Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz Motion_Blur #124 üzenetére
Vannak bent normálisabb arcok... az éjjeli beszélgetést is jó volt hallgatni.
DE ez egyértelműen soha nem lesz benne az összefoglalókban, oda az ordítás kell, ahogy a maiban is volt.
Amúgy meg egész nap elvannak igazából, de összefoglalóban a "történést" kell összeszedni.Ezért is tetszik most nagyon ez a 0-24-es dolog.
-
rushty
őstag
-
lowzor
veterán
válasz Motion_Blur #383 üzenetére
Így már értem.
-
bence1024
tag
válasz Motion_Blur #428 üzenetére
Valamiért éreztem, hogy megússza a Bibi.
Nagy kár... -
Geri Bátyó
addikt
válasz Motion_Blur #428 üzenetére
Tulajdonképpen logikus választás és jól meg is indokolta, de szerintem ez gyáva döntés volt. Kicsit csalódtam benne. Egyértelműen Bibit kellet volna kivinnie.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz Motion_Blur #498 üzenetére
Az volt. De még így is lehet ő megy vissza, mert a srác még nála is népszerűtlenebb.
-
UFO1
senior tag
válasz Motion_Blur #836 üzenetére
Különben nem is így történt az egész mert Reni simán lefeküdt baszna mellé mert kis szeretetre vágyott az hogy kint el e lennénk nem is hallatszott élőben viszont ez a beszélgetés 45 percig tartott és baszna több alkalommal kérte Renit hogy kapja be de visszautasítgatta, de mivel behódoló típus mert azt hisz ezzel magához tud bárkit is kötni belement a szpoiba!
Más:
A két rossz közül én Pirosra szavazok 40+ toxikus állandóan beleáll mindenkibe a másik csapatból!
És simán vissza is fog menni szvsz!Na lesz csapatás a mosókonyhában bokszkesztyűvel?
Remélem NEM![ Szerkesztve ]
-
válasz Motion_Blur #986 üzenetére
-
rushty
őstag
válasz Motion_Blur #1068 üzenetére
Én is erre gondoltam. Piros, Rico, senkit nem tesznek ki.
Revolut meghívó pü-ben
-
válasz Motion_Blur #1068 üzenetére
Lehet allergiás az apatejre!
-
válasz Motion_Blur #1099 üzenetére
Lehet pont olyan fontos neki Sajti, mint Sajtinak a család.
Azért felesleges ez a színjáték, mert hiába akarják bent tartani, Bibit nem lehet megmenteni.
Ha mégis visszatérne egy párbajról, mindenkinek egyértelmű lenne a csalás. Még ezek után is. Annyi, hogy most tudnak majd mivel takaródzni.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz Motion_Blur #1177 üzenetére
Akárcsak ¤Envy¤ fórumtársat, engem is egyre jobban irritál Piros. Egyfolytában nyekereg, hogy őt mindig csak bántják, savazza Renit, és Barnának sír hogy ő nem lesz B terv. Szánalmas ez a nő.
Daninak jobban ki kellene nyílnia, érdekes figura lenne. Úgy látom kezd kikerülni Melina bűvköréből ami kifejezetten jót tesz neki.
Kriszti aki képvisel még valamit, bár azt gyakran túltolja. ENnek ellenére van némi tartása és képvisel bizonyos értékeket.EGyébként nagyon gyenge a színvonal, ha tud valaki letöltési forrást az alekosz/ attila évadhoz, jöhet privátban. Azokon is sokkal jobban szórakoznék mint ezen itt.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
válasz Motion_Blur #1177 üzenetére
- Hallom jön a gyerek!
- Á, nem, lány lesz......
- De azért megtartjátok??? -
válasz Motion_Blur #1204 üzenetére
Nem mostanában.
-
lowzor
veterán
Arra amúgy van valami magyarázat, hogy miért öltögeti mindig a nyelvét, mint egy kígyó?
-
LamaCube
addikt
Top 3, de lehet meg is nyeri
lowzor
Gondolom , hogy feltöltette a száját, persze csak nagyon picit, mert természetesen ilyen virsli volt és gondolom akaratlanul irritálja és cseszteti a nyelvével. Ez ilyen ösztönös mozdulat lehet, mint például amikor kihúzzák a fogát az embernek és akaratlanul piszkálja a nyelvével.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
gergo5991
őstag
válasz Motion_Blur #1291 üzenetére
ha most a reni nyeri a versenyt, mindenki elfelejti mekkora egy nagy k.. volt az elején, lesz ideje tisztára mosni magát.. a piros az meg eléggé nárcisztikus psycho..itt nincs jó vagy rosz, csak jobb vagy roszabb ezen a párbajon, de azt se tartom korrektnek hogy látatlanba is lehet valaki ellen vagy valaki mellett szavazni..
amugy látszik hogy szöveget olvasnak mikor küldenek be videót.. mint a politikusok, bár 1-2 magyar politikus már eljutott arra a szintre hogy papir nélkül is önállóan mondja a magáét
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
-
rushty
őstag
-
LamaCube
addikt
válasz Motion_Blur #1715 üzenetére
Kettő? Az összes retardált az elejétől fogva. Dani volt talán a normális, de őt meg lehúzta Melina. Ebben az évadban szimpátia szavazásról szerintem nem volt szó.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
F34R
nagyúr
válasz Motion_Blur #1740 üzenetére
En legszivesebben felgyujtanam az RTL szekhazat
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz Motion_Blur #1740 üzenetére
"Katasztrófa hogy..."
AZ.
-
lowzor
veterán
válasz Motion_Blur #1747 üzenetére
Inkább...
Nekem Melina a legalja az egésznek. -
LamaCube
addikt
válasz Motion_Blur #1747 üzenetére
Inkább az a tajparaszt, mint az az ezerszínű pics@... A végén úgyse nyer, de Melina se nyerjen. Ez megint nem szimpátia szavazás hanem kit utálnak jobban.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
válasz Motion_Blur #1779 üzenetére
Na mi az? Nem tetszett, ahogy Lissza és Reni a popsi lyukát ujjazta?
Ki a nagyobb tirpák? Aki hagyja, vagy aki bedugja az ujját Rico fencsijébe?Egy kutya ez mind.
-
LamaCube
addikt
válasz Motion_Blur #1783 üzenetére
Szerencsére nem ilyen rossz a helyzet. A fiam csak hüledezik hetek óta, hogy miért nézem ezeket a retardokat. Igazából normális választ nem tudtam adni. Talán elrettentő példának, de nekem már felesleges lassan 50 évesen Persze vannak sokan, akiknek ezek példaképek, nem kell messzire menni pl. Melina 11 éves álma vált valóra, hogy bekerüljön. Behúzta Danit és szerencsétlent tartják baleknak nem Melinát szutyoknak. Na itt tart a világ...
-
LamaCube
addikt
válasz Motion_Blur #1808 üzenetére
Legalább ő őszintén csőtulok, ellenben a többi talentummal De kinek a pap kinek a papné. Nem lehet egy szemüvegen nézni a világot és ez így van jól.
-
válasz Motion_Blur #1824 üzenetére
Nem szűkítetted nagyon a kört!
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz Motion_Blur #1824 üzenetére
Á, ő egy Patrónus. EGY ANGYALKA.
LamaCube: Egy szóval nem írtam, hogy ők egy pár.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Motion_Blur #1839 üzenetére
Elég oda egy gránát is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest