától rosszul leszek
.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a sörben sült husival is így szoktam, 2-3 üveggel készülök rá, abból kb. 3/4 üveg a tepsinek, a többit minőségbiztosítási okokból bevedelem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Biztos finom, viszont most vacsorázta, és ilyenkor bármilyen kajától rosszul leszek