Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Dennisnek még a kérdést is úgy kell elmagyarázni háromszor, hogy megértse.
-
Vakegérke
félisten
Kíváncsi vagyok, hogy Dóri kit vár vissza. Két napja még nagyon haragudott Dennisre.
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
antikomcsi #4193 üzenetére
Észrevettem már, a műsor eleje óta mindenben egyetértek veled csak.
Nem azt írjuk, hogy Robin annyira megérdemli, de ebben a bagázsban ő a legkevésbé rossz, csak ennyi.
-
törölt tag
Dennis elköszönő mondata a villától: "zsámó zsásé, megyek vásé'"..
-
törölt tag
válasz
De hihetetlen mennyire elfogultak vagytok Lacival szemben, pedig teljesen korrekt figura.
Miért lenne gusztustalan féreg? -
Vakegérke
félisten
válasz
Robin, az extuja mostanában nem csinál mást, mint kever-kavar, gonosz módon hangulatot kelt, mesterkedik. Miért érdemelné meg a fődíjat?
-
válasz
Vakegérke #4191 üzenetére
Ti eddig a cseh 2-t néztétek?
Laci egy utolsó gusztustalan féreg, a nyeremény közelébe sem engedném.
Denisznek a beköltözéskor tett húzása miatt nem bocsájtok meg. Ez már elég volt ahhoz, hogy nálam ne lehessen nyerő. De a mai párbajon neki kell nyerni, és ennek a nagyképű bunkónak lehet is indulni erdélybe a szerelmével.
Egyetlen ember érdemli meg szerintem a főnyereményt, és az nem más, mint Robin!
-
törölt tag
Na így mindenek előtt..
Dennis néha annyira próbál okoskodni, hogy sokszor nem is értelmesek a mondatai. Hihetetlen.
Amikor a gyerekét hozta fel nyereményél, hogy látni akarja, ezért kaphassa ő a találkozót, végleg elásta magát nálam.
Úgy ámblokk pedig undorítóan viselkedik. Ezt nem eszik meg az emberek..Laci pedig elég erős volt, kinthagyni a saját szerelmét, és mégsem játszotta utána a mártírt.
Jól látja a dolgokat, Robin pedig tényleg nagyon próbál tenni valamit itt a végén, de nagyon erőltetett.Ja, meg tán még a Dóri is bent van.
-
kovsol
titán
Éva jól kipakolta.
-
Vakegérke
félisten
Ami azt illeti, Dennisnek egyetlen esélye az, hogy megnyeri a játékot. Állítólag adósságai vannak, és nincs hova mennie. Azt meg nem hinném, hogy Fanni szülei beengedik a családi fészekbe.
-
Vakegérke
félisten
Most, hogy mondta Dóri, (vagy Laci?) még meg se csók csókolták egymást Fanni és Dennis.
-
Vakegérke
félisten
Megjegyzendő Robin most is gonosz volt, amikor Edináról beszélt. Tényleg megérdemli a fődíjat?
Nem. -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #4179 üzenetére
Hú, de gonoszok vagyunk. Többesszám, azonos a véleményünk.
-
-
Vakegérke
félisten
Laci Edinát kapta. Van ám sírás-rívás.
-
¤Envy¤
aktív tag
Szerintem Dennis kint hagyja Lacit.
NAGYON meglepődnék, ha nem így lenne. (Bár nekem úgy is jó lenne, azt sem akarom, h ő nyerjen a legvégén)
-
Vakegérke
félisten
Laci a futva zabálást is megnyerte.
Dennis meg a rúdtáncot.
Laci 2:1-re győzött. Találkozhat szerettével. Már csak az a kérdés, hogy ki lesz az.
-
Vakegérke
félisten
Laci nagyon bután fogja a deszkát.
Ő győzött.
-
Vakegérke
félisten
Megy a versengés.
-
Vakegérke
félisten
54,64 - 45,36% a szavazás állása. Nem is olyan szoros.
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #4164 üzenetére
Természetesen megvárom a műsor végét. Ha nem esik szó új játékról, nincs új topic.
sdforlife: Na, ez a nem semmi. Zsu 200 szavazatkülönbséggel esett ki. Lehet, hogy itt is hasonlóan szoros lesz a végeredmény?
-
törölt tag
A tegnap esti kortesbeszédével Laci jól érzékeltette a dolgokat, Dennis csak pislogott.
Közeledik az este, nagyon erős párbaj lesz. -
törölt tag
Azért érdemes ránézni a (nem RTl által befolyásolt
) szavazásra.
6000+ szavazat mellett 50-50%. Az erős. [link]
Már az első szavazat óta csak 1-2% eltérések vannak. Szoros, erős párbaj lesz ez.
-
King Unique
titán
válasz
Vakegérke #4163 üzenetére
Jó, akkor felőlem nyissál, de érdemes lesz megvárni a finálét, mert jellemzően a végén ejtenek el egy félmondat, hogy "majd lehet, hogy újra benépesül a villa", vagy konkréten utalni fognak rá, avagy nem.
Én már személy szerint kicsit unom a VV-t, hogy 8. évadot is lenyomassanak belőle, jöhetne akár egy új, kicsit más valóságshow is. Ahogy pl. a rötölő az egyik népszerű show-t lecserélte a Got Talantre. -
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #4162 üzenetére
Ha megnézed, ezt a topicot is akkor nyitottam, amikor még csak ígéret volt, hogy lesz NyalóVilág 7.
Ezeknek a játékoknak előélete is van. Kósza hírek, toborzás, casting, miegyéb. Ezekről is lehet beszélgetni.Amúgy meg nem befőtt, nem romlik meg. Aztán ha nem lesz új játék, akkor megmarad örök mementónak, hogy nem minden igaz, amit a rötölö biztosnak állít be.
-
Vakegérke
félisten
"Az RTL Klub egyébként már most biztos benne, hogy lesz VV8 is..."
Ugyan csak egy félmondat utal rá a tavaly novemberi cikkben, hogy lesz folytatás, vasárnap a finálé után azonnal megjelentetem írásom, amelynek topicjában kitárgyalhatjuk majd a szereplőket, eseményeket.
Be fogom linkelni, és akit érdekel, az megkukkolja, értesítőt kérhet, ha nem akar semmiről lemaradni.Dyrtyho: "Én lehet jelentkezek a VV8-ba
"
Nosza rajta. Ez nem üres ígéret. -
Vakegérke
félisten
Figyelem, a mai adás 21:00-kor kezdődik.
-
kovsol
titán
Gondolkozom, hogy kire szavazzak holnap. Laci az utóbbi időben, főleg mióta az Edina kiment egyre szimpatikusabb.
-
Surda-
őstag
Kövezzetek meg,én ezt az Évát azért nagy duzzogva meg...
-
Vakegérke
félisten
Holnap jó kis vetélkedő lesz.
-
Vakegérke
félisten
Ünnepel a két érdemtelen döntős.
-
Szánalmas ez a Dóri, azt mondja, hogy Ő nem rossz ember, és olyan dolgokra mondja, hogy soha nem csinálta, amit pedig pontosan pár hete csinált. Csak úgy látszik egy aranyhal memória képességével rendelkezik.
Más részről pedig még egy párszor meghallgatnám Lacitól, hogy most megy a NEGYEDIK párbajára, mert még nem mondta el csak 3456-szor.
-
-
Vakegérke
félisten
Dennis a szép lelkét mutogatja éppen.
Surda-: Ez jó.
-
Surda-
őstag
válasz
antikomcsi #4149 üzenetére
Nő...
Azt kell neki mondani,amit hallani akar.
A történelemben nem hisz,csak a gyíkemberekben -
-
Vakegérke
félisten
Szandika mintha bent sem lett volna.
-
Vakegérke
félisten
Na, most meg Dennist veszi hülyére Attila. Dóri meg Dennis mit össze fogják egymást mustrálgatni.
-
Vakegérke
félisten
55,13 - 44,87% a szavazás állása.
-
Vakegérke
félisten
Kezdődik.
-
Vakegérke
félisten
Szia!
Jó, hogy visszatértél.Csuda tudja. Attól, hogy Robin már nem "láthatatlan", nem lett jobb, mint volt. Kever, kavar, (aljas módon) mesterkedik.
Ami pedig a hirtelen támadt nagy szerelmet illeti, lehet, hogy részéről őszinte az érzés, de ahogy szerinted, úgy szerintem is csak akkor tart ki mellette Anett, ha övé lesz a főnyeremény. Jó dolog lehet más zsírján élősködni. -
ildi_
tag
válasz
Vakegérke #4134 üzenetére
Sziasztok!
Rég olvastalak titeket! Ugye ti is bepisilnétek egy olyan csajtól, mint az Anett? Hát nem egy csudiédes számító kis ribi? Dehogynem! Azért ettől függetlenül Robinnak drukkolok, remélem megnyeri. Ő sem érdemli meg, de még mindig jobban, mint a faroklóbálós teniszke. -
Dyrtyho
őstag
De ha nem lesz VV8, akkor majd jelentkezek a Big Brother 3-ba
VV Attila hivatalos oldala
Ezen röhögök a legjobban.. Oscart érdemel ez az alakítás is.
117 év őskövületi állapot után végre van kapaszkodó visszatérni a celeblétbe.. és persze ha megnyeri a pénzt az mégjobb... naná hogy lesz folytatás. mruhahha..
Remélem Robin hallgat Denisz tanácsára a villa után.
Ti elhiszitek ezt, mi a véleményetek?
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20150227/vv7-anett-robin-szerelem/ -
Vakegérke
félisten
válasz
King Unique #4131 üzenetére
Jó, akkor legyen Indián, meg is van a létszám.
Alekosz, Attila, Aurelio, Cristofel, Dennis, Éva, Indián, Olivér, Maci, Viki, (a régebbi) Zsófika, Zsu.
Vajon ki lenne a győztes?
-
King Unique
titán
Tehát még semmi fix...
Nem tudom mostaninak milyen volt a nézettsége,de elvileg lenyomtak 2 szériát az 5. óta, szokott lenni szünet.
Illetve szerintem már kezd kicsit elcsépelt lenni ez a VV is...4. és 5. évadot vhogy ezzel a kettővel nem tudták überelni, de még csak olyan szintre vinni se igazán és tartók tőle egy újabbal se tudnák...
Bezzeg, ha én (mi) castingolnék, rajtam múlva, kiket rakjak be, lenne nézettség, az biztos. -
Vakegérke
félisten
Összesítsünk. Az álomcsapat a következő:
Alekosz, Attila, Aurelio, Cristofel, Dennis, Éva, Olivér, Maci, Viki, (a régebbi) Zsófika, Zsu.
Egy még hiányzik. Ki legyen az?
-
Danex
addikt
válasz
King Unique #4124 üzenetére
Mivel nézőket hoz a műsor (valószínűleg nagy számút) ezért nem látom azt miért ne folytatnák azt.
Bár tény, hogy most kell egy szünetet tartaniuk és egy minőségibb castingot.
-
King Unique
titán
Látom Komisz & Laci párbaj lesz...már szavaztam Komiszra.
Jó lenne, ha ő nyerne a végén is (ha párbajról visszamegy), esetleg Robin.(#4101) Dyrtyho: jó story...
Amúgy az már teljesen fix, hogy lesz VV8, mert sokan csak egy tavalyi, a műsor indulásakor elejtett félmondatra hivatkozva állították
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dyrtyho #4121 üzenetére
A NyalóVilág 8-nak is nyitok topicot. Szívesen zengem majd dicshimnuszodat, és ha nincs ellenedre, lépésről lépésre rögzítem majd az eseményeket a jelentkezésedtől kezdve mindaddig, amíg képes vagy velünk kommunikálni, ha megosztod velünk az információkat.
sdforlife: Tényleg szoros. Dennis vezet, és remélem, hogy ez így is marad.
-
törölt tag
Attila által megosztott szokásos szavazás, szerintem is hasonlóképp szoros lesz. [link]
-
Dyrtyho
őstag
Én lehet jelentkezek a VV8-ba
-
Danex
addikt
válasz
Vakegérke #4116 üzenetére
Aurelio - Dennis - VV Zsófika - Éva (a viták miatt)
-
Danex
addikt
válasz
Cartman023 #4114 üzenetére
Majka megnyerné a hírneve miatt
-
Szilofon
aktív tag
Mióta fanni kieset,nem nagyon látom dennist a összefoglalóban. Ennyit tud a srác.
-
L_YKing
addikt
Ez a resz arrol szolt, hogy ki a legbutabb... Ennyire buta embereket reg lattam...
Egyedul Dani volt agyilag valahol -
Vakegérke
félisten
válasz
Cartman023 #4107 üzenetére
Az is megérne egy misét, hogy mi lenne, ha a tuti karaktereknek a régebbi játékokból adnának egy újabb esélyt. Aurelio például a fasorban se lenne.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Cartman023 #4104 üzenetére
Jön a NyalóVilág 8, reméljük, az szórakoztatóbb lesz.
-
Cartman023
aktív tag
Szerintem bizakodjunk, mert ennél f.sabb VV-t nem hiszem, hogy lehet csinálni.
Unalmas, eseménytelen és még nem is szórakoztató. -
Vakegérke
félisten
Dóri egyszerűen nem érdemli meg még azt a kaját sem, amit a villában megevett.
Robin tuja volt, az utóbbi időben kever-kavar, kicsit sunyi, kicsit aljas. Feledhető figura.Laci útja göröngyös ugyan, de már három párbajon győzött, és ez ráveti árnyékát a negyedik párbajra is.
Dennis nem balhés, humora is van, csak a beköltözés előtti aljas húzását kéne feledni.
Bármelyikük tér vissza győztesen a párbajról, (remélem Dennis,) neki fogok drukkolni. Nehogy már egy sz*rkeverő tuja nyerje meg a fődíjat. -
törölt tag
Sokkal erdekesebb finale is lehetett volna.
Laci-Dennis-Robin finale.
Ehelyett egy olyan lesz aki egy nagy nulla.
Dennis azt hiszi hogy megnyerheti ellene, ha martirkodik.
Laci meg negyedjere.. pff -
Dyrtyho
őstag
A szombati párbajon most vagy az lesz hogy Dennis kint hagyja Lacit, főleg azok után elég sanszos ahogy Fannival a párbaj után bánt, vagy pedig Laci hagyja kint a Fanni által legyengitett Dennist. Én ammondó vagyok hogy ezt a játékot Robin nyerje meg, végülis sportoló, inkább ő mint Laci/Dennis, vagy Dóri.
Btw, tegnap este ott voltam Dukai Regina & Young G klippremierjén az Aréna moziban, és mondanom sem kell hogy ott volt a Dani, Edina, Maci, Fanni négyes, na meg Aurélió is. Fannika most sem hazudtolta meg magát, mert amikor kereste Macit az elkeritett V.I.P részen akkor nem látta, pedig emberünk akkora hogy nem lehet nem észre venni. Ja és amikor selfiezni akart, akkor először a hátsó kamerával akarta magát Macival lefotózni, de az elülső kamera volt beállitva a telefonon
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest