- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
Tikakukac #54 üzenetére
Nem tudom milyen menüről beszélsz nekem nem volt ilyen problémám sehol sem. Asztalra belépve meg minden ugyan ott megtalálható mint a Win7-ben. A Metro UI kb 10 percig volt érdekes és ment is fel a Classic Shell.
De van kereső része is a Metro felületnek elég csak elkezdened írnod mit akarsz és automatán átlép kereső funkcióba és már is ott a kívánt program vagy játék. Pofon egyszerű még az is.
Kékhalálom akkor volt amikor túlhúztam a CPU-t azóta sem egyszer sem.(#64) DRB:
Hülye példa volt de mi a helyzet a laptoppal? Oda pl tökéletes. Egyre több érintős laptop jön ki.(#79) OgKush:
Ne gázt szívjon hanem vegye meg a drágább verziót. Kap ajándék nyereséges vállalatot mellé. XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Update 08.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest