- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz
Jim Tonic #14 üzenetére
DDR3: 2007 ota van velunk. Kifulladt mar akkor a DDR, azota megjelent a DDR4, GDDR5, jovore jon a GDDR6. Ha azt nezzuk, hogy 8 ev alatt sem valtottak le minden eszkozben a DDR3-at (sot...), es me'g alig kezdte el szarnyprobalgatasait a DDR4/LPDDR4, akkor sanszos, hogy me'g van a DDR-ben 8-10 ev. Me'g tobb, ha lesz PC-s DDR5 es/vagy mobilos LPDDR5 memoria szabvany is. 2007-ben kifulladt, utana me'g velunk van also hangon 16-18 evet. Ertem en
A benzin/dizel temara: amiota az eszemet tudom, azota temetik a fosszilis uzemanyagokat. Mar a '90-es evekben azt szamolgattak, hogy 2030 kornyeken elfogy a koolaj. Aztan ugye -- sajnos -- latjuk, hogy nem jott be, nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest