Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Luck Dragon #100 üzenetére

Hasonló volt nekem is. Szalagszakadás, akkor kaptam meg a járógipszet, meg a mankót.
    Régi csuklós Ikarus, ahol hátul az utolsó balos keréknél több hely volt. Le is ültem. Mankót bevágtam az ülés, és a busz fala közé Következő megállónál felszáll két idősebb hölgy, az egyik besprintel az előttem álló üres helyre, ledobja magát, hátrafordul, és elkezdi mondani, hogy fiatalember magától nem veszi észre, hogy ott áll az az idős asszony, tessék átadni a helyet.
    Udvariasan elnézést kértem, hogy én inkább most nem tenném, bajom van, majd inkább legközelebb. És csak mondja, egyre jobban.
    Na jó van. Kivettem a mankót. Akkor picit kerekedett a szeme. Kikászálódtam a székből, és megkérdeztem az álló hölgyet, hogy ugye nem sértem meg azzal ha átadom a helyemet.
    Nem akarta elfogadni.
    Hát mondom neki, hogy nincs más választása, mert a barátnője olyan kellemetlen helyzetbe hozott, hogy én oda nem ülök vissza. Ott fogok állni az ülése mellett amíg el nem jön a megállóm.
    Persze jött a duma, hogy nem látta, meg ilyesmi, én meg megemlítettem, hogy közöltem a problémás mozgásom, de nem érdekelte, akkor tessék elfoglalni a kiharcolt helyet mielőtt kárba megy.
    Persze halál nyugodtan, tárgyilagosan, kicsit unottan.

A következőnél leszálltak.

A buszon megtapsoltak.
    :)

Új hozzászólás Aktív témák